Speedway Kumla!

Goddag!


Igår åkte vi till kumla, JAG körde hela vägen morsan satt och skrek i baksätet att jag körde för fort. Jag tänkte släppa av henne på motorvägen, då var jag lite smått grinig. :) Fick krypköra i en bilkö i en kvart ungef. Sen kom vi äntligen fram till Sannahed motorstadion. Träffade Hanna med bebismagen<3 :) Har saknat henne skit mycket. Och så träffade jag nästan hela Hannas släkt dom har jag också saknat. Speedwayen var inte mycke att se på då rospiggarna förlorade stort mot indianerna. Det var ingen vacker syn direkt, hoppas att det går bättre för dom nästa gång. :)

Idag har jag jobbat, vi har förberatt inför våran årliga Tokrea som börjar imorgon och håller på enda tills söndag. Franks färg firar 29 år den 1 maj. Det är inte illa .. Nu har jag iaf precis ätit, vet inte vad jag ska göra nu. Jag får vell byta om till och börja med sen får jag vell se vad som hända skall.


Hejsvejs!

helgens bravader ...

Hejsan!

Har inte skrivit på hela helgen. I fredags så var jag med Sanna vi va in till norrtälje och handlade, på vägen hem hämtade vi upp Lellan och Jocke som skulle till Hallsta och dricka. Vi satt hemma hos Sanna ett tag sen åkte jag hem för att duscha och hämta bilen för jag skulle vara nykter eftersom jag skulle upp och jobba på lördagmorgon. På lördagen jobbade jag och vi hade fullt upp hela dagen. Efter jobbet kom Sanna och hämtade mig för att åka hem till henne och göra oss iordning. Sen körde Tessan oss till båten.

När vi kom fram så va det någon som släppte dörren på Sannas fot, så hon fick värsta jacket på hälsenan. Det forsade blod och det fanns inget plåster. :/ När vi kommit på båten så tog vi en öl i baren sen gick vi ner och käkade. Vi tog med en räkmacka till Sannas kompis mamma som vi satt med i baren. När vi går upp för trapporna håller Sanna i räkmackan och SNUBBLAR då ligger det räkor i hela trappan, Det var pinsamt! Det enda som var kvar va brödskivan och en gurkbit. Sanna gick iaf med mackan till baren och fick en ny när hon förklarat hur klantig hon hade vart. :D haha!

När vi sen kliver av båten hade Sanna köpt en låda öl, Går ut genom dörren och hela lådan sprack så alla ölburkar rullade iväg. haha, Vi fick iaf tag på nästan alla burkar och plockade i dom i väskan och kassen. På bussen hem satt en tjej bakom oss som vi hade sett några gånger på båten, hon hade världens fulaste löshår. Man såg verkligen ALLT! Hon hade syntethår och så såg det ut som om hon aldrig borstat håret så det hängde där som en stor dreds. HAHA! När vi kom hem från åland så skulle vi hem till Sanna för att kolla på speedwayen, Då funkar inte ljudet på sannas tv, så vi gick ner till Lena och Wåge, Sannas grannar för att titta på speedway. Efter det åkte vi hem till Madde på fest sen gick vi typ hem och sov.

Vaknade klockan 11 på söndagmorgon, ingen av oss var bakis så jäkla skönt. Käkade frukost på balkongen och efter ett tag kom Sabina och Latjade med oss. Hon drack gin så hon och Sanna började dricka öl. Jag fick köra bil, vi åkte runt lite åkte till Gråska City och hälsade på Sannas föräldrar . Åkte till Emmas grav för att kolla hennes gravsten. Satt där ett tag sen åkte vi hem igen. Lagade mat och satte oss på balkongen och käkade middag. Efter maten kom Kenta och hämtade mig för att jag skulle ta hans bil och åka in till noorrtälje för att hämta Marre som hade vart i stockholm och jobbat. :) Sen var jag kvar hemma hos Marre, gjorde ansiktsbehandling m.m.

Nej nu ska jag klä på mig har precis duschat sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Imorgon ska jag iaf åka till kumla och träffa min älskade Hanna med bebismage <3


Hejsvejs!

Ge mig min STUDENTMÖSSA!

Goddagens!

Jag har vaknat för en liten stund sen, ätit frulle och klätt på mig har jag också gjort. Nu sitter jag och målar naglarna. :) Ska till Marre om en stund för att sedan åka till skolan, Och hoppas på att vi får våra studentmössor! Klockan fem när Sanna slutar ska vi åka till norrtälje för att hon ska storhandla. :) Sen vet jag inte vad vi ska göra.. Imorgon ska jag jobba 9-13 sen drar jag och Sanna till åland och dricker oss fulla :) Kanske att Sannas moster Bojjen också ska följa med. :)

Nej nu ska jag måla klart mina naglar sen försöka väcka Marielle.


Hejsvejs!

vinna studentklänning ?!

Hej allihopa!

Idag har jag jobbat, har haft en prao hos oss idag som jag försökt sätta i arbete. :) Vet inte vad jag ska göra idag faktist. Men jag fick en länk av Marielle nyss om att http://lindablom.se/ lottar ut studentklänningar. Gick in och kikade lite där och det fanns ju några fina klänningar. :)

Nej nu ska jag nog ringa Mööör.


Hejsvejs!

Träningsmatch ..

Hej!

idag har jag klippt Jonas som han har tjatat om hur länge som helst. Ska åka på speedway ikväll träningsmatch mellan rospiggarna - getingarna - stjärnorna - eldarna. :) Både Jonas, Ante och Robin ska köra .

Jag har inte så mycke mer vettigt att skriva nu, imorgon ska jag jobba. Då ska jag och Toobi ha en prao hos oss i två dagar. Får vell se vad man kan hitta på till henne då. :) Hehe


Hejsvejs!

KÖP BILJETT TILL STUDENTSKIVA DEN 22 MAJ!

Goddag!

Idag har jag varit i skolan, pluggat en massa med projektarbetet. Har även pratat med Kalle (rektorn) om hur det blir om det inte kommer någe folk till studentskivan. Hur vi gör med pengarna och så. Senast det 15 Maj ska vi ha sålt 50 stycken biljetter annars måste vi ställa in hela skiten. :( Det vill vi ju verkligen inte göra! Så nu måste ni köpa biljetter, tveka inte ens för det kommer att bli världens roligaste fest, plus att det kostar bara 100 spänn, vad är det att fundera på ens. KOM KOM KOM!!!

Väntar på att Marre ska komma hem som har vart i sin skola, men fick inte komma in i skolan för att det har varit inbrott där så då fick hon åka hem igen, hon är iaf på väg hem nu så ska vi åka till Thuns, Marre jag och Jojjo :) Frican skulle också till Thuns idag. Jag måste hitta något som jag kan ha på mig på studentskivan. Jag vet exakt vad jag är ute efter nu gäller det bara att hitta det. :)

Hejsvejs!

Film ...

Hejsan.

Nu håller jag på att tanka hem en massa bra filmer, Bolt, Chihuahuan i beverly hills, The grudge 3 och American history X. Så nu har jag lite att välja på :) Ska åka iväg om en stund med Rilding jag ska köpa snus till honom och så ska vi latja =)

Jag ska nog kolla på Bolt ikväll när jag kommer hem, för den har marielle sagt är jätte bra :)


Hejsvejs!

Home sweet home ...

hello!

Nu är jag hemma igen. Efter att ha vart hos Lellan sen i tisdags. Nu sitter jag och väntar på mat, har precis kommit hem från Marre :) Har även kollat på speedway, där finnarna vann med 40 poäng över stjärnorna. HaHa vilka sopor Stjärnorna är.

Jonas och Ante har kört klart deras match i polen och dom vann med nästan 40 poäng dom med, Jonas hade fått kört tre heat och tagit 5 poäng stor jag. :) det var ju bra iaf!

Idag ska jag vell bara ligga hemma kanske börja kolla på säsong 5 av Desperat houswives,(eller hur det stavas). Ligger lite efter nu faktist, det var ett tag sen jag såg klart säsong 4. hehe

Imorgon ska jag till skolan jobba med vårat projekt arbete, Studenstskivan. Plus att vi måste skriva massor inom projektet så ska ta med mig datan till skolan imorgon, så jag kan jobba på den eftersom jag redan har allt här på min data. Hoppas verkligen att festen blit lyckad och att det kommer super mycke folk!

BJUD ALLA NI KÄNNER SOM ÄR ÖVER 18 ÅR OCH KOM DEN 22 MAJ TILL FOLKETSHUS I HALLSTAVIK!


Hejsvejs!

Speedway ..

Hello Bloggis!

Vi vaknade klockan nio imorse, har tagit några cigg druckit kaffe och nyss åt vi frulle. Macka och äggröra som stefan hade gjort med bacon och tomater i, det var jätte gott. Det lät inte så speciellt gott men det var det :) Har klätt på mig och Lellan står i duschen. Vi ska åka till Hallsta klockan halv ett, har även packat ihop mina grejjer. Så Maria och Stefan släpper av oss hemma hos mig så jag kan lämna allting, sen tar jag och Lellan super bussen upp till banan. Speedwayen börjar klockan två. Och så ska jag leka paparazzi, knäppa en massa bilder på Robin eftersom har har fixat en hemsida så ska han ha en massa bilder. Hoppas att han tar mycke poäng idag lilla Booby :)

Pratade med Mamma igår och dom hade det bra på kryssningen, det var mycke folk och väldigt livat. Dom kommer vell hem runt halv sju - sju ikväll. Kan ju hoppas att hon köpt med sig något gott till mig kanske! Hon hade även pratat med jonas igår, och han skulle få köra matchen idag i polen. Han och Ante har ju börjat kört där nere, det här är deras andra match. Och när dom kom ner dit i fredags så hade deras polackMeck inte gjort iordning cyklarna han verkar helt beng i huvudet. Så nu har han fått sparken, kan ju hoppas att dom har hittat någon bättre till denna gång. Hoppas att det går bra för dom idag!


Nej nu ska jag sminka mig tror jag ha en bra dag!


Hejsvejs!



Lördag ...

Goddagens!

Idag har vi varit i hallstavik
och kollat på speedway, det började snöa så då vart det kallt. Åkte hem till norrtälje vid tre typ, Nu har vi ätit middag m.m. Nu har vi precis fixat en hemsida åt roobi eftersom jag tog en massa bilder på  han idag. :)

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra
, kolla på film eller något kanske. Imorgon ska vi till Hallsta igen för då  är  det träningsmatch!

Hejsvejs!

Denna soliga dag ...

Hello!

Jag slapp att åka med på kryssningen!
Mamma har sagt att jag måste följa med för dom inte kan avboka så här sent. Men Malin ringde en kompis som ska ska ta min plats och åkia istället för mig. Då vart jag glad.

Har varit i Hallsta idag,
vi vaknade runt nio åt frulle och åkte sedan till Hallsta. Åkte up till parken där det massa finnar som tränade, pratade med Mamma lite också, Åkte och köpte vivo mackor till lunch. Sen åkte vi hem, åkte efter robin som åkte moppe för vi skulle kolla hur fort den gick. Haha! Sen åkte vi iaf hem till norrtälje igen. Har varit och handlat på flygis där det var fullt med folk massa jävla stanare! Man blev lite smått irriterad inga parkeringar fanns det heller. Sen skulle vi hämta 6 färgburkar på franks för att ta med det till hallsta imorgon, Men det var LITE mera än 6 färgburkar, hela bilen är full. Vi som hade tänkt åka ner med saaben imorgon för att Maria också ska med, men nu får vi åka två bilar ner jag och Lellan får ta super Kangoon en vända till hallsta igen. Sen kanske vi stannar kvar hemma hos mig och sover där istället för att åka tillbaka till norrtälje och sen ner till hallsta på söndag igen.

Nu har vi precis skurit en massa grönsaker för vi ska äta Tacos, Lellan har skärt sig i fingret också. Nu ska vi sitta här framför dumburkarna tills maten är klar tror jag nog :) Vi är helt slut efter allt bärande och springande i affärer m.m. Ikväll ska vi hem till Jocke och kolla på någon film eller något. Sen upp tidigt imorgon och fara till Hallstavik!

Hejsvejs!

Tvättning av Kangoon...

Godkväll!

Innan bowlinge kom vi på att vi nog måste tvätta kangoon så vi åkte till statoil för att köra in i en guldtvätt. Körde in där och det tvättades och tvättades, Det läckte till och med in lite i bilen men det hamnade på Lellan så det var ju lungt. :) Åker ut ur biltvättet och Kangoon är INTE ren!! VA? Jag åkte runt igen och sprang in på statoil och sa hur det var att bilen inte blev ren, Jag sa ju aldrig att bilen aldrig blivit tvättat förut, Men han frågade; Va det länge sen du tvättade bilen eller? Hmm JA! Vi fick en ny guldtvätt plus extra avfettning. Åkte in åter igen kommer ut efte4r en stund och Kangoon är fortfarande inte ren!!! Då kunde jag inte gå in igen för vi hade bråttom till bowlingen.

Sen åkte vi iaf och bowlade, det gick skit som vanligt. Sen åkte vi köpte cigg och sedan hem, då Maria hade gjort iordning varma mackor :) Det va smarrigt eftersom vi hade ätit middag klockan 2 så va man lite småhungrig. Nu sitter vi här proppmätta, ska slå igång en film nu The Clique, Får vell se om den är bättre än Marley & Me som vi såg igår. Sen ska jag sussa!


Hejsvejs!

Dagens händelser

Hej igen!

Nu har vi kommit hem, Var ju till hallsta käkade äcklig lunch potatismos och köttbullar och det tycker jag inte om så jag åt vell ungefär 4 tugger. Åkte och hälsade på min Mamma och åkte och sa grattis till Amanda. Sen racade vi hela vägen hem till norrtälje toppade 130 med super kangoon. Haha! Bärde sedan in allt golv till butiken, stora o9ch starka e vi. Det var det ju värt för 200 spänn :) Sen åkte vi och köpte damsugarpåsar på flygfyren, när vi kom hem igen så bestämde vi att åka och hämta mat på donken så nu har vi precis klämt i oss lunch/mat proppmätta är vi nu iaf. Nu vet jag inte vad vi ska göra.

Får vell se vad som kan hända!

Hejsvejs!

Raca med kangoon till H-vik fram och tillbaka.

Godmorgon!

Vaknade första gången klockan 06:50 imorse, va skit trött och somnade om igen. Vaknade sedan klockan 09:00 och gick upp för dagen. Lellan vaknade ungefär 5 minuter innan mig. Nu har vi ätit frukost och så, Ska snart göra oss iordning för att åka till Hallstavik, ska luncha med Toobi på jobbet och hämta golv. Sen tillbaka till norrtälje igen och löasta ur massa golv :)

Det är ungefär hur dagen ser ut just nu, lär vell hitta på något mera senare för ikväll är det bowling också så vi får vell hitta på något innan den börjar. Nej nu ska jag byta om m.m.

Hejsvejs!

Marley & Me

Marley & me ... Kolla på den filmen om ni vill gråta säger jag bara! Det skulle vara en komedi, den var ju rolig i början och så men jag har nog aldrig gråtit så mycke till en film som denna. Det är det värsta jag sett. Men den var iaf bra!

Nu ska jag nog sova är lite småtrött efter allt grinande.


Hejsvejs!

Onsdag ...

Hejsan.

Gårdagen jobbade jag, sen åkte vi in på bowling. Efter bowlingen stannade jag kvar i norrtälje hemma hos Lellan, Idag åkte vi till Hallsta för att vi skulle kolla på träning men det vart inställt fick vi veta när vi var i älmsta. Så vi åkte till Farmor och Farfar ett tag och snackade lite. Sen åkte vi vidare till hallsta käkade middag. Sen åkte vi till Franks och hämtade grejor för att sedan åka in till norrtälje igen. Sen fick vi veta att vi ska åka till Hallsta imorgon igen för att köra golv från Hallsta till Norrtälje butiken. Vi har vart hos Sofie en snabbis och kollat in hennes nya lägenhet också. Nu ska vi sitta här framför dumburkarna ett tag sen kanske slå på en rulle eller så. :)


Hejsvejs!

En heldag i Grandalen...

Hejsan.

Igår tillbringade jag dagen med Lellan, vi kollade på lite speedwayträning i det hypervarma vädret, sedan åkte vi ut till grandalen till Peder och Sally :) där vi tillbringade resten av dagen/kvällen. Först åt vi jätte god lunch som sally wokade ihop, sen åkte jag och Lellan och handlade i Älmsta köpte lite sallad och champinjoner till middagen, vi skulle bli många till middag så jag och Lellan köpte en proppfull påse med champinjoner för det är typ det godaste som finns att grilla.

Sen vart det fika när vi kom hem igen, Peder och Sallys sommargrannar och hela deras familj kom över på fika. Efter det tog jag och Lellan en skogspromenad med Rally och Iroc, släppte dom två lösa på en stor åker och dom vart överlyckliga. Sprang och lekte som bara den. :) När vi kom tillbaka var det dags att börja med maten så tessan Marinerade champinjoner och jag skärde sallad medans Sally marinerade köttet, det vart en jätte god middag.

Satt och smälte maten en liten stund, sen gick vi och spelade kubb, Jag, robin och Jonas mot Ante, Lellan och Malin. Vi vann iaf en gång :) Det vart lite för kallt efter en stund så då gick vi in, då vart det fullt hus med en gång, då sommargästerna och hela deras familj kom över, det vart kortspel i köket medans jag och Lellan och några till satt och kollade på Wipeout och Sanningens Ögonblick. Tillslut gick allt lite väl till överdrivt när det börjades med spöken och andar och jag ser ljuset m.m. m.m. Jag själv tycker bara sånt är rent trams och kan bara inte sluta skratta när folk pratar om sånt, Man kan ju undra och hon är besatt av Ghost whisperer eller så. Haha iaf att hon kollat aldelles för mycket på det.

Idag har vi inte gjort så mycke vart och fiskat men fick inge napp, Sen hyrde vi en film la oss i stugan och skulle kolla in den svenska filmen, eftersom Robin helst vill se svenska filmer. Det var tamefan den sämsta filmen jag någonsin sett vi kollade ungefär en kvart av filmen sen stängde vi av, Satte på Rallybrudar istället och den var jätte bra tycker jag lite dåligt slut bara annars helt okey.


nej nu har jag skrivit tillräckligt för idag tycker jag, ska kolla avsnittet av Färjan nu eftersom Anna är med i kvällens avsnitt :) Imorgon ska jag jobba med Frallan sen åker vi in på bowling sen stannar jag kvar i norrtälje eftersom jag har lov och allt, Så vi hörs vell kanske imorgon då!


Hejsvejs!

Oboy vilket vackert väder...

Goddagens!


OBOY!

Vilket väder! Fan vad skönt, idag har jag jobbat det har varit fullt ös hela dagen, fullt med kunder. Det var kul och dagen gick mycke fortare. :) Vi satt ute på balkongen och åt lunch det var så varmt och skönt så, För inne i köket där va det nästan 30 grader varm, så där kunde man inte sitta inte. :)

Nu är jag iaf hemma har klätt om till lite mera somriga kläder kanske. Mamma har precis åkt iväg och handlat, sen tänkte jag låna bilen kanske åka till Marre en stund om hon inte ska göra något vill säga. Sitta och steka i solen en stund. Ikväll ska jag hem till Toobi och spela lite poker, Hoppas att man vinner lite stålars.

Nu ska jag vell ut i solen, man kan ju inte sitta inne i detta fina väder.


Hejsvejs!

Strålande sol!

Godmorgon alla glada.


Solen skiner och det är 15 grader i skuggan ute! Fan vad skönt. Jag har precis vaknat ätit frulle och duschat, Slängt i en maskin tvätt har jag gjort också. Jag har betalat en räkning på tradera också som var lite försenad jag har glömt bort den hela tiden, men nu är den betald iaf! Nu sitter jag och väntar på att Marre ska vakna, jag ska nämligen färga håret på henne :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag och marre får nog ta och hitta på något, eftersom Sanna skrev imorse att hon skippar storfolkan för hon ska jobba hela dagen och kvällen. Det vaar vell ganska bra det ändå att vi inte ska ut ikväll, för jag ska jobba imorgon man vill ju inte vara allt för bakis på jobbet, plus att man sparar pengar om man inte dricker :)

Nej nu ska jag försöka ringa och väcka Marielle.


Hejsvejs!

Skärtorsdag

Tjenixen!

Nu har jag precis kommit hem från bowlingen i norrtälje, det var så dimmigt ute så jag såg inte ett skit, ungefär en meter av vägen. Det var det värsta jag vart med om. Nu har jag kopplat laptoppen så jag kan ligga i sängen, för jag tänkte nämligen kolla på en film eller så, eftersom det är ledig dag imorgon, Lååång fredag. Imorgon skulle Anki och Carsten, mammas barndomskompis hennes man och deras barn komma hit och vara här över helgen. :) Imorgon ska jag och Sanna troligtvis ut på storfolkan. :)Och Festa gärnet.
 
Fick en blomma och ett påskägg idag av Frallis. Han är så himla snäll <3 Nej nu ska jag kolla på något roligt program eller en film.

Glad påsk på er!

Hejsvejs!

Idag har jag färgat min utväxt :D

Godkväll.

Har inte skrivit något sen jag var ute på vätö såg jag nu. :) hehe Har iaf bara gjort det gamla vanliga, jobbat och bowlat i tisdags. I måndags var jag och Lellan ute på stan, Lellan köpte en ny dvärghamster Pixie Skita söt. Annars är det vell inte mycke mera som hänt.


Nu kom jag precis hem från marre har färgat min utväxt. :) Nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan gå och sova, har nämligen lagt på lite nagellack för mina naglar såg för taskiga ut. Imorgon stänger vi affärn tidigare vid klockan 16:00 Sen ska jag ta med mig Robban in till norrtälje och bowla, igen. :) Robban har nämligen flyttat ut till tobi i stugan och ska bo där i sommar så då får han åka med mig in .. :)

På fredag ska jag och Sanna gå på storfolkan :) skojjigt. Sen ringde även Sanna idag och vi har bokat biljetter till Gp:t i Göteborg den 30 maj :D Fan vad kul vi ska ha då.


Nej nu säger jag tack och godnatt somnar snart i stolen.


Hejsvejs!

pokerhelg på vätö.

Godkväll!

Idag har vi gjort mat, grillat och en massa poker, bäst som man är så har jag nu gått ca 500 spänn plus ikväll. Nu ligger jag i stugan och ska kolla på en film sen sova, Jocke och Lellan skulle gå ner till sjön nu på en promenad. Men jag är trött och ska snart sova.


Hejsvejs!


Dagen som gått

Hejsan!

Har inte hunnit skriva idag vi har gjort så mycke. Imorse åkte vi och fiskade men det nappade inte alls. Haha. Sen åkte vi till affären och handlade lördagsgodis till ungarna. Sen har vi lekt och solat hela dagen har vi varit utomhus, så himla skönt. Ida har tagit av stödhjulen på sin cykel så hon har cyklat runt som en galning :D Snart ska vi in och börja med maten. Klockan sex kommer gästerna och då ska middagen vara serverad, Små tjejerna sitter nu och leker med mitt smink, jag ska sminka dom och göra dom fina inför kvällen. :) ida gjorde nyss rouge på sig själv hon såg ut som en påskkärring. haha :D

Så ikväll ska man förhoppningsvis vinna hem lite pengar eller ganska mycke kan man ju hoppas.


Hejsvejs!

Solig dag, landet och grillning.

Halloj alla solstrålar!


Vilket fint väder vi har idag, jag sitter utanför stugan här på vätö och bloggar i solen. Grymt skönt! Vaknade tjugo över nio imorse av att jag höll på att kissa på mig, då var det bara att springa in i huset att pissa. Lellan vaknade nästan direkt efter mig. Frallan började då göra iordning frukosten som vi längtade så mycke efter. Man får så himla god frukost här ute sånt man aldrig orkar göra iorning hemma. Det var väldigt gott iaf. Sen vart det att duscha. Frank har stått och städat hela morgon, inför morgondagens fest. Senare idag ska vi handla middag för kvällen, jag och Lellan ska laga mat det ska bli kokt potatis, kött och kantarellsås. Gud så gott :D Vi ska även bjuda över Fredrik och Jenny och ungarna på middag ikväll. :) Vi ska även ut på en skogspromenad senare när fredrik kommer hit med lellans batteri till kameran, för hon är ju så himla smart som tar med sig kamera osv. men batteriet glömde hon hemma i laddaren. SMART! Då ska vi gå ner till havet och så ska lellan fota lite med sin nya kamera :) sen ikväll blir det att laga mat grilla ute. Och sedan kolla på premieren av Talang 2009.

Nu kom lellan också och joinade mig med att sitta i solen, hon har nämligen vart inne och duschat.


Hejsvejs!

Bowling, Shoppande NU Vätö!

Godkväll!


Hela dagen har jag jobbat, sen åkte jag halv sex bussen in till norrtälje där frallan Lellan och jocke hämtade upp mig, sen åkte vi till Dejvan och käkade middag. Åkte senare på bowlingen för att rulla lite klot, men det gick inge bra för varken mig eller Lellan. :) Efter bowlingen åkte vi till Flygfyren för att handla. Jag och lellan och Frallan gick och plockade på oss massor, det vart två fulla pappkassar plus lite till. Sen åkte vi vidare ut till vätö. Nu sitter vi i stugan har precis packat in allting i kylen osv. Har fått lånat frallans trådlösa så nu sitter jag här och surfar medans lellan förssöker få igång sitt internet som inte verkar vilja fungera. HAhaha! 

Får vell se hur det går för Lellan och hennes sökande efter internet.

Fortsättning följer...


Hejsvejs!



Uppdatering. Lellan har nu kommit in på internet efter mycke om och men!!! Haha.

Fint väder, jobb och ändrade planer.

Godkväll!

Idag har jag jobbat, det har varit grymt fint väder, så jag satt och sola ett tag på balkongen när man ändå rökte. Annars har vi har haft fullt upp hela dagen, det kom ett lass med tapet bobiner ca 100 st som vi prismärkte och lade upp på hyllan i färgordning. Sen har vi satte upp alla prislappar till all färg. m.m. 

Nu har jag precis kommit hem för en stund sen, har duschat och packat inför helgen. Det har blivit ändrade planer så vi åker nämligen ut till vätö redan imorgon kväll efter bowlingen. Det blir kul tre nätter ute i skogen, rena semestern. Har varit hos Marielle tidigare idag och bubblat lite, fick låna hennes dataväska så jag kan ta med mig laptoppen ut till vätö.
Har även fått 4 stycken dunkuddar av Marre, det va skysst jag hade bara en innan så nu kommer jag sova som aldrig förr. :)


Btw Någon som blivit lurad idag?! Det har inte jag :(


Nu orkar jag inte skriva mera.

Hejsvejs!

RSS 2.0