Helgen

har inte skrivit på ett tag nu. fredags började min stora otursdag, skulle skära en matta på jobbet, fingret hamnade imellan så fick ett jack i fingret, sen när jag kom hem så spillde jag mjölk på hela bordet typ, och kunde inte skära maten själv så mamma fick skära åt mig, kände mig helt handikappad. sen höll jag på att spilla mat på mig så mamma slängde på mig ett förkläde så jag inte skulle spilla haha :) sen va det nog inget mera på den dagen förutom att jag drack på kvällen och jag va inte speciellt full ellr mådde inge illa alls, men sen när jag kom hem så skulle jag ta mina bakis tabletter för första gången, för att jag skulle jobba daen efter så jag tänkte för säkerhets skull ta dom så jag inte skulle bli bakis. När jag hade druckit ungefär halva glaset då började jag spy :/ fast jag inte mådde någe illa alls innan, sen gick jag iaf och la mig, klockan ringde på morgonen och jag gick upp mådde hur bra som helst. Så åt jag frukost och efter det så kräktes jag igen sm bara den så att jag inte kunde åka till jobbet och jobba, :(. Mådde dåligt hela dagen vart bättre typ vid 4-tiden då så hade vi myskväll hemma hos Marielle grillade och åt jordgubbar m.m.
Jag och marre fick för oss att vi skulle ha lan, haha men så vart det inte satt vid datorn en timme typ sen kollade vi John Tucker must die. för typ 4 gången men den var lika bra som vanligt. Sen gick vi och la oss och sov.

Imorse när vi vaknade så fick jag för mig att laga stor frukost, så jag ställde mig och gjorde äggröra, och jag kokade ägg och så drack vi te och åt smörgås. Det fattades bara ett glas apelsin juice så hade det varit perfekt men det var bra iaf. Sen kom tessan och vi satte oss och spelade alfapet haha, marre vann som vanligt. Sen cyklade jag och Tessan hem till mig för det var så varmt så vi ville bada, vi satt länge vid poolkanten och velade på om vi skulle hoppa i eller inte, men tillslut så hoppade vi , det var endast 16 grader varmt i poolen men ändå s va det rätt så skönt. sen spelade vi monopol haha.

tessan åkte hem för en stund sen och nu sitter jag och väntar på att mamma och malin ska komma hem någon gång för jag vill ha mat. sen ska jag kolla på La ink, sen blir det  Andra avenyn sen är det bara sängen och upp och jobba imorgon. :)

hejs!


RSS 2.0