Shopping

Tjoho!


Igår var jag på kalas hemma hos Jonas han fick två st hårvax av mig plus lotter, han vann iaf 100 soänn på lotterna :) Sen åkte jag och Marre till Täby för att shoppa. Handlade lite där sen kom vi på att vi ville åka till gränby också innan det stängde. Så vi racade till Uppsala, det spöregnade verkligen ösde ner så vi fick vattenplaning asläskigt. Sen mitt i allt så såg jag en blixt så vi missade avfarten in till Uppsala. Marre - Emma skulle inte vi svänga där. Jag - Jo det skulle vi helt lugn och kör vidare. Och då var vi på väg till sundsvall, så kan det gå när man hellre kollar på en blixt än på vägen. Men jag visste att vi skulle svänga där så vart jag så fashinerad av blixten.

Shoppade lite till på gränby sen vart vi hungriga och åkte till någon pizzeria där dom började plocka undan och städa medans vi satt där och åt då vart man ju inte stressad. Så vi slängde i oss maten pga dom jävlarna! Sen åkte vi iaf hem. Jag Hängde hos Marre ett tag sen vart jag så trött och åkte hem för att sova, men när jag kom hem så ville jag hänga upp alla mina nya kläder så då började jag att städa och greja klockan elva på kvällen. Sen när det var fint så kunde jag gå och sova iaf!

Imorse när jag vaknade tog jag med min Morsis present upp till henne, och hon vart jätte jätte glad över de. Det var en asstor rosa tekopp i den låg det en påse men Bästa Mamma the, och en teskopa eller vad det heter som var hjärtformad plus en sten som det stod ' Min Mamma är bäst ' . Grattis alla andra Mammor på mammasdag!


Heejsvejs!

Maraton hojjen

Hejsansvejsan!

Har inte hänt så speciellt mycke i mitt liv, förutom att jag fick för mig att jag skulle måla om kärringhondan ROSA! :D Skitfint vart det ;D


Befooore


Afteer


Snyggt?!


Idag då så är det Speedway igen, morsan tjatade på mig om att jobba i entrén ikväll för dom inte har någe folk, så ja jag och Marre ska stå i entén men det är sista gången jag jobbar där uppe sen är det slut med det! Ikväll så möter Rospiggarna Lejonen vilket betyder att min favorit Nicki Pedersen kommer hit, och självklart så kommer jag att hejja på honom ikväll! För hur kul är det att heja på ett soplag som aldrig vinner! INTEKUL! Så rospiggarna är som bortblåsta ur mitt huvud nu hejar jag på alla andra lag mest Västervik och Elit Vetlanda då!


Hadesåbra


Hejsvejs!

Måla

Hej hallå!


Idag har jag varit ledig men hängt på jobbet från kl tre till klockan nio. Grillade lite käk medans Frallan och Krassman höll på och röjja ner träd m.m. Så jag och Lellan fixade iordning allt sen åt vi drack lite kaffe sen så målade jag och Lellan parkeringsrutor så att stanarna inte parkerar hursomhelst. :)



Imorn ska jag jobba sen tänkte jag och Lellan kolla på speedwayen hemma hos Jonas, dom sänder Elit vetlanda-Dackarna, och jonas kör ju i vetalanda så hoppas han kör något så man kan heja! :)


Nu ligger jag i sängen och kollar på Tre kronor har snart kollat alla avsnitt ligger på sista säsongen nu, tråkigt att det snart e slut vad ska jag då titta på innan jag ska sova?!? :P


Tack och adjö!

HändigaEmma

Goddagens!


Idag har jag varit väldigt händig, dagen började med att Frallan hade köpt en grill till jobbet och den låg som plockepinn i en kartong, då skruvade jag och Toobi ihop den. Sen grillade jag till lunch på nya grillen och det vart kanon. :D Sen hade Frallan även köpt sverige flaggor som vi skulle skruva upp ute vid vägen så då fixade självaste Emma det.. Jag har vart hur duktig som helst idag (Y)

Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar, grillat! Me liike!


På söndag så ska stjärnbyggarna (Frallan&Krassman) börja riva och bygga vid affärn så jag ska laga middag åt dom på jobbet, då åker grillen igång igen :D


Ikväll ska jag vell hänga med Möör om inte hon har något bättre för sig än att ha mig där. :)



Tack och hej leverpastej!

Eskilstuna

Västervik vann igår, det var skönt att rospiggarna förlorade ännu en match och skönt att Västervik vann sin första. :) Jag och Marre jobbade i cafetarian igår, då va det en gubbe som handlade av mig som frågade, - Hur tror du det går ikväll då? Jag; Ja jag hoppas ju att västervik vinner.. då vart han lite smågrinig hahaha!

Idag drar jag och Lellan till Eskilstuna för att kolla på speedway, Stjärnorna - team bikab, då hejar vi på stjärnorna då, både Ante och Booby ska köra ikväll. Så jag slutar kl 4 då drar vi på dirren!



Hejsvejs!


Speedway

Tjohoo!


jag är så glömsk, försöker förtränga bloggen inte bra! Iaf så jag varit i Göteborg i helgen på Lisseberg och sen gp på ullevi. Det var vell kul förutom att de regnade och var iskallt och att jag hade sovit 2 timmar på natten så man kan ju säga att jag nog inte var så trevlig alls. Sprang runt på lesseberg åkte en asäcklig karusell med Lellan båda höll på att dö, men tur som vi hade så överlevde vi. Sen kom Jonas och Ante också dom åkte ballder men jag vände i kön. haha! Lellan och Toobi gick till hotellet tidigare så vi andra va kvar, Jonas Ante och Robin spelade på massa grejjer, dom spelade för typ 500 spänn ivar. Haha Ante vann iaf massa grejer jonas också men Robin han van inte så mycket. Sen gick vi ut och käkade middag, sen gick vi till ullevi som tur va så fick vi plats under tak på ullevi så vi slapp bli blöta. :)


Ikväll är det speedway igen, Västervik vs. Rospiggarna, jag har bara längtat och hoppas på att västervik sopar banan och vinner överlägset! Ikväll är jag ingen rospigg alls, det har jag inte vart på denna säsong men ändå ikväll gäller det! Hejja Västevik!!! :D


hejdå!

RSS 2.0