Glad påsk

Hejheej,

vaknade astidigt imorse men skönt på ett sätt så man inte ät borta hela dan, ska snart upp och kolla på träning.


Min hängare som jag skulle lägga upp bild på som Lellan ville se :)



Fiin? :)



Igår så regnade när jag och Peppan skulle gå ut så han fick ha sin nya coola regnjacka ;D






ska hem till Mamma och Pappa sen också och hjälpa till dom ska klippa buskar och dra ris, många kommer vara med så jag får nog agera korvgrillare ;)




Love E

Tisdaag

Halloj.

Imorse när jag skulle åka till jobbet så var det fullt med poliser där man svänger in mot sonöskogen, stannade varenda bil utom min ;D vilket var en jävla tur där man satt utan fegsnöre och allt :)




Efter jobbet så var det dags för bowling det gick ju sisådär men men, hade tänkt fixa till mina naglar ikväll men orkar nog inte det, får görat imorgon istället då ska jag kanske slänga upp en bild också för dom är så sommriga och snygga ;D

Btw! Fick den där hyllan idag som den där gubben gjoorde åt mig med peppan på bild, lägger kanske upp bild tomorrow ;D


Nej nu ska jag nog slå på tvn och dö lite ;D



Love E


Kaaaaos

Chacha

Idag har jag varit ledig, vid kl ett så gick jag och mötte mamma som slutade då sen hem till mig  och åt lunch. Efter det så gick jag mamma och peppan hem till mamma, Peppino vart så trott så han orkade inte gå hela vägen så mamma fick köra hem oss sen. Åkte upp till Marre som jobbade uppe i blommtältet hängde där ett tag sen åkte jag hem för att laga mat, jag bjöd över Marre på middag så det skulle vara klart till kl sex då jag skulle hämta henne.

Jag rullade egna köttbullar fyllde dom med fetaost och sen satte jag på pastan, stekte köttbullarna och sedan in med dom i ugnen på eftervärme, göra stuvningen vilket gick åt helvete ... HAHA smart som man är så glömde jag stuvningen på spisen så den kokade över vääldigt mycke brandalarmet började pipa Peppino va livrädd det låg stuvning på hela spisen och os i hela lägenheten, jag fick panik! Klättrade upp för att kolla hur fan man stängde av alarmet och fick av det till slut med världens tinnituss, sen vart pastan klar hälla av vattnet och sen blanda med stuvningen och in i ugnen på eftervärme, stog och skrubba den jävla spisen i typ en kvart...

Jag villa bara sätta mig ner och ropa på hjälp men jag hade ju ingen mamma här,kände mig som Sally i köket.

Sen åkte jag och hämtade Marre och efter mycke pest och pina så vart ju maten iaf jävligt god ;D Meen det är verkligen inte lätt att göra många saker samtidigt förstår inte hur hemmafruar står ut med detta, och tänk när man har barn och ska laga massa mat shiit den dagen kommer jag gå in i väggen! HAHA!




Syrran är här och vi ska se en film innan jag ska sova, hon har påsklov och ska vara hundvakt hela veckan när jag jobbar. =)



Love E


Chacha

OJ så bra jag är på att blogga, gör vell ett nytt försök då :)

Har varit en greaaat helg, fredag drack jag och Sanna lite öl lördag grillparty hos Sanna/Jenny med kubb och shit, askul! Jag drack inte så mycket eftersom jag skulle upp och jobba imorse. Så jag gick hem vid 12 tiden och sov :)
Efter jobbet åkte jag och Anette till Lellan och lilla smulan Moa <3 Finns ingen sötare unge än henne jag vill äta upp henne, hoppas att den dagen jag skaffar en knodd att han/hon blir lika söt =)



Lilla Smulan <3


Idag ska jag inte göra mycke mera, har varit hos Marre och kollat BB faan va boring att Annie åkte nu har man ingen att skratta åt längre :P Ledig imorgon hoppas att det är fint väder guud så nice ;P

Nu ska jag ta en prommis med Peppino =)



Love E

RSS 2.0