Halloween

Imorgon är det halloween, jag och Sanna ska på funktionärsfest och äta god mat och supa m.m det ska bli kul, så som vi har längtat ;) sen är det ju halloween folkan då ska vi dra med alla från funk.festen dit  :D och så festar vi ännu mera!

idag vet jag inte vad som händer, jag och marielle ska ner till blixtens snart och äta frulle. sen ska Marre jobba och jag ska färga Tessans hår. sen vet jag inge mera :)

såg på en as bra film igår step up 2 the streets, en dansfilm den va jätte bra den måste ni se om ni inte redan gjort det vill säga.

hejsvejs!

helgen

Då va heljen över igen då, fredags var jag, marielle och bubba ute och festade på farsans, grymt kul haha. Lördagen tillbringade jag på vätö.

Lördagen började med att jag jobbade 9-13 efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning, klockan 14 åkte jag och toobi till vätö ut till frallan, anlände där ca klockan 15, då fick man hjälpa till att skära sallad, jag och tessan gjorde ett skitfint sallads fat. vi drack lite cider sjöng kareoke utan microfon m.m. det tog lång td innan maten var klar så vi vart vrålhungriga, sen vart iaf äntligen mat jätte gott var det. sen vart det fika och sedan började pokern vi va så många så att vi fick spela på två bord, jag började med att spela bort 300 spänn då vart jag lite sur över det så jag fick gå och lägga mig och kolla på film med ungarna -
Tsatsiki vänner föralltid.  När filmen var slut gick jag in med mina sissta 200, eftersom man bara fick spela bort 500 totalt. men då helt plötsligt van jag upp mig så när vi slutade spela så hade jag 450:-  så jag var nöjd på slutet :D sen åt vi en korv och sedan gick jag och lellan och lade oss i lillstugan. Det fanns inga gardiner till fönstret så det var jätte läskigt när lamperna lös in och blinkade hela tiden. Plus att det inte fanns något lås på stugan vem som helst kunde ju ha kommit in.

idag har jag och marielle varit i norrtälje shoppat lite gran, vi hade väldigt trevligt haha.
Mary kay party ikväll ska mamma ha, så marre kan börja sälja själv snart :)

nej nu ska vi åka och handla ciggaretter och hämta Armani. Så hejsvejs !


Torsdagen

halloj,  idag skulle jag ha gått i skolan  men imorse va jag aldelles för trött för det  så  jag låg kvar vaknade vid  tolv istället, grymt skönt  :) åkte halv tre bussen in till norrtälje med Lellan, och den bussen va ju propp full med massa små barn  som hade slutat skolan, så jag fick sitta  i syrrans knä till häverödal där hon hoppade av sen fick vi egna platser, och jag har nog sett det allra värsta man  kan se idag på bussen, En tjej som kan ha vart 14-15 år  hon hade orangea byxor, ett rosa linne och en röd t-shirt över linnet ingen tjocktröja eller jacka, hon måste ha frysit.  Plus att hon hade högaklackade skor som hon inte alls kunde   gå i, hahaha jag  höll på att dö då hon klev på bussen,  hon kan inte ha haft alla  hästar hemma alltså. :D

När jag och Lellan kom hem till norrtälje så kokade vi ägg för vi ville ha äggmacka, mitt i allt när vi satt och åt så ringde frallan och frågade om vi ville följa med ut och äta på G, och jag tänkte vafan ska han äta så  här tidigt men sen när jag kollade  på klockan så va den ju redan halv fem.  Vi tackade iaf nej och kom sedan  på att vi måste ju också äta mat innan bowlingen, då vi precis ätit macka med ägg och var mätta så nu måste vi äta vid halv sju, sju igen. hur ska vi orka detta?! Men man måste ju ha mat så det   kommer vell vara vi som rullar istället för klotet på bowlingen  :)

Uttagning på bowlingen ikväll så  hoppas att det går bra, jag vill slå nytt rekord igen.  hejja mej  :D

Idag har jag även laddat hem första säsongen av rederiet :D så jag kollade på första avsnittet, ska forsätta kolla mera när jag kommer hem ikväll, det är så jävla bra :)

imorgon ska jag till  skolan igen och jag orkar  gå upp villsäga, sen får man vell se vad man hittar på sanna ville ju gå ut så får vell kanske joina henne då  ;) sen på lördag blire poker hos frallan ;)

nej nu kan jag inte skriva mera mina fingrar glöder snart, Puss hejsvejs!

ojj

Jag glömmer hela tiden bort den här jävla bloggen, det är inte så lätt at komma ihåg den med mitt fullspäckade liv.

så vad har jag gjort under tiden jag inte skrivit... Jo som vanligt gått i skolan bowlat jobbat och festat. Jag slog ju inget nytt rekord på bowlingen igår men får vell hoppas på att det går bättre imorrn :)

jag har även blivit erbjuden fast anställning på franks till efter jag tagit studenten, Jag tackade ju JA då, så jag har ett garanterat jobb känns skönt :) kanske inte det jag vill göra resten av livet men det är ju alltid en början lixom :)

den 31/10 åker jag till örebro då, dagen efter är det ju funktionärsfest i orionparken, sedan halloween folkan det får jag ju bara inte missa . :)

På lördag blir det poker kväll utepå vätö hos frallan jag och tessan ska fixa maten, sen blire att lura av alla pengar. ;)
önska mig lycka till tack :)


nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så får vell skriva någon gång när jag har någonting vettigt i huvudet.

hejsvejs!

Fredag

Jaha kanske är dags att skriva nu igen då, igår va jag bowling igen och slog nytt rekord igen :D nu ligger det bästa på 135 på en serie :) jag är så bra.

idag har jag varit i skolan vi har beställt studens mössor, dom kommer bli så snygga :) sen har jag jobbat med jobbig matte, sen gjorde jag frida och freddy music quiz till tvåorna, på tre låtar Aaron carter - i want candy, Britney spears - Everytime  och Spice girls - Wannabe. haha dom tyckte att det va lite svårt men men roligt va det iaf :)

när vi slutade gick jag och frida till hälsokosten och pratade med marre, jag satte mig som vanligt i massagestolen :)
sen har jag varit hos marre tills nu, nu ska vi snart äta tacos här hemma.

har ännu inga planer inför kvällen vill festa men har inga pengar :'( ska vell träffa sanna senare ikväll tror jag, får vell se vad vi kan hitta på :)

nej nu ska jag hjälpa mamma med maten så vi hörs vell kanske senare.

hejsvejs

its over :D

Äntligen är tatueringen klar, men jag har nog aldrig haft någon sådan smärta i hela mitt liv när han fyllde i det svarta ännu engång på några få ställen. Jag trodde alvarligt att jag skulle svimma det snurrade runt i huvudet på mig och precis då så var han klar och skulle börja med det rosa, och det kändes som vanligt igen ganska skönt faktist. Jaja nu behöver jag inte pinas någe mera. bara till jag hittat någon annan jag vill ha men det får nog dröjja ett tag :)

Jag och therese har lagat en god middag sen satte vi oss vid datorerna och slöade. Har pratat med hanna också och jag ska hälsa på henne på lovet i stor staden örebro ;)  Pratade även med min mor tidigare och det hade inte blivit någon speedway träning inför morgondagen i tyskland, banan var alldeles för dålig. Men det gör nog inget Greg vinner säkert iaf ;)

Ska sitta här nu ett tag till sen ska vi kolla på idol :) får lägga oss tidigt ikväll vi båda ska ju upp och jobba, men jag får ju gå upp en halvtimma tidigare en vad jag brukar för att jag ska åka med Frallis här ifrån norrtan klockan 8 imorgon bitti.

Sen får vi se om det blir någe party imorgon då, vi är ju lite små sugna på det, men det blir det nog .

hejsvejs

...

kunde inte sova inatt vaknade hela tiden att det dunkade i örat :'( ajj. vaknade även tre gånger av att jag var kissnödig, hade druckigt för mycke cola på kvällen jag brukar aldrig vakna av något sådant. :P

Idag så blir de vell lugnt vet inte vad vi ska göra förutom att jag ska göra klart tatueringen. :)
ska ju jobba imorgon så det får bli lugnt, men imorrn tackar man ju inte nej till att parta .

nej nu har jag inget mera vettigt att skriva så jag får uppdatera senare ikväll kanske.

hejsvejs

Sjuk och bowling

igår blev jag sjuk, vaknade mitt inatten av halsont och kunde inte sova, fick även feber senare på dagen, tjohejdu att detta skit är ett virus, när det kommer tillbaka för tredje gången, läkare i hallstavik kan ingenting! jag går ju säkert omkring med halsfluss och köttelfeber m.m. men jag kan vell dö då :)

imorrse mådde jag iaf lite bättre hade ingen feber iaf, och jag var så rastlös att bara vara hemma så jag åkte och jobbade. Mådde lite sämre senare på dagen men jag knaprade ipren så sen vart det fart på mig igen :) Jag och Toobi hade en jävligt lugn dag det var ju tråkigt men ganska skönt ändå när jag inte mådde toppen.

sen åkte vi iaf in till norrtälje efter jobbet, Lellan hade lagat mat till mig tobbe och anette, det vart väldigt gott :) sen bar vi oss iväg till bowlingen och jag fick äntligen min mobil som jag glömde vid bowlingen i tisdags. :D hehe. Iallafall så slog jag mitt rekord två gånger på bowlingen så jag var väldigt nöjd med kvällens spel :) 

ska äntligen göra klart min tatuering imorgon, och nu hoppas jag att det verkligen är sissta gången att den blir klar sen annars jävlar blir jag sur. Nej nu ska man vell sova eller så klockan bara tickar iväg.

tack och hej!

din lyx, min vardag.

Jag överdriver gärna, men jag leker inte känd. jag föddes som stjärna men ska dö som legend





övningskör.

Först nu när det är mindre än 4 månader kvar till min födelsedag så börjar jag övningsköra. Min mamma är ju så jävla seg att förstå men nu äntligen får jag jämt köra. :) Idag körde jag upp till speedwaybanan skulle kolla på träning, då hade jag både mamma, pappa och malin med mig i bilen, nästan fullt men det gick bra iaf :) Jag kör väldigt bra förutom att när jag växlar så tror mamma att jag kommer få med mig spaken snart för att hon säger att jag tar i så mycke när jag växlar, men det gör jag inte!

Har klippt min far idag och känat pengar, satte i örhängena på farmor och fick en tjuga. haha :) ska jobba på lördag med då blire stålar igen då :) snart har vi Tokrean på jobbet då blir det stålar . =)

igår var jag i skolan vi skulle göra övningar inför nationella proven. Föst gjorde vi övning i svenskan, skulle skriva ett brev och en typ insändare och det gick väl rätt så bra tror jag iaf, anette har ju inte rättat ännu men. sen ska man bara komma på och skriva en uppsatts när man väl sitter där med provet i handen, det är inte det lättaste. Efter det så gjorde vi ett test i engelskan som typ hade varit nationellt prov för några år sedan, så man typ fick veta på ett ungefär om vad provet kommer att handla om eller vad man ska säga. :)

neej nu ska jag nog gå ut en sväng kanske ringa Hanna när hon slutat jobba så :) hejsvejs!




EDIT: skulle ha publicerats för 5 månader sen

hahahahahaha

Marre skrev ett självmordsbrev åt mig nyss. :D

hej kära familj!
jag har länge funderat och nu har jag bestämt mig, förlåt. Men jag känner att jag inte orkar mer nu. Det blir bara jobbigare ju längre tiden går.

Jag hoppas att ni kan förlåta mig för detta. Men imorgon kommer jag inte befinna mig hemma, utan långt borta, hos doktorn. Hostan har gått för långt.
Förlåt mig /Emma

skysst hon är :D hahahaha

jag vill ha tio liter meducin

host host host.
bowlade igår och det gick bara bättre och bättre jag kommer bli proffs, :D gjorde ju då 4 strike e man bra eller :) nej nu ska jag forts att kolla på Oskyldigt dömd med marielle och armani. :)

hejsvejs

RSS 2.0