Hemma!

Fan vad skönt att vara hemma, Jag vill aldrig mera åka buss har ont i hela min kropp. Men tyvärr så måste jag åka buss till sthlm imorgon för då ska vi till Grönan med skolan. :) I Göteborg va det iaf jätte kul, Speedwayen var bra ganska spännande. Nu längtar jag bara till målilla som bara den då jävlar blire party :)

Nu ska jag slänga mig i min sköna säng och kolla på en film sen ska jag sova hur länge som helst.

Godnatt sverige! :D


Hejsvejs!

Speedway

Hejsan!

Igår kollade jag och Sanna på speedway, Stjärnorna vann ju såklart stort. Jonas cykel började BRINNA, jag fick panik har aldrig vart med om det förut och då har jag kollat på speedway sen jag låg i barnvagn. Skit läskigt var det iaf alla sprang ut och skulle släcka cykeln, till slut fick dom iaf stopp på det. :) Idag ska jag jobba, imorgon är jag ledig eller ja ska förbi skolan och hämta mitt projektarbete, sen hoppas jag att någon kanske kan hjälpa mig att få i lite mera löshår eftersom halva mitt har typ ramlat av. :/ Sen så på lördag drar jag och Sanna till göteborg, fan vad kul det ska bli!

Kommer hem på söndag kväll igen då och på måndagen så drar klassen och 2orna och 1orna till Gröna lund det ska bli skitkul :) nej nu ska jag arbeta hörs!


Hejsvejs!

Lördag/Söndag

Heejsan!


Igår spelade vi lite kort med släkten, stötpoker det är så tråkigt tycker jag men Marre var ju på åland så då var man ju tvungen att sitta hemma och spela kort. Vann ju iaf 50 spänn, det var ju kul. Sen drog jag hem till Marre när hon kom hem. Kollade på hundtricket som gick på trean, vid halv elva tiden ringde Peder då han och Sally ville ha skjuts hem. Åkte och körde hem dom sen slängde jag mig i sängen när jag kom hem och slocknade direkt.


idag är det varmt ute och jag och Marre sitter på altanen och hänger och snackar massa gojja. :) Kenta står och lagar mat och jag blir bjuden på middag här ikväll, sen vet jag inte vad vi ska göra. Jag och Marre ska nog göra våran vitlökschampinjoner alá Emma och Marre, så vi måste nog åka och handla champinjoner. :)


Hejsvejs!

Studentskiva och Poker

Goddag!


Igår hade vi våran studentskiva, vart väldigt lyckat. Hur kul som helst att det kom så mycke folk. :) Festen slutade efter ett någon gång ca halv två gick jag kronblom och Marre hem. När vi kom hem till Marre slocknade jag direkt, klockan ringde kvart över åtta imorse då va det bara att gå och jobba. Dagen på jobbet gick jätte fort kändes typ som två timmar det var folk hela tiden. Nåväl när jag kom hem så tog jag på mig myskläder och slängde mig i sängen för att vila. Men det fick man inte, då jag fick ett sms utan Jojjo att vi skulle skruva tillbaka borden som vi skruvade bort igår så bandet skulle få plats att spela.

Åkte ner till folkan, men bitsen som vi hade tagit med passade inte så då var det bara att åka hem igen och hämta en annan och denna passa perfekt och då gick det jätte fort att skruva tillbaka borden. :) Sen åkte jag hem fick och och handla ost till Mamma hon ska göra potatis gratäng och grilla kött ikväll och någon taiwok grej, Peder och Sally och Tobbe, Anette och Roobi kommer hit på middag ikväll och sen blir det av att spela stöt poker. Jag gillar inte det så mycke för man vinner bara små pengar men men vad gör man inte om man inte har något annat att göra. :)

Snart ska jag åka och hämta Peder och Sally i grandalen, jag hade tänkt att hålla mig nykter ikväll så jag får vara chafför. Det går bra det med fick nog av alkohol igår nu väntar jag in helgen då jag och Sanna ska åka till Göteborg då blir det supa av :)

hadetbra


Hejsvejs!

Vätö

Hello! Nu är det nämligen så att det är Lellan som uppdaterar här. Vad kallas det? Juste, jag har fått äran att gästblogga! wiiihoo, vad coolt... Nja, mest jobbigt men Emma orkade inte göra det själv ;)

Nåväl, vi har varit här ute på Vätö sen i fredags och mest bara slappat runt... Frank och en vän till honom håller på att bygga en stuga, vilket dom gjort under hela helgen. Så jag och Emma har fixat frukost och lunch om dagarna åt dom :) Vi har även hunnit med att fiska varje dag.. Igår fick ingen utav oss något, men i fredags drog Emma upp en liten abborre och en mört iallafall. Det var ju kul för henne, right? ;)

igår satt vi som döda sälar framför TVn, åt kräftor och baguette med eget vitlökssmör till det. Väldigt starkt, men grymt jävla gott...Det var trevligt. Därefter gick vi ut i stugan och slog på en skräckfilm innan vi skulle sova. Den var rätt läskig (och nej, jag minns inte vad den hette!) men personligen tycker jag att slutet sabbade hela filmen.

Ayah, nu ska vi snart åka upp till Vätö butiken för att handla lunch, som får bli korv med bröd idag ;p Vi ska även handla middagen till kvällen och det lutar åt att det blir potatis, kassler med kantarellsås. Jag och Emma är nämligen väldigt förtjusta i den såsen och har ätit den här på Vätö dom senaste gångerna ;) Haha!

Efter lunchen ska vi fiska på bryggan men ikväll efter middagen ska vi fiska igen, fast då med Frallan, troligtvis ska vi ut med hans båt om vädret tillåter. Det har vi sett fram emot, så det ska bli kul :) Imorgonbitti lämnar vi Vätö igen och nästa inlägg får bli från bloggägaren Emma själv. Var så säkra!!!!!

Men bara så att ni vet har Emma det suuuuuper iaf :)
Puss och kram, från oss båda!

Btw, jag är bäst på att gästblogga.. Hoho =)


Studentlunch

Godmorgon :)


Nu har jag vaknat till ätit frulle och tagit en dusch. Nu är jag pigg och glad igen. Ska packa färdigt sen klä på mig för att gå på studentlunchen klockan 13:00 efter det drar jag med den jobbiga skolbussen som går halv tre in till norrtälje. Då kommer Frallan och Lellan och hämtar mig på stationen, så drar vi ut till playa del vätö :)

Blir vell inte så himla bra uppdatering på vätö med tanke på att det är ett kasst nät, ena stunden funkar det skitbra och andra stunden värdelöst.


Hejsvejs!

Bowling

Hejsan!


Jaha då har man bowlat också då sista träningen för denna termin. Matchen på måndag får man ju spela också då, ikväll gick det vell inte sådär jätte bra i första serien iaf, andra gick mycke bättre spelade aldrig klart den tredje men jag är vell nöjd  iaf :) Marre var i norrtälje hemma hos Suffe så jag åkte med henne hem efter bowlingen :)

Nej nu ska jag packa inför helgen. imorgon är det studentlunch på hotellet, får vell se om det går att äta.

Hejsvejs!

Stjärnorna VS Crossbone Pirets

Godmorgon!


Igår var det speedway, och ja ni Stjärnorna vann väldigt stort 67-24 det vart utklassning, men det andra laget hade bara 5 förare medans stärnorna hade 7 st. Det var inte så speciellt kul att kolla på med tanke på att man kunde se att stjärnorna skulle vinna redan efter 2 heat :)

Jahja, nu sitter jag på jobbet och vi ska snart öppna butiken. :) Vi hörs senare kanske ..


Hejsvejs!

Speedway

Hejsan!


Igår var det speedway hemma. Jag slutade jobba klockan halv sex, sen åkte jag och Frallan och käkade middag på pizzahuset för att sedan åka upp på speedway. Ställde mig och började sälja lotter och det gick åt som vatten i öken. Sålde slut på alla ringer jätte fort. Speedwayen gick ju jätte bra för rospiggarna som vann med 50-46 över förra årets svenska mästare Lejonen. Det var kul att se att dom vann, nu hoppas jag att dom fortsätter med det :)

Idag ska jag upp på Speedway igen, Stjärnorna ska köra det vill säga att Roobi ska köra. Hoppas det går bra för honom och dom andra grabbarna.

Imorgon är det bowling och uttagning, då får man vell åka in och spela för sista gången, sen är det uppehåll hela sommaren. På fredag har vi våran studentlunch då vi får våra mössor m.m. Efter det tar jag bussen in till norrtälje för att sedan fara ut till vätö till Frallan. :) Jag och Lellan ska vara där en helg till, på lördagen är det junior EM semi final i hallsta så då åker vi in på det medans Frallan ska bygga stuga hela helgen. :)

Nej nu har jag inte mycke mera att berätta! :)


Hejsvejs!

Söndag-Måndag-Tisdag :)

Goddagens!

Igår fiskade vi på kvällen, Frallan och Fredrik sjösatte båten och jag och Lellan stog och fiskade. Drog upp några firrar eller ja Lellan gjorde det jag fick bara upp två :( Det var bara mörtar så det gör ju inget. Förutom en stor fisk som Lellan drog upp en Brax, hon fick inte ens upp den själv så Frallan fick hjälpa henne haha. Sen lekte vi lite med fiskarna innan vi slängde dom.


Frallan byter krok, efter att lellans stora brax drog iväg med krok och allt. :)



Lellan och braxen :)



Jag och Braxen :)


Så ser det ut när man är på vätö där jag och Lellan har spenderat hela helgen!

Nåväl, idag har jag varit i skolan skrivit klart projektarbetet det är inlämnat och klart! Lite senare på dagen fick vi reda på att Peter som ska fixa våran studentskiva inte kommer att komma. (jag skulle kunna döda honom nu) säger det 2 veckor innan festen är. Hur dum i huvudet får man vara!?! Så vi åkte ner till folkets hus, och pratade med chefen där. Så nu är allting ordnat och det blir billigare till och med! Nu är jag glad igen, men det var ju tur att dom ställde upp för annars hade det blivit inställt. :( Och det är ju inte så kul.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan visa henne min nya studentklänning som jag köpte i fredags. Så jag sitter med den på mig nu och ska föröka att inte skita ner den. :) Ikväll ska vi åka och göra en rosett till klänningen också. Jag har en vit haltarneck ballong klänning med en ljusrosa rosett under pattarna. :) Såå fint!

Imorgon ska jag jobba först sen upp på speedwayen och sälja massor av lotter, sen kolla på och hoppas på att rospiggarna vinner, (tveksamt) men man ska alltid tänka positivt. :)

Jag lär ju inte uppdatera någonting imorgon därför det blev så långt idag, Imorgon har jag ju fullt upp som sagt!


Hejsvejs!


Söndag på vätö..

Hejsan!

idag har vi planterat en jäkla massa blommor, ungefär 30 st. :) på hela frallans tomt, så nu är det fint. Ikväll ska dom sjösätta båten, och vi ska väl meta lite på kvällen. Får se om det kommer någon firre. Pratade med Mamma tidigare också och hon har pratat med Åsa som ska sy en rosett till min studentklänning. Hoppas att det blir som jag tänkt mig! Men det blir nog skitafint. Imorgon ska jag åka till skolan också, måste göra färdigt projekt arbetet innan onsdag, då är det sista dagen om man ska ha ett betyg. Och det vill man ju gärna ha.

Nej nu ska jag kolla lite om jag kanske kan skriva lite redan nu.


Hejsvejs!

Lördag på vätö...

Hejsan!

Imorse vaknade jag tio över sju av att det spöregnade, sen somnade jag om och vaknade inte förens Lellan kom och väckte mig vid halv tio. :) Då höll Frallis på att lagade frukost. Efter frukosten tog jag en dusch för att sedan åka och handla lite medans det ändå va lite halv dåligt väder.

När vi kom hem så sken solen igen och då började vi arbeta, plockade fram alla ute möbler och rensade ur växthuset. Sen var det dags för mig att göra min aldelles egen marinad, Frallan skärde upp köttet och jag marinerade det. Sen åkte vi och handlade igen för vi hade glömt lite grejjer. När vi kom hem så åt vi lunch grillade korv med bröd, och drack cider och öl. Vi skulle ha botten målat Frallans båt idag med men det gör vi nog imorgon istället om vädret tillåter.

Till middag ska vi grilla kött och koka potatis jag och Lellan ska göra den goda kantarell såsen, och lite sallad till det, plus en skivad baguette bit med lite sallad och grillad halloumi ost på. Mums!  Jenny och Fredrik och ungarna har vi bjudit över på middag idag igen. :)

Ikväll ska vi kolla på speedway också. Kanske uppdaterar mera innan jag ska sussa kudde! :)


Hejsvejs!

Shopping och vätö!

Goddagen!

Idag har vi gått på marknad, men det var ingen höjdare direkt det var lite litet. Sen var vi på mässa kollade runt lite Franks Färgs monter va iaf fin. :) Så gick vi på stan och jag hittade en studentklänning så nu är min student räddad. :) Sen åkte vi ut till Frallans mamma med kattsand och sedan vidare ut till vätö för att slappa lite ett tag innan det var dags att laga mat. Jenny och Fredik och ungarna kom över på middag, jag hade rört ihop lite sallad medans Lellan lagade potatisgratäng och Frallan skärde upp den rökta fläskfilen som vi köpte på marknaden. Det vart jätte gott, efter maten sprang vi ner till Jenny & Fredriks hus för att Ida skulle visa oss deras fyra små kattungar, Jätte söta!! Sen skulle Julia, Ida och Julias kompis bli sminkade så då fick man ju kleta på dom lite smink. Efter det slängde vi oss i Frallans säng för att kolla på Talang, nu har vi hamnat i stugan och bäddat ner oss för att sova om någon timme eller två kanske slår på en film sen.

Hejsvejs!


Romantisk middag med Marre.

Goddag!

Har inte skrivit på ett tag nu igen. Har vell inte hänt så speciellt mycke förutom att speedwayen igår blev inställd pga regn väder. Men matchen ska köras idag istället :) hoppas att det går bra. Själv ska jag och Marre ut och äta när hon kommer hem från stockholm vid halv åtta. Imorgon så åker jag och Lellan med Frallan ut till vätö efter bowlingen, och har lite semester över heljen fixar och donar. :) Jag har även hittat min dröm klänning till studenten så den ska vi åka och kolla på på fredag, Då vi ändå ska in till norrtälje för att handla lite på flygis plus att det är en mässa i sportcentrum där Franks färg ska ställa ut. Plus att det är vårmarknad i norrtälje hela heljen också :) Kan det bli bättre?!


Nej nu ska jag gå och tjata lite på mor min att jag måste ha bilen så jag och Marre kan ha våran romantiska middag :)


Hejsvejs!

Grattis Booby 18 år!

Heej!

Har jobbat idag också, der har varit fullt med kunder, fyfan när man har rea så kommer folket och är som galna. Det har iaf gått bra. Har hjälpt mamma att städa huset eftersom jonas, pappa och malin är i eskilsuna. Jonas kör junior vm kval. Det hade tydligen inte gått så bra ibörjan men sen hade han vunnit vad jag förstått. Vet ej om han kom vidar ännu. Det märks vell sen då om inte annat. :) Nu har jag och mamma precis lagat mat, Klyftpotatis och fläskfilé med Café de paris sås, och Sallad.  Det var gott :) Nu sitter jag typ och väntar på att klockan ska slå halv sju då ska jag åka in till Norrtälje till Lellan och Robin, Robin fyller nämligen 18 år idag HURRA HURRA! Så det ska vi fira med att gå ut på krogen. Jag ska va nykter och vara chafför jag, men dom andra ska dricka litegran. :) Imorgon ska vi upp tidigt för strax efter åtta så åker vi till Hallsta jag ska jobba och Lellan ska måla staketet hemma hos Toobi. :)

Jaja hörs imorgon!


Hejsvejs!

Överraskningsfest

Hello!

Igår hade vi våran överaskningsfest för Robin och Sanna som fyller år i helgen. Det var vell helt okey. Jag åkte hem vid ett tiden för att jag var så trött skulle ju upp och jobba. Jag kom iaf upp och har jobbat hela dagen :) Efter jobbet vid klockan 4 åkte vi upp för att städa i klubbstugan, det var öl fläckar typ överallt skit drygt att skura när det hade torkat. Men men nu är det iaf rent där. :)

Vet inte vad jag ska göra idag, ska ju jobba hela helgen så man kan ju inte göra så speciellt mycke. :P Får vell se vad som kan hända.

Hejsvejs!

RSS 2.0