Utgång ikväll

Heeejsan, Idag så gick jag upp tidigt för att åka till skolan, men när jag och mamma kom dit så va det inte en enda bil på parkeringen. Jag gick in i skolan för att kolla om Anette var där, Men den enda jag såg var rektorn som frågade vad jag gjorde där. Jag frågade efter Anette, men hon va inte där, ingen va där. Då sa rektorn att alla eleverna har lov både igår och idag. Det var ju kul att gå upp tidigt i onödan, kul att man blir informerad. Då fick jag åka med mamma till hennes jobb satte mig där och pluggade matte tills Marre skulle vakna, För då skulle vi åka till uppsala.

Klockan 13:00 ungefär åkte vi till uppsala och shoppade. Men hittade ingenting som jag var ute efter, utan två andra tröjor eller linnen eller vad man ska säga. en tubklänning i rosa, och en annan linneklänning som också var rosa. Båda på rean. Käkade på MAX gjorde vi också :)

Nu sitter jag hemma hos Marre, och dricker Bacardi sen ska vi in till mobergs och supa loss :)

Hejsvejs!

Städning

Torsdag = Bowling. Jobbade tidigare idag lika trött som alltid imorse och ville inte gå upp. Men jag jobbade bara till klockan halv 3 åkte med Frallan in till norrtälje. Nu sitter jag hemma hos Tessan och Roobi, :) Jag och frank har även städat ut ur kylskåpet på jobbet för det stank perkele där inne, Jag tror att det va han möggelost som luktade men det trodde inte han så vi städade ut allting och torkade och diskade. Så nu är det som nytt igen. Tårta har man fått ätit idag också, Japp Ante kom förbi med tårta från igår då han fyllde år, så vi fick äta upp resterna :) hehe.

Nej nu ska jag inte skriva något mer har inte så mycke vettigt att säga.

Ni måste iaf gå in på www.youtube.se och söka på Eurocop abdullah, Den är så jäkla rolig! Hahaha..

Hejsvejs!

BLI MEDLEM!

Bli medlem och samla poäng till en gratis påfyllning till din mobil!

http://www.gratisrefill.se/recruit/24033/


Vi vann :D

Japp Franks färg 2 vårat lag van matchen jag van bara en serie men är väldigt nöjd ändå :) Efter matchen körde jag hem Lellan hon var trött, jag och Robban skulle åka tilbaka till bowlinghallen för att kolla på Franks färg 1's match, men innan det så åkte vi upp till donken för att ta en lite hamburgare ivar. Vi åkte driven, rutorna funkade inte att dra ner på kangoon så jag fick öppna dörren, haha :D Iaf så beställde vi en hamburgare och en cheeseburgare och en liten fanta, när vi kom fram till luckan så skulle maten dröja så vi fick en varsin big mac istället och en mellan fanta för samma pris så det var ju bra :) Sen åkte vi vidare till bowlingen, som började halv nio. Jockes första serie var det bästa vi sett så jag och Robin satt och sjöng heja ramsor. :D Och Franks färg 1 vann även dom..

Sen åkte vi hem kollade på en film jag och robban. Sen var det sova och gå upp för att jobba. Ikväll är det bowling träning igen.

Hejsvejs!

New record :D

Tja.

Igår åkte jag in till norrtälje med Frallan middag sedan bowling på kvällen. Och vill ni veta vad, det gick skit bra för mig på bowlingen. Jag slog nytt rekord :D 171 pinnar då vart jag jätte glad plus att jag vart uttagen till matchen på måndag. haha :) Tobi och Nettan kom inte in och bowlade igår för tobi var sjuk så jag skulle ju då åka buss hem, men det va typ snöstorm och slaskigt ute så jag sova kvar hemma hos Lellan. Kollade på Andra avenyn och det var ju spännande och super bra som vanligt, älskar verkligen den serien.

Åkte buss från Norrtälje till jobbet imorse men ingen som passade in till klockan 9, så fick ta en så jag var inne till halv elva, bussarna går väldigt dåligt mellan norrtälje och hallsta. Tråkigt men sant. Så vad händer idag då?! jag har jobbat eller ja, jag jobbar nu med, 25 minuter kvar sen är det hemgång. När jag kommer hem ska jag ladda hem photoshop jag vill lära mig att göra häftiga bilder m.m. :) Så då vet man ju vad jag kommer göra om kvällarna sen då.

nej nu ska jag inte sitta här och skriva ner alla mina tankar, jag kanske uppdaterar senare om min dator orkar med det trycket att publicera ett blogg inlägg, det är tveksamt.

hejsvejs!


Poker

Godmorning isbitar :) Idag är det riktigt kallt ute, Jobbar idag från kl 9,00-13,00. Familjen är i Gässvik och åker på isen och jag får jobba och slita :D haha. Sen ska jag åka hem och göra mig iordning för ikväll har vi en poker kväll hemma på sjövägen. Vilket består av ca 20 pers. med ett bord stötpoker och ett hold'em. Då är det bara se till att vinna lite stålar, sen får vell jag vara fyllechaffis ikväll med då kan man tjäna in några slantar :) det är aldrig fel.

Nästa helg är det poker igen fast ute och Frallis på vätö, det ska bli kul vinna lite som jag gjorde sisst. :) jag och Lellan ska göra vårat fina salladsfat igen, det vart så fint förra gången nu ska det bli ännu bättre kanske. :)

Bowlingen går bara sämre och sämre för mig, längtar tills jag kan få mitt egna klot så jag kan börja spela bra kanske, hatar dom jäkla lånekloten. :) hehe

Bil ?

just nu sitter jag på jobbet, Micke har varit här idag och pratat lite betyg och det ser jävligt bra ut för min del :D För några år sedan trodde jag ju inte direkt att jag skulle komma så långt som att ta studenten, nej jag tänkte hoppa av redan i nian, därför är Häverögymnasiet så himla bra för man kommer in även om man inte har ett ändå poäng sen grundskolan. :)

Så, idag är det bowling. hoppas på att jag har någon bil så jag kan ta mig in till norrtälje. Volvon är på lagning fel på bromsarna, och resten av familjen ska åka in till Sthlm så dom ska ha en buss, så jag hoppas verkligen att dom tar det vita STORA bussen, så jag kan ta den blåa. Den vita vågar inte jag köra och saaben är det också någe fel på den dör lite som den vill och det vore ju inte kul att typ komma halvvägs sen dör bilen. Nej!

Nej nu ska jag ut och blossa lite och hitta på något nyttigare än att sitta här på arbetstid.

Hejsvejs!


En lista för 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tog körkort

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
det tror jag inte

4. Dog någon som stod dig nära?
ja min gammelMorfar

5. Vilka länder besökte du?
Spanien

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
det är det säkert

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
26 november

8. Vad var din största framgång 2008?
jag tog körkort

9. Största misstaget?
...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja jag har varit sjuk

11. Bästa köpet?
vet inte

12. Vad spenderade du mest pengar på?
skit

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, när jag fick frågan om fast anställning

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I kissed a girl, Pour some sugar on me, Hot N' Cold & Poker face

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ingen skilnad skulle jag tro

16. Vad önskar du att du gjort mer?
ingenting

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med släkten

19. Blev du kär i år?
nej

20. Hur många one night stands?
några stycken

21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej

23. Bästa boken du läste i år?
har inte läst någon

24. Största musikaliska upptäckten?
Kat perry

25. Något du önskade dig och fick?
ett eget bowlingklot och skor, Av frallan

26. Något du önskade dig men inte fick?
en bil

27. Årets bästa film?
vet inte

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
söp mig skit full

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
om jag hade köpt en bil

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
emmas

31. Vad fick dig att må bra?
mycke

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Wentworth Miller



33. Vem saknade du?
mormor

34. De bästa nya människorna du träffade?
inga tror jag.


Min julhelg.

HEEJ!
jag är inte så duktig på att uppdatera som ni kanske märker. :D Men iaf så har det nu varit både jul och nyår utan att jag skrivit någonting här, så vi kan vell börja med min julafton.

Jag var vaken länge dagen innan julafton bara för att jag skulle sova så länge som möjligt, för i vanliga fall brukar jag vakna hur tidigt som helst bara för att det är någonting man längtar efter. Var över till Marre en sväng för att säga god jul m.m. Precis när jag skulle åka till Marre så kom Jonas hem, han hade varit i Thailand i 2 veckor, så han såg ju ut som en neger flicka för han hade nämligen tagit hål i öronen också, så han hade blingbling på varsin sida. Det var faktist fint.  Sen åkte jag hem till klockan 3 då Kalle anka började. Kollade lite på det orkade inte kolla klart på hela satte mig vid datorn ett tag, sedan började kan du vissla johanna, och det får man ju bara inte missa det är det bästa med julafton. Sen vart det ju iaf mat och det var ju lika äckligt som vanligt, nästan. Potatisen och köttbullarna var ju goda iaf!

Sen spelade vi idol spelet och sjöng m.m helt sämst men man ville ju fördriva tiden så man fick julklappar någon gång. Det vart julklappsutdelning och alla vart vell nöjda tror jag, sen lessnade jag och drog hem till Marre och kenta. så var min julafton!

Dagen efter julafton, då var det Juldansen på folkan jag och Sanna var där. Vi var kanske lite för fulla iaf jag har nog aldrig varit värre. Åkte hem till Marre och sov där för hon jag och Tessan skulle in till uppsala dagen efter och shoppa. Jag som aldrig blir bakfull var så jävla risig att jag knappt kunde stå och gå. Låg i baksätet hela vägen in och sov, när vi kommit in till gränby så gick jag som ett fyllolik och klunkade i mig vatten och samtidigt skulle man shoppa, var inte alls pigg för det. så vi åkte vidare in till stan åt lunch på Max sen vart jag pigg och glad igen. Och då vart det shoppa av till slut. :)


Nyårsafton hade vi problem med vad fan vi skulle göra för något. Tillslut vart det så att vi åkte till åland där vi vart skitfulla sen vart det fest hemma hos Tessan och Uggla. Där vart vi ännu mera fulla sen träffade jag Sanna så vi åkte och festade vidare men sen vart jag för full så jag åkte hem och sov vid ett tiden. :)

Nu idag sitter jag hemma hos Marielle, vi sitter vid varsin data och båda skriver Blogg. haha vet inte vad vi ska göra idag men nu ska jag iaf kopiera lite listor från Marres blogg och skriva in dom i min.

Hejsvejs!

RSS 2.0