Fy skäms på Emma

Ja, hon borde fan skämma arslet av sig eftersom att hon aldrig uppdaterar bloggen själv. Nu är det jag (Lellan) som skriver här ännu en gång. Emma själv ligger just nu och snarkar som en galning.. Och jag själv ligger nerbäddad och surfar och är väl allmänt uttråkad eftersom att jag loggade in här på Emmas blogg igen! Är ni förvånade över att hon inte själv skrivit något? Nähä - näe, inte jag heller..

Vi bor ju fortfarande här ute på Vätö och allt är väl prima! :) Imorgon ska vi in till Norrtälje för att hämta Emmas bil, ja ni läste rätt, Emma har blivit ägare till en bil :D Wiho. Hon är såå glad! Och imorgon ska vi även göra andra små ärenden inne i Norrtan innan vi ska tillbaka ut hit igen. Planerna är då att antingen steka vid poolen (beror på väder..) eller göra oss sådär extremt snygga (som bara vi kan lyckas med) för att gå ut och fota!  

Ja, eller varför inte både och? Vi får helt enkelt se hur morgondagen blir och hur lång tid allt tar inne i Norrtälje innan vi kommer ut hit igen. Emma har ställt alarm på klockan elva, ifall att vi inte skulle vakna tidigare, vilket hon inte kommer göra heller men däremot lär jag göra det. Fattar inte att jag alltid lägger mig så sent men ändå går upp i skaplig tid varje dag. Det är skumt. Jag vill också kunna sova bort hela dagarna - om jag nu skulle känna för det :)

Ayah.. Nu skiter jag i det här och jag lovar er att jag ska försöka tjata på Emma så att hon själv uppdaterar här i hennes blogg! Men däremot kan jag inget lova.... Puss och godnatt med er/Lellan

Grönan, Limousine, Looser & Ålandstripp

Hej och godmorgon på er allihopa :) Det är jag (Lellan alltså!) som skriver här ännu en gång! Blir ni förvånade? Nej, det blir inte jag nu för tiden iaf. Emma vägrar ju verkligen att uppdatera bloggen själv.

Hur som helst tänkte jag ta och berätta om helgen som har varit superbra :) I lördags var vi på grönan på firmafest. Vi åkte karuseller, käkade och åt gott, körde 5-kamp där Emma var sämsta poäng plockare och fick en medalj som det står `Looser` på. En medalj hon är väldigt stolt över ;) Efter allt skojj inne på grönan satt vi och inväntade resten av gänget för att bege oss till bussen och hem. Men helt plötsligt satt vi i en jävligt cool limousine på väg hem till Norrtälje. Bilen var såklart jävligt cool och det var lycka på hög nivå! :D

Bilder kommer senare...

Igår, alltså söndag åkte jag, Emma och Frallan till åland fram och tillbaka. Vi hade det trevligt och kvällen avslutades med popcorn framför en film som gick på femman :)

Idag är det måndag (alltså Emmas lediga dag) så vi hade tänkt lägga oss vid poolen och steka hela dagen idag. Men det verkar dessvärre inte vara någon höjdar värme ute.. Inte än iaf.. Så kanske det blir av att sätta oss på bryggan och fiska idag istället. Men självklart hoppas vi på att solen vill titta fram under dagen, så man kan få sig lite färg iaf :D Nej, Emma ligger fortfarande och sussar.. Undra när hon hade tänkt gå upp? :) Själv ska jag gå in till huset och slå på lite kaffe åt mig.. Så vi hörs när vi hörs. Ni kan ju alltid hoppas att det blir Emma själv som skriver här nästa gång!!

Puss och kram/Lellan

Vätö igen

Ja, först och främst vill jag skriva att det ännu en gång är Lellan som uppdaterar här. Emma verkar vägra göra det själv så nu har jag loggat mig in här igen, utan hennes tillåtelse, hihi! :)

Vi lämnade Vätö i tisdags, efter att då varit här i två veckor, men nu är vi tillbaka här igen. Eller aa, dom kommer inte hit förrän ikväll efter jobbet :) Då är det först och främst middag som gäller. Vi ska tydligen bli bjudna på tacos utav Fredrik och Jenny om jag förstått det hela rätt vad vi sedan avslutar denna kväll med har jag ingen aning om ännu. Vi måste iallafall lägga oss i tid ikväll, då vi tidigt imorgonbitti måste åka upp till Hallstavik. Emma ska jobba och jag ska hem och firas hos min pappa. Efter jobbet kommer Emma även dit och när vi smockat i oss tillräckligt med tårta åker vi direkt ut hit till Vätö igen!

Jag tror det här kommer bli en riktigt lyckad helg.. På lördag ska vi till Gröna lund på firmafest, vilket innebär att åka en helvetes massa karuseller, köra 5-kamp och även äta middag där. Hoppas verkligen att det bli en lyckad eftermiddag/kväll, men det är jag bombsäker på att det faktiskt kommer bli! Och på söndag ska vi åka till åland fram och tillbaka tillsammans med min morfar. Vi åker 3-färjan från kapellskär och morfar har lovat att köra, så att jag och Emma kan ta en drink eller två om vi skulle få lust för det!

Ja, ni hör ju själva.. Vi kommer säkert få en toppenhelg! =) När vi lämnar Vätö igen för denna gång, har jag faktiskt ingen aning om, så det återstår väl helt enkelt att se.

Får väl se om det blir Emma som uppdaterar sin blogg nästa gång, eller om jag ska behöva ta saken i egna händer.. Igen! Ja, jag får helt enkelt ge henne en liten utskällning ikväll! ;) Puss// Lellan


RSS 2.0