Norrtan

Hejsan!


Ligger hemma hos Lelli i hennes säng med Bobbys data. :) Vi åkte till Norrtälje igår efter att vi hade varit hemma hos Faffi och firat alla på farsdag. :) I lördags var vi hemma i Grandalen hos Peder och Sally, sov även kvar där. :) Det var trevligt..

Idag har vi gymmat och boxats. :D det var kul, ikväll ska vi ut och äta middag med Frallan, toobi och Anette, sen så ska vi heja fram Franks Färg 1 till en vinst, sen senare så spelar mitt lag franks färg 2 klockan 21.30 så då ska jag heja fram dom till vinst också. :)

Nej nu är jag hungrig.


Hejsvejs!

goooodis

Godkväller!

Det gick inge vidare på bowlingen idag heller.... som vanligt! Jag och Lellan åkte och köpte en påse naturgodis ivar, medans Robin köpte vanligt blandgodis och frestade oss med, men naturgodis är fan jävligt gott. :) Nu ska vi spela lite poker snart måste ju fördriva tiden, för klockan tolv så ska vi åka och överraska Jocke. :) Han skulle röka en ciggarr och ta en öl på tolvslaget, haha vilken jävla skojjare!

Dessutom är jag väldigt förbannad på Facebook, det är så segt och krånglar hit och dit. Man blir ju lite irri... :)

Hade gött för det ska jag..

Hejsvejs!

Uttagning

Hejsan!!


Idag har jag jobbat hela dagen, jobbar även nu men vi ska stänga om ca 20 minuter. Jag håller på att laga mat, Grillar lax i ungnen med massa citronpeppar på och så en sallad till det. Har fått med Frallan att äta nyttigt nu eftersom jag och Lellan håller på att träna eftersom vi ska till Thailand i januari. :)

Ikväll ska jag åka in och bowla det är uttagning ikväll. Sen stannar jag kvar i mitt andra hem, hemma hos Lellan. imorgon ska vi på lite ärenden och gymma. :) Plus att Jocke fyller 20 år imorgon så vi ska ner till honom på kvällen och fira. :) Sen på torsdag blir det gymmet igen.

Nej nu ska vi strax äta.


Hejsvejs!

RSS 2.0