Oh Baby!

Jag har gjort det förr och nu gjorde jag det igen fast nu va det värre!


Fredagen den 26/3 på Marielles födelsdag och allt så åkte vi till thuns och så splach så körde jag på Ekorren Piff, så puff fick springa runt helt själv och vi tyckte så synd om honom jag kunde inte sluta tänka på det...


Sen igår Lördag den 24/4 åkte jag Marre och Kron till herräng för att hälsa på lite folk, och då ser jag en Mammahare springa ut på vägen och efter den kom en liten liten bebishare, alla skrek och jag han inte bromsa. vi kände inte om vi körde över den men vände iaf för att kolla om den hade kommit undan. Och NEEJ den låg där mitt på vägen hur liten som helst och hade brutit benet eller om det var ur led vet inte riktigt han/hon kunde inte gå iaf. Så vi tog med honom med oss för vi tänkte att det kanske gick att rädda, vi tänkte tillochmed och in till ultuna med den. Men iaf så ringde kron till polisen och dom sa att vi skulle slå ihjäl den, men den va ju så himla liten och söt. Vi åkte iaf hem till Marre för vi tänkte begrava den. kron skulle slå ihjäl den, Vi döpte den till baby och så släppte vi ner baby i garaget då sprang han för livet. så vi tände fyra ljus för mig, Marre, kron och Mörten så sörjde vi lite för att baby inte skulle leva så länge till. Sen åkte jag och Marre och lyssnade på deppigmusik och sörjde ännu mera!


Så Rest in peace Baby! <3


jag känner mig som en hemsk människa jag ska inte köra bil!

Knarkar Emma

Tjoho!


Jag har urinvägsinfektion har fått en jävla massa piller, så nu känner jag mig som en pillerpundare tar tabletter 3-4 gånger om dagen tre olika också. Nu känns det redan bättre i ryggen iaf men smärtstillande piller.

Idag har ja jobbat, ska hem och äta snart sen ska jag duscha och så sen så ska jag hem till Sanna där hon och Lellan ska dricka öl. Jag får hålla mig nyckter pga pencelinen. :( Men men jag vill ju hellre bli frisk än full. :)


See yah!

Aj aj aj

Goddag mina nära och kära plus ni andra!


Nu ligger det till så här att jag kanske har fått urinvägsinfektion again!!! Tråkigt men kanske sant, har vart på läkarstationen idag och lämnat kissprov och så stack dom mig i fingret :'( Plus att jag ska dit och träffa en läkare kvart i fyra, dom trodde att det kanske har gått upp i njurarna, det kanske är svaret på varför jag har haft så ont i ländryggen i över en vecka. Får se vad dom säger när jag ska dit, jag hatar läkare! Speciellt i hallsta där det bara är invandrare!


Sen har jag åkt på att jobba hela veckan också, Tobbe är sjuk och det är jag också min förskylning blir bara värre för varje dag. Men med några ipren om dagen så mår jag prima lite hängig bara men annars är det lugnt. :)


Jag får skriva ikväll om jag kommer överleva detta läkarbesök!


Tack och adjö leva eller dö?!

No time for loosers

Har inte haft tid med att uppdatera under helgen det har vart så mycket.. Jag och Marre åkte ut på en raggarsväng i fredags och så fick vi ett samtal av Cassi som var ledsen över att hennes såkallade kompisar hade gått emot henne och kastat bort hennes saker, så jag och Marre vart så förbannad så vi skulle kunna döda snorungarna. Men iaf så löste det sig tillslut på lördagen så blev hon iaf sams med hennes bästa vän dom andra loosersena tycker jag att Cassi kan be fara o flyga. Dom är ju inte värda henne iaf!


Igår var jag till norrtälje hem till Sofia och lekte med henne och Sanna det var så länge sen vi träffats så det var jätte kul, var ut på en promenad i halva norrtälje gick in på antikrundan också haha :D Eller ja en loppis där dom hade hur mycke grejjer som helst det roliga var att dom sålde ikea grejor dyrare än vad det är på självaste ikea! HAHA! Det var grymt kul att umgås med er flickor <3

Jag och Sanna åkte till Hallsta och spionerade lite, sen åkte jag iaf hem kollade nått avsnitt på tre kronor sen började jag känna halsen var irriterad och gjorde ont, somnade iaf tillslut och imorse mådde jag skit, så jag sjukanmälde mig iaf. Mår inge vidare nu heller jag orkar inte med att vara sjuk det är så jävla tråkigt speciellt att ha ont i halsen man kan fan inte göra någonting.


Nej nu ska jag bara ligga och tycka synd om mig själv!



Hejsvejs!

Me so happy

Idag kom mina deklarationspapper och jag är väldigt glad nu eftersom jag ska få tillbaka 6954:- mest i familjen :D Wohooo!

Annars har jag inte gjort så mycke idag, var förbi Marre en sväng och tog en cigg sen körde jag hem cassandra till hennes pappa. Nu väntar jag på maten sen så åker jag nog och hänger lite med Mööör.


Hejsvejs!

Deklaration

varför får jag aldrig mina deklarationspapper? Jag vill veta tror jag iaf om jag får tillbaka någon skatt hoppas det! :)

Men jag har hört och sett att det är jätte många som fått sina papper men inte jag.



'Frallan frulle'

Goddagens!


Vaknade vid halvtolv imorse, åkte och handlade en vanilj yoghurt och gjorde iordning en 'Frallan frulle' vilket består av yoghurt med musli från lidl den är asgod, rostad macka och ett kokt ägg. Då mår man bra hela dagen lång med den frullen! :) Sen har jag bara slappat vid datan har precis vart och klippt Johan min fasterSofies pojkvän. Har ätit precis också och nu så ska jag kolla lite på tre kronor som jag kollade lite på hemma hos Lellan och nu har även jag laddat hem det. :D



hejsvejs!

Poker, Norrtälje, virus?

Tjaba tjena hallå!


Var ju på vätö i söndags spelade poker, vann 400 spänn Wihoo! Sov där i våran stuga Paulina med hundarna dom var lugna och snälla för det mesta iaf. :) på måndagen när vi vaknade och klev utanför dörren så var det alldeles vitt och det snöade. WHAT? det som var så fint väder på söndagen, men men det har ju iaf smällt bort nu så det är lugnt. Åkte till Hallsta igen och sov en sista natt hemma hos Jennie och det var lugnt inga spöken då heller. :) Idag åkte vi till norrtälje på dagen och shoppade lite olika grejjer, en hårinpackning som jag provade hemma hos Lellan förut som är hur bra som helst Garnier fructis sen två duschcremer och en ny deo som går på reklam och jag är en riktig reklam människa måste prova allt nytt :D. Sen bowling och det gick inge bra alls var inge kul alls och var hur trött som helst, så jag slutade spela och åkte hem ist. Åkte och skulle ta en cigg med Hellen och Marre och då vart jag bjuden på kaffe också så nu är jag pigg igen. :)

Ska vell kanske kolla på någon film och sen sova eller nått.


btw så kommer det något wierd ljud från mina högtalare tror fan att det spökar eller om det är något skumt virus. Det låter som att det är någon som pratar men man hör inte vad som sägs. Hmm lite läskigt! Det började nu när jag satte tre kronor på nedladdning från piratebay så det är säkert virus nu också! Stänger av ljudet så är det lugnt sen :D


Haaj

Terrified!!

Tjaao!

glömde bort bloggen igen, men bara en dag iaf. Igår kväll när vi skulle sova så var vi så rädda, jag har inte varit så rädd i hela mitt liv jag bara låg och skakade och var på väg att ringa 112 både jag och Lellan nästan grät av rädsla. För att Sture den ena byrackan som vi är hundvakt till stog på nerevåningen och  skällde som om han såg ett spöke, han skällde i typ en halvtimme vi vågade inte gå ner så vet inte vad han skällde på. Men men rädda som fan var vi iaf!

Idag har jag jobbat, sen slocknade jag en stund på soffan när jag kom hem till Jennie igen, eftersom ja knappt sov något inatt. Sen har vi varit hemma hos mig och ätit påskmat med hela fam. plus Peder och Sally och Lellan då. :) Sen gick vi en prommis med hundarna och nu hänger vi framför tvn och kollar på teen mom.

Ska köra hem Peder och Sally ikväll också när dom vill hem, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Imorgon åker vi till norrtälje vid tio tiden för att shoppa lite med Frallan sen åka ut till vätö för pokerkväll! Hoppas på fint väder imorn också. :)



Hejsvejs!

Hundvakt al'a Lellan och Emma

Hejsan mina kära friends!


Har jobbat idag till klockan fyra sen var jag till Jennie och gick en prommis med hundarna som jag nu är hundvakt till över helgen eftersom Jennie har åkt till vilhelmina. Ringde till Lellan också och fick hit henne så hon kan vara vakt med mig, vågar inte sova hemma hos Jennie helt själv för det spökar där. Buuh!


så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar GRILLAT MUMS! :D Sen ska jag raca in till Norrtälje och hämta Lellan, sen ska jag klippa Wallen sen hade jag tänkt att vi ska gå en långprommis med hundarna det vill dom nog :)


Heeey!

RSS 2.0