fredagkväll

har vart i skolan idag med frican och pluggat lite matte :) och dagen började ju väldigt bra först åkte vi till konsum för att köpa cigg då blev vi bjudna på kaffe och tårta bara för att en gubbe som jobbar där skulle gå i pansion så det var hans sista dag. sen åkte vi till marre för att hälsa på henne, då så fick vi gratis manikyr på hennes jobb :D nice. sen åt vi smörgåstårta till lunch. :D lyxdag!

 sen åkte jag hem för att duscha m.m för att sedan åka in till norrtälje för att åka hem till joakim och festa. hade en jävla buss jävel framför mig hela vägen hem så fick ju köra sakta... :P haha nu sitter jag iaf hemma hos jocke och dricker lite cider, får la se hur denna kväll slutar ;)

hejsvejs
!

:D:D:D:D

Bara för att jag har KÖRKORT :D grattis mej.

snö snö snö

Snöiga söndag.  är hemma hos marielle och olliepollierollie :) ska plugga för jag ska göra ett prov imorrn. men jag säger inte vad. Andra avenyn kommer tre nya avsnitt ikväll det längtar jag till :) Marre och kenta ska spela bingolotta nu snart. =)

hejsvejs
!

snön faller och ger sig ej!

fan fan fan. Vad jag hatar snön ... det är kallt man kan få snö i skorna och usch man vill inte ens gå utanför dörren. :(

I torsdags slog jag iaf nytt rekord på bowlinge :) äntligen sen väntade jag på bussen åkte hem till marielle för att sova där, kollade två avsnitt av Desperat houswifes, sen bestämde vi att vi inte orkade gå upp till skolan på fredagen så vi låg hemma hos marielle och slappade tills hon skulle jobba klockan halv ett. då åkte jag hem kollade två avsnitt av prison break sen duscha sen åkte jag till Marres jobb med fika :) sen snöade det bara hela tiden! :(


jaja, har jobbat idag och det första man ser på morgonen är typ 5 dm snö!! Mamma och pappa höll på och skottade infarten så fick stå ute och vänta på att dom var klara så någon kunde skjusa mig till jobbet, snön hade då omvandlats till hagel och jag höll på att frysa ihjäl. ett sånt ögonblick man bara ber till gud att man vill ha ett varmt bad. Iaf på jobbet gick det bra, Marre ringde och va skitförbannad för att dom hade plogat så hennes bil var instängd. Hehe


får vell se vad vi hittar på ikväll jag ska hem senare och äta tacos iaf :D jag vill ju göra något kul med det är snöstorm och isbjörnar ute så det blir kanske lite svårt, men vem vet :)


 

hejsvejs!

.........

http://www.pointshop.se/?ref=2626555 bli medlem nu!

snö?!

Vem bor i en annanasdjupt i det blå? SVAMPBOB FYRKANT.

Det har jag haft i huvudet
hela dagen har aldrig hört vad dom sjungt förut förens idag när Frican berättade att dom sjöng så, så vi har sjungit hela dagen :) haha vi var iskolan idag  kom dit till klockan halv tio typ, och Tobias våran sliskiga matte lärare frågade oss om  vi skulle komma nu och jobba, då sa jag lite kaxigt - Ja, vi kommer när vi vill! då vart han stum :)

Igår sov jag hos marielle, satte på Desperat housewives  första säsongen  och nu är det ju bara för bra måste fortsätta att kolla på det :) Ska  ju till Marielle ikväll också efter bowlingen så lär vell kanske kolla på det ikväll med :)

Juste snön har även kommit och det är ju mindre roligt. hatar när det är  såhär lite snö man kan inte åka pulka :(  plus att det är kallt och jävligt,  inte kul! Jag och Lellan var ute och rökte sen när vi skulle gå in så vem  slår på arslet?!  JO Emma Messing, Benen  stod åt två olika håll. :D hahaha...

Idag fick jag reda pånågonting tragiskt, Mamma ringde mig för ca en timme sedan, och berättade att det hänt en sak. MorfarÅke  min  gammel morfar gick bort inatt han somnade bara in men har var ju väldigt gammal så han har ju gjort sitt han dog iaf lyckligt, och inte utav någon hemsk sjukdom eller så. :) Nu hoppas jag verkligen att jag klarar mitt  körkort för MorfarÅke hoppades verkligen att jag skulle göra det, det var det han sa till mamma sist dom  pratade med varandra.
'
Jaja, sådant som händer iaf  ikväll ska jag göra massor med strikar på bowlinge, hoppas jag :)

Nej vi hörs hejsvejs!


:)

gå in och bli medlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


http://www.gratismode.se/?c=9580

kommer inte bara på en rubrik

återigen ett inlägg som är sent, det var länge sen jag skrev haha. Har ju inget internet hemma ännu vet inte alls när det kommer att funktionera igen :/ så jag får passa på att skriva när jag är hos någon :)

jag har ju iaf slagit nytt rekord på bowlingen, i tisdags fick 149 wiie :D fan vad jag är bra, jaja under tiden jag inte skrivit har jag vell inte gjort så mycke, haft körlektioner som vanligt och i torsdags körde jag Gillinge och det var jätte kul :)

i helgen har jag inte gjort så mycke har varit aldelles ensam hemma så har fått laga mat alddeles själv :D gud vad jag är bra .. Har spelat alfapet också med tessan hennes mamma och wåge :) jag kom sisst så det var ju inte så kul . hehe
sen träffade jag sanna senare på lördagen då drog vi till Farsan's och det  vart ju kul =)

Nu sitter jag hemma hos marielle hon och kenta städar och jag snodde datorn, ååh ikväll kommer nya avsnitt av andra avenyn :D

hejsvejs! lingonfejs




rubrik

jaha, skulle skriva blogg igår, men då upptäckte jag att internet inte funktionerade hemma hos mig så det blev inget med det, så jag får vell skriva nu istället när jag är i norrtälje  där det iaf finns internet :)

igår sov jag länge va och handlade lite med mamma, sen åkte och solade klockan 4 med marielle, det var riktigt skönt.  Sen åkte jag hem igen och tänkte plugga lite men vart så himmla trött efter solningen så jag somnade typ halv sju. haha vaknade vid tio imorrse och tog tjugo över elva bussen till norrtälje för att ha en körlek 12:15 sen fick jag sitta och plugga ett tag hade ju iaf sällskap utav Magnus så vi satt typ bara och babblade. :) sen körlek klockan 14:00 igen och åter en 14:45 så det vart en dubbellek. det gick jätte bra idag fick mycket beröm för mina parkeringar m.m.  det känns ju väldigt bra :)

15:30 var mina lektioner slut så då satt jag och väntade på stadsbussen för jag orkade inte gå ända hem till lellan, så jag gick in på pressbyrån och köpte  ciggaretter och en korv med bröd och då fick man en smoothie med för bara två kroner, så då    köpte jag det självklart :D jag som älskar smoothie :D Mobbad  som man är satt jag där själv  och åt min korv och väntade på bussen, haha sen skulle jag röka då kommer det en liten pojke och sätter sig bredvid mig och håller upp kragen  för han tyckte vell antagligen att cigaretten luktade illa, så då snäll som jag är ställde jag mig upp och ställde mig utanför busskuren och rökte. Så att lillpojken kunde andas igen :)

Bowling ikväll jag och Lellan ska ut och äta med Frallan innan, som vanligt :D sen blire bowling för fulla muggar och jag hoppas för gud att det går bättre ikväll för i tisdags var jag så jävla trött så jag knappt orkade hålla i klotet, så det gick åt helvete rent ut sagt :/ men ikväll håller vi tummarna, dags att slå nytt rekord snart ju för sjutton :)

Imorrn är det skola då, plugga jobbig jävla matte sen tar jag halv tre bussen in till norrtan för att ha körlek klockan 15:30 och 16:15 sen är det bara att åka hem igen för att äta och sen hitta på  något skojjigt, sen jobba på lördag med Frallan. Då skall jag även snagga Frallan för han skulle bort helgen efter så han ville vara snygg :D

nej nu får jag nog uppdatera imorrn igen annars orkar ni ju inte läsa något mera :D Hejsvejs!


OLW

tillbaka till bloggen, har inte orkat skriva så mycke.

Iallafall så i lördags va det fest, sanna slutade jobba klockan 4 då kom hon hem till mig för att vi skulle göra oss iordning, sminka och grejja, det är jobbigt att vara tjej faktist men iaf så åkte vi upp till orionparken till klockan sju, började med att servera bål, och det slank vell ner ett och annat glas. Sen vad det dags för middagen och det var ju gott iaf :) sen sålde vi lotter en massa lotter, varav 1:a pris var en resecheck på 10,000kr 2:a pris en resecheck på 5,000kr 3:e och 4:e pris var en resa till åland med smörgåsbords buffé. Jag och sanna köpte en massa lotter men vann ingen resa, vann iaf ett halsband och nå lotion och parfym eller vad det var :) Efter det så vart det iaf vin pimplande och musik. Klockan 11 ungefär kom Marre och hämtade oss och körde ner oss till folkan där det var Halloweenfest. och det var vell helt okej vart lite för full bara men men.
På söndagen mådde jag skit tvingade med Marre ut och äta så jag kunde få bakismat. :)

Måndagen började mina körlektioner, hade en lektion klockan 12:15 sen gick jag hem till Lellan sov hemma hos henne för att sedan gå upp tidigt och ha en körlek. klockan nio imorse, det var jobbigt att gå upp med tanke på att vi hade varit hemma hos jocke på måndagkvällen och kollat på film till klockan 00:00 bara för att han fyller år idag så skulle vi vara kvar och gratta honom, han skulle röka cigarr och grejjer. men vi va så trötta så vi gick ungefär tio i tolv. :)
kollade iaf på en jävligt bra film - Forgetting Sarah Marshall. Den måste ni se.

Nu sitter jag iaf här och vi väntar på Frallan, vi ska ut och äta innan Bowlingen, och på bowlingen ska ju Joakim få sina paket som jag och Lellan så fint slagit in, Det är ett litet paket med en polishelikopter haha men jocke är så barnslig avsig och leker med radiostyrde helikoptrar så då köpte vi den på skojj :D sen köpte vi 11 st olika choklad bitar som vi slagit in i varsitt paket och lagt det i ett stort paket :D så han ska få öppna massor, hahaha.

Btw. Rubriken kom jag inte på något så låg det en chips påse bredvid Robbans data, Haha bra fantasi. ;)

nej nu får det vara nog, Hejsvejs!

RSS 2.0