valborg

Kungens födelsedag, Grattis han!  Har inte en blekaste vad man ska göra en dag som denna valborg och allt. det finns ju så jävla mycket kul att gör i hallsta, eller inte! har iaf jobbat hela dagen har varit fullt hela dan, det är bra det imorn börjar jag ju inte förens vid tio så jag kan ju parta ikvall. men vart?!? det är frågan utan svar. jaja får vell se vad som händer, hejs!


jahaja :)

jaha, här har man inte klottrat på länge. dags att skriva lite då kanske. :) jag bara jobbar och jobbar hela dagarna eller jobbar, jag gör ju inte så värst mycke är lite sällskap men ibland blire fullt upp när det kommer mycke kunder. Imorn börjar Elitserien i speedway också det får man ju kolla på då jonas ska ju köra istället för ante som fortf är skadad. ska försöka ta mig in till thuns under veckans gång också och hitta en väst till mig :)..

På onsdag börjar våran Tokrea på jobbet då är det bara och shoppa! jag och frank kommer att ha fullt ös där onsdag till söndag. Det är bra de :) Nästa tisdag ska jag ta och åka med pappa och jonas till kumla för då är det borta match och då tänkte jag ta och träffa hanna när jag kan lixom :)

nej nu har jag inte mycke mera att skriva så det så, hejs!

övningskör.

Först nu när det är mindre än 4 månader kvar till min födelsedag så börjar jag övningsköra. Min mamma är ju så jävla seg att förstå men nu äntligen får jag jämt köra. :) Idag körde jag upp till speedwaybanan skulle kolla på träning, då hade jag både mamma, pappa och malin med mig i bilen, nästan fullt men det gick bra iaf :) Jag kör väldigt bra förutom att när jag växlar så tror mamma att jag kommer få med mig spaken snart för att hon säger att jag tar i så mycke när jag växlar, men det gör jag inte!

Har klippt min far idag och känat pengar, satte i örhängena på farmor och fick en tjuga. haha :) ska jobba på lördag med då blire stålar igen då :) snart har vi Tokrean på jobbet då blir det stålar . =)

igår var jag i skolan vi skulle göra övningar inför nationella proven. Föst gjorde vi övning i svenskan, skulle skriva ett brev och en typ insändare och det gick väl rätt så bra tror jag iaf, anette har ju inte rättat ännu men. sen ska man bara komma på och skriva en uppsatts när man väl sitter där med provet i handen, det är inte det lättaste. Efter det så gjorde vi ett test i engelskan som typ hade varit nationellt prov för några år sedan, så man typ fick veta på ett ungefär om vad provet kommer att handla om eller vad man ska säga. :)

neej nu ska jag nog gå ut en sväng kanske ringa Hanna när hon slutat jobba så :) hejsvejs!

sömn strax

jag har fått mina skor jag beställde fast det ena paret var för små så dom ska jag skicka tillbaka och få en storlek större. jag bara älskar båda paren längtar tills dom andra kommer tillbaka :) och så längtar jag tills det blir varmt ute så jag kan börja använda dom det är ju sommarskor :)

tog ur mitt jävla löshår i torsdags med, vart så jävla less på det och mitt egna hår hade ju tovat ihop sig så mycke i botten så det var nog dags att ta ut det. :) det gick ju iaf bra att få ut det utan någe speciellt borttagningsmedel, jag bara slet bort det :) Nu känns det så jävla skönt.. :P får vell se, jag kommer vell vilja sätta i det igen om ett tag.

juste jag har ju äver övningskört idag, hemmifrån mig till häverödalsaffärn, mamma skulle handla sen därifrån upp till speedwaybanan, gick jävligt bra, fast jag var lite förbannad för det va en biljävel som låg i arslet på mig. vilka idioter det finns, men men idag kändes det iaf bättre än någonsin, det kändes helt naturligt att köra iväg och så tänkte inte ens på det som jag brukar ja bara körde så nu sitter det lixom i mig hur jag ska göra. Det är väldigt bra :)
Och mina föräldrar som sa att jag aldrig kommer få mig ett körkort, dom ska allt få se :) Jag måste ju cokså läsa i körkortsboken måste börja någon gång, för jag vill verkligen inte kugga när jag ska ta körkort då känner jag mig misslyckad då kommer jag säkert inte vilja göra om det jag kommer bara ge upp, jag vet ju hur jag är hopplös. :p

nej nu ska jag snart kolla på en film sen sova hela natten lång tills det blir morgon, sen får man vell se om jag kanske får köra lite volvo imorn med då, man kan ju alltid hoppas för min skulle iaf :) Hejsvejs!

regn regn och åter regn

Regn kaos i norra uppland, se upp allihopa ta skydd använd paraply!

idag har jag varit i skolan, fick reda på att jag skulle göra muntligt nationella prov i engelska, och då var jag inte så glad längre. Jag sa då att hon lika bra kunde sätta ig med än gång så jag slapp att göra skiten, men nej jag skulle försöka, och det skulle jag ju inte ha gjort. För jag pratade ingen engelska alls, jag svarade bara yes och no, eller så pratade jag på svenska så där är det ju IG direkt :) haha, men vad kunde jag förvänta mig då det känns så jävla töntigt att sitta och försöka prata engelska med en svensk person när jag lika bra kan prata svenska. så de så.

Min mamma har beställt två par skor till mig också ett par sandaletter och ett par pumps, skit snygga båda två fast får vell se hur snygga dom är irl. Hoppas dom blir bra :)

Tack och hej leverpastej

Torsdag

denna vecka har vi varit i skolan, haft estetiskvecka och vi syr. idag blev marre färdig med tröjan till armani och en bädd till honom. jag håller på förfullt med min jacka. men jag är ju snart klar med den, bara dragkedja och fodret kvar sen så imorn blir den klar :) så snygg tycker jag iaf . :P

jahapp vad har man gjort dom här dagarna då, jo i fredags då festade vi marre var riktigt jävla full. hon kunde knappt stå på benen. :) lördags då vila vi mest hela dagen. sen har det inte hänt så mycke roligt . förutom igår då va jag in och piercade mig :) sen har jag bara sytt och sytt och gjort halsband m.m. det har vart ganska rolig vecka iaf :) Nästa vecka blir det jobba igen då :) har ju pratat med min mentor också det är helt lugnt att jag kan vara ledig i sommar när jag och Therese åker till Thailand :) ska bli så skönt efter att ha jobbat ett helt sommarlov .

Hejs.


RSS 2.0