allt på o

ååååååååååååååhh jag bler så arg! Hade precis skrivit och så wiips så försvan allt för att internet fuckade!

idag har jag inte gjort någonting i mitt ointressanta liv, jag är allt på o igen opigg, orolig, osocial m.m. Vaknade vid elva tiden imorse rörde ihop lite äggröra och sen har jag kollat på två filmer.

Ska nog kolla på en till film som är okul, sen så ska jag åka en sväng till Jennie ikväll.


kom precis på en grej också, tänk om man skulle vara en känd komiker som Robert gustavsson vad roligt man skulle ha det, då skulle man kunna ställa sig framför en spegel dra en vits och så är hela dagen räddad, synd att man inte fick den talangen.




Haaj Haaj Haaj
mitt namn är Emma messing och ja é inte bitter!

ikea

Hejsan!

Idag vaknade jag kl två!!!!!!!! Jag fick smått panik då sova så länge är inte bra, åkte med Marre och Kron till ikea hade ju inget för mig så det var ju rätt kul. Sen har jag inte gjort så mycket mera utom att kolla på Håkans bar. Och på slutet sa dom att "nästa vecka kommer markus pojkvän och hälsar på" Haha ja trodde inte att han var bög så det var lite kul han är ju iaf en riktig mupp.


Vet inte riktigt vad ja ska göra men kanske kolla en film och sen sova. Vill inte vakna så sent imorgon då kommer jag vara astrött på torsdag om jag kanske ska upp och jobba då, nu under påskhelgen så brukar det komma ut massa stanare så det kanske blir fullt upp på jobbet .. :)



See you later aligators!

vi vann

Spelat bowling match idag och det gick bra för vi vann såklart! :D Annars har jag jobbat idag och inte gjort så mycke annat, försöker hitta på vad jag ska jobba med på speedwayen som börjar om tre veckor?!?! Hur nu det ska gå ...


TJAAO!

Partaaay

Taggad till tuusen, nu blir det att fira Marres 20-års dag :D <3

My neew shooes <3

I LOVE THEM!!!!

'Friday night by Kenza'




Marre fick även ett par likadana i födelsedagspresent!


Gratz Murieel

Happy birthday too you happy birthday too you, happy birthday dear Muriel happy birthday too YOOOOU!




Min bästaste bästa vän fyller 20 years old idag! Graaaatz!

Norrtälje

Goddag!

Åkte till Norrtälje igår med Frallan för att vi skulle bowla, MEN Frallan hade glömt bort att våra banor var avbokade så det var ingen bowling, så jag kom ju inte tillbaka till Hallsta så jag sov kvar hos Lellan då. Vi hyrde en film och kolla tillsammans med Maria, sen gick vi till Jocke och spelade Monopol haha! Första vändan gick bra för mig för jag ledde hela tiden hade jätte mycke tur. Men sen vände det och slutade med att Jocke vann båda gångerna.

När vi gick och hyrde filmen så gick vi in på skoaffären brevid statoil, och GUD jag blev helt förälskad i ett par skor där, det stog typ Emma på dom! Så jag måste bara köpa dom i morgon då jag får lön. Då ska jag ändå till Norrtälje eftersom vi måste ha uttagning då till matchen på måndag, men först så ska jag till Frida imorgon och sätta i nytt löshår och bli MÖRKHÅRIG! :D Spännande!


Nej nu ska jag åka till Marielle Strömming


See yah!

Helgens bravader

Oj då glömde bort min blogg igen. I fredags hände det inte speciellt mycke blev väckt av Frallan han ville att jag skulle komma till jobbet och prata, så jag åkte dit och vart kvar där ett bra tag för att jag Booby och Toobi började planera göteborgsresan och kolla på Gp på ullevi den 8 maj. Sen så åkte jag iaf hem och klippte Mammi och det blev bra. :) Sen hängde jag hos Marre och kollade på Så ska det låta. Åkte hem till Jennie på kvällen och sminkade och lockade hennes hår, sen va vi ute på GK och där sög det.


I går så var jag bokad som chafför åt Mamma och Pappa och gänget, MK orion firade 80 år så dom var på någon middag på folkan. Då fick man köra, hämtade Malin också på kvällen hon hade vart på någe konfimation grejemoj. Vi köpte mat på blåan och åkte hem och kollade på körslaget. Sen var jag astrött och höll på att somna så jag och Malin åkte ut och raggade en sväng då ringde Mamma och ville ha skjuts hem. Sen åkte jag till Marre jag skulle tanka min bil men det fanns inte en enda mack som tog kontanter så jag fick tanka på Marres kort. Then we åkte till GK där det var mycke folk väldigt blandat så det var roligt, körde hem Marre och åkte tillbaka jag skulle köra folk. Så först körde jag hem Jennie sen min käre bror Jonas som var väldigt full, kunde inte låta honom gå hem. Sen körde jag folk till Herräng och den resan var väldigt rolig! HAHA! kom i säng typ halv fyra inatt så vaknade jag 7 imorse, det var inte så kul så jag somnade om iaf!


Idag har jag vart hos Marre hela dagen, har känt mig bakfull hela dagen fast jag inte har druckit en droppe på h spelat bingolotto och gjort nagelförlängning. Prima!


Imorgon så ska jag jobba så det är vell bäst att man går och sussar snart är rätt sliten efter denna helg.


Godkväller

Imorse åkte jag till Sanna och drack kaffe och pratade en massa skit, slutade med att jag åkte därifrån vid fem tiden vi hade mycke att snacka om helt enkelt. Åkte hem åt lite mat och sen slingade jag Mammi's hår, har inte ens sett resultatt än men det blev säkert bra. Ska klippa henne imorgon också för jag orkade inte idag.

Så jag åkte till Marre och hängde ett tag, vi var även till Bilisten och köpte spolarvätska till min bil som har varit slut i över en månad. Och nu när det är så slaskigt ute så behöver man det som mest! Har aldrig fyllt på sånt förut så Marre fick visa hur man skulle göra, så nu kan jag det också! (Y)

Sen skulle vi kolla på den nya Madagaskar men det var ju inte en film utan flera st avsnitt, Marre och Kenta lessnade efter en halvtimme typ jag kollade lite längre iaf. Sen gjorde Marre en underbar Smoothie :)

Nu ska jag snart sova..


See yah!


Östhammars tripp

Gick upp kl tio idag för att jag och Frallan skulle åka till östhammar en sväng, han hade inte varit där på typ 25 ÅR! :)


Vi åkte dit runt elva tiden, käkade lunch och sen kollade i lite affärer PLUS att vi träffade Jan Guillou!!!! Coolt, Frallan frågade honom eftervägen till en järnaffär, vi såg inte att det var han när vi frågade men när vi åkte igen så sa Frank att den var ju Jan Guillou. :) 
 
Vi köpte lite påskris och fjädrar och kycklingar som jag gjorde iordning sen när vi kom till Hallsta igen. :)



Fint va? :D





Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen också då jag och Hellen satt fast i en bilkö...










See yaah!

Norrtälje

Tjaao!


Inte gjort ett skit idag, bara slappat. Åkte med HellenBrellen in till norrtälje fastnade i Haggård där det var någon skojjare som kört ut på åkern, så vi fick stå där ett tag sen tillslut fick vi åka och nu är jag hemma hos Lellan. Vi ska nämligen bowla klockan 7, så jag liftade med HellenBrellen in och liftar med Toobi hem.



See yah!

Tråkigt

Vet inte alls vad jag ska göra idag, så dåligt väder så jag har ingen lust att ens gå utanför dörren. Men men jag måste vell göra det nångång kanske lite tråkigt att bara sitta hemma. :)

Nu ska jag iaf duscha sen får ja vel se vad som händer...

Filmtajm

var så himla trött när jag kom hem från jobbet så jag la mig på soffan där Mammi och Pappi kollade på flickan som lekte med elden, så jag la mig där och kollade med dom. Men nu är jag inte alls trött längre så nu ska jag nog kolla på en film.

Jag håller även på att ladda hem tv-serien Sally Santesson, HAHA det är ju klockrent!





See yaah!


trööött

Godmorning babes!


Igår skulle jag ju kolla på film men så vart det inte alls, jag fasnade på internet sen fick jag ett sms, och åkte ut en sväng med ... och snackade massa gojja, det var trevligt. :) Så det vart ju rätt sent igår så nu är jag ganska trötter. Men men jag blir snart pigg igen, runt tolv tiden iaf! :D

Idag jobbar jag ska jobba med Frallis the maan! Se vad vi ska hitta på för skoj :)



See yah!

booring söndag

Hejsan svejsan!

Idag har jag hållit Marre sällskap när hon städat fast jag var inte så bra sällskap för jag slocknade på hennes soffa, jag var vell trött då. Haha. Sen har vi spelat bingolotto hemma hos Brellen men ingen av oss vann någonting, jävla skitspel! Nu kom jag hem för ett litet tag sen och tänkte kolla på en film innan jag ska sova.
Igår kollade jag ju på G-force också och den var jätte bra tycker jag, Gnaaygaraction som jag skulle säga på en fin svengelska ;D

jag kom precis på att jag är ganska lik designer Simon båda vi pratar svengelska, and we gillart!


Hejs!

GK

Haj Haj Haaj!


idag åt vi plankstek till middag och det var super gott, sen åkte jag hem till Marre vi åkte och handlade på vivo där kunde man köpa två påsar OLW så fick man en "fredagsmysskiva" alltså fredagsmys låten som går på reklamen. Den fanns i reagge variation, orginal och Kareoke. Så vi poppade reagge låten i bilen :D HAHA har en väldigt rolig film på när Marre låtsas röka på och så lyssnar vi på låten. :D HAHA! Sen kollade vi på melodifestivalen. Och ja hon som vann var duktig, men vi hejade på Erik och Ola bara för att dom är så snygga! :D Därefter åkte vi till GK och hängde vi var vimmelfotografer idag, Marre kom nämligen på en sån smart ide att vi ska göra en grupp på FB där vi ska lägga ut alla kort på fulla människor, Haha skitkul! :)

Nu har jag precis kört hem Boby, jocke och Toobi från GK och nu ska jag vell sussa snart håller bara på att ladda up filmen på Marre på Fejjan. Mohaha!



Goodnight my friend!


worki Tapetsering!

Hallo!

Har jobbat idag kom precis hem, det var lungt på jobbet så jag tänkte att jag skulle tapetsera om båset, och var tvungen att riva ner dom gamla tapeterna, och det var ju lättare sagt en gjort. Fy det var lite jobbigt men det gick tillslut, och så smackade jag upp den nya tapeten som vart jätte fint en svart med koppar träd och ett golv i valnöt till, vart skit snyggt!



 Nu väntar jag bara på ett golv så jag kan tapetsera det andra båset, där det kommer bli ett "barnrum" en jätte söt tapet med rosa fjärilar. Det ska bli priiima!





På måndag ska tobbe vara ledig också så då kommer Frallan och jobbar med mig, åh vad jag har saknat att jobba med honom :)

Idag ska jag hem till Marre tänkte jag vi ska kolla på finalen i melodifestivalen, jag brukar kolla på det jämt men iår har jag bara kollat en gång och det var förra helgen så jag har bara hört två bidrag av dom som ska tävla ikväll. Men våra favoriter kom inte vidare till finalen det var synd för dom var grymma, Crusified barbara!

Nu ska jag hoppa in i duschen och kanske äta lite lunch.



See Yaah!


done!

Yes nu är designen klar by Murieel asgrym eller hur? :D

Imorgon ska jag jobba så jag ska snart gå och sova så jag pallar mig upp när klockan ringer. Juste idag sa Kenta till mig att mitt avgasrör på bilen hänger löst, så jag berättade det för pappsen så han ska kika på det imorgonbitti innan jag vaknar, det är bra att ha mekaniska pappor :) Så idag har jag fått åkt volvo för superforrden får stå i garaget över natten, där har han det varmt och skönt nu när det är kallt ute fan -6 grader, BURR!


See yah!

Ny Bloggdesign behöves!

Hejsan!


Imorse åkte jag och Marre och fikade på blirren, eller ja åt frukost. Sen har vi suttit hemma hos henne och försökt komma på en ny blogg design till mig, det går vell sisådär. Men det är dags att byta ut den nu vi får se hur den blir... Spännande!

Nu ska jag upp och äta tacos sen åka till Marre som jobbar hänga med henne där ett tag tills hon slutar. :)




Stjärt!

Precious

Halloj i stugorn!

Har kollat på en bra film igen, eller ja den var lite konstig men ändå bra! Jag tycker så himla synd om tjejen i filmen. :( En drama så det kommer en tår.


FrisörEmma

Min dag började helt knasigt, Lellan kom in och väckte mig och sa att klockan var TVÅ! VAA? Hur kunde vi sova så länge, bra fråga. Iaf vi gjorde en pytt och åt brunch. :) sen gjorde jag mig iordning och åkte hem, När jag kom hem så åkte  jag direkt hem till Jesper och klippte honom. Sen hem äta lite och sen upp till Jonas hämtade pengar och åkte till affären och köpte hårfärg. Klippte honom och sen slängde i lite slingor. Jag var aldrig kvar och såg hur resultatet blev med det blev säkert skitbra som vanligt! :) man kan säga att jag har haft fullt upp, åkte förbi Marre och tog en cigg också. Nu är jag hemma och tänkte kolla på en film. :)


See yaah!

Allt för min syster - My sisters keeper

Jag och Lellan har nog precis kollat på världens bästaste och sorgligaste film. fy fan så bra den var!

MÅSTE SES!


Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator.

Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.






Man grinar floder!



Stjärt!

Färgning

Har precis slängt i färg i Lellans hår, hon håller på att skölja nu får vell se hur detta kommer bli. Sen ska vi snart åka  till Sofie som fyller 29 år idag GRATTIS till henne. :) Får man träffa lillkussen också, han träffar man ju inte varje dag direkt. :)


Förövrigt så har vi köpt kassler idag så nu ska jag äntligen få äta min kassler som jag varit sugen på jätte länge, så det blir kassler kokt potatis och kantarellsås idag :) Kanonish!


Kassler HAHA!!




hear from me later aligators



Stjärt!

Fiiiiilm

Vi har precis kollat på Hannah Montanas film, den var as grym jag bara älskar Hannah Montana! :D





Nu ska jag sleepa min skönhetssömn...


Goodnight everyone!

Norrtälje

Hello!

Jag vaknade klockan ett imorse, då fick jag panik hur kunde jag sova så himla länge?!? Kron ringde och frågade ifall vi skulle se en film, så jag käkade lite frulle tog en dusch och åkte till Kron och kollade på en asbra film Dreamer hette den, vi satt och grät massor. Usch vad bra den var!

Sen åkte jag hem till Anette och klippte henne, sen åkte jag och handlade med Mammi. och hon ville äta kyckling och min currysås. Så ja jag fick ställa mig och köra currysås åter igen. Två dagar irad haha! Sen har jag ju glömt en sak Malin har skaffat kille.... JA en kille från Bollnäs som heter Lars han verkar ju trevlig iaf! Sen tiggde jag lite bensin av min Mammi så jag kunde åka till norrtan, nu har vi bowlat och nu hänger vi här hemma hos Lelli. Imorgon ska jag färga hennes hår och så ska vi förbi Sofie en sväng som fyller år och ta en fika :)

Kankse kolla på någon film ikväll får vell se vad som händer.



tack och adjö leva eller dö



Stjärt!

Who's the king, You are the king!

We are all the winners we are all the best!

Imorse när jag kom till jobbet så fick jag reda på att vi skulle ha match ikväll, JAHA! Först tänkte jag att bara åka med in för att hejja fram en vinst men sen fick jag ett samtal av Lellan - Du SKA spela matchen ikväll! jaha okey sa jag då då. Så jag spelade iaf började halv sju så jag och Frallan kom på att vi kanske ska koka ihop käk på jobbet innan vi rullar in till norrtan. Så jag köpte en grillad kyckling, boyle in bag ris och så gjorde jag en hemmagjord currysås, och resultatet blev supeeer sweet gott! Jag kan jag :D

In till norrtälje där vi skulle möta 12345 alltså Hallsta taxi!! Haha. Jag Robban och Lellan spelade, Jag spelade som en kratta men vann iaf alla mina tre matcher, Plus att vi vann ganska stort 7-2 så man kan säga att vi ägde! Elller ja dom var värdelösa iaf! Sen åkte vi iväg med Frallan för att fira vinsten så tog vi en fika på det nya caféet som ligger bredvid swedbank, och det var gott med en kaffe latte :D Absolut inte lika god som när Marre gör men iaf! Satt där och snackade bort en massa tid sen var det dags för vårat andra lag att spela match kl halv tio. Så vi kollade och hejjade fram dom till en vinst BRA!

Sen åkte jag med Toobi hem, nu sitter jag här och hänger ska vell kanske gå och lägga mig snart.. :)



Hadebra!


tack och adjö leva eller dö



Stjärt!

Sooova?!

Godkväll!


har spelat bingolotto ikväll med HellenBrellen och Muriel ingen vann! :( Booooooring!

Imorgon så ska jag jobba så nu ska jag slänga mig i min säng och kolla lite på television innan jag ska sova, is very tired now. So i maby fall in sleep.




hear from me later aligators!


Stjärt!


Igår and today

Gooodmorning!
 

Vaknade för typ en timme sen och har ätit frulle, nu hamnade jag här. Först funkade inte mitt internet när jag skulle starta datan så då vart jag arg och skällde på Malin, sen funkade det iaf..

Igår var jag Kron, Marre, Gittan (KronsMamma) oc Robbans barn och deras kompis in och bowlade i östhammar på dan. Jag van självklart. Haha nej men Kron låg inte långt efter men det var ju också för att jag spelade med ett hallklot, gick inte att få en strike med dom lätta kloten.. :) När vi kom hem åkte jag hem och åt mat, Mammi hade gjort en skaldjursröra med pasta och det var delicious, jag som inte ens tycker om räkor med det var yummi!
Sen åkte jag till Kron igen där kollade vi på melodifestivalen som SÖÖÖÖG eftersom dom vi hejade på inte gick vidare till finalen. :( Sen rockade vi loss i guitar hero istället, det var lite roligare. :D


Jaha idag vet jag inte vad som händer tänkte hoppa in i duschen snart och sen ringa Marre och Kron och se vad dom gör denna återigen sunnyday! :)



Hadebra!



Tack och adjö leva eller dö




Stjärt!

IceCooold

Hallo!


Idag jobbar jag, imorse var Icecold outside, typ 20 minus alltså ten + ten. Burrr!! Men nu är det varmt igen sköönt! -2 nu, Mycke bättre!

Igår gjorde jag inte mycke var hos Frida hela dagen på Salongen och tog ut löshåret, det gick bra att få ut det men har några tover kvar att reda ut. Sen blir det i med nytt och bli brunett, eller ja väldigt Daark iaf plus lite purple slingor. :D Nice!


hadebra



Stjärt!

HURRA!!

Godmorning världen!


Vaknade imorse utav att Pappsen skottade bort all snö utanför min yttedörr, och det behövdes verkligen för att när det smälter så kanske det rinner in i mitt rum och jag vill ju inte komma hem en dag och se att det är översvämmning i mitt rum. NO! :)

Idag fyller min kära friend Jesper 18 år, GRATTIS TILL HONOM!! <3


Ja han är ju inte direkt som alla andra, lite speciell! :D


Nu ska jag byta om sen tänkte jag vell åka till Marielle, sen ska vi åka in till Norrtälje och sen Rimbo för att Marre ska klippa sig och då undrade hon ifall jag ville följa med som sällskap. Så ja snäll som man är so i do it!



Tack och adjö leva eller dö



Stjärt!

Haate snoooow

JA jag hatar denna snö!! Kan det försvinna snart eller HALLÅ GUD, can you here me? NEJ tydligen inte!

Aja idag har jag och Marre varit hemma hos Kron och druckit te och kollat på först BertStjärt sen Lilla pandan någon barnfilm från 95, den var iaf bra! Och Bertstjärt har man ju sett förr så.. Kan inte säga annat än Stjärt!

Nu är jag hemma hos Mariellevi har precis kollat på Greys, eller ja Marre har kollat jag tycker inte att det är speciellt bra. Ikväll ska jag kolla på Andra Avenyn!!!!!!!!!!! Som har haft säsongsuppehåll p.g.a OS. Men now it's back! Wohoo!

Så imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Iaf hoppas på att mina linser kommer så jag ser normalt igen vilket jag inte gjort på säkert 2 år :S HAHA! Men jag tycker ju iaf att jag ser bra men neeeeeej tydligen inte!

Juste sen har jag varit dunder förskyld sen i söndags. :( hoppas jag blir frisk soooon då. Har typ smittat Marre också hon har fått ont i sin hals, poor her!

På fredag ska jag till Frida också to her saloong, ta ut mitt löshår :( Jag måste har fått tover... Men det dröjer nog inte länge förens jag sätter i det nya som ligger hemma och bara väntar på att få användas. Ska nog bli brunett också gud så hett eller? ;D


Nej men gud nu skrev jag väldigt mycke på en och samma gång, så noow stop it Amy! Skriver mera on another day and another time!


SoLong



Hejsvejs!

RSS 2.0