Nyköping

HALLO ni måste bara få höra om våran resa till NYKÖPING!

Vart lite sena när vi skulle åka för Marre hade haft en visning först så kom ifrån Hallsta kvart i elva, men det gick bra åkte fullt hela vägen. Kom fram och mötte upp Jonas och Robin vid Nyköpingsbro, sen åkte vi och tankade stängde av bilen startade bra igen, and then åkte vi till hotellet för att lämna Jonas stängde av Forrden STARTA INTE! Whaat? vi stod och höll på i någon timme ingen hade en aning om vad det kunde vara provade om det var batteriet och skulle putta igång den så Fredrik och Ludde Lindgren kom ut från hotellet och hjälpte till men den gick inte igång :(

Så Jonas och Robin fick putta bilen långt bort till en parkering där det inte var någon avgift, skrev en lapp i rutan och så lämnade vi forrden där :'( Har ingen aning om hur jag ska göra nu måste vell kanske få tag på någon verkstad där bogsera dit forrden och där såg man tusenlappar flyga iväg :'( ÅHHH bilar alltså!

Kom hem halv fem imorse så man är rätt sliten nu men men sånt som händer :(





P.s. Looove!

Snäll Morsi man har

Hello.

Gick bra och jobba idag gansla lungt men endå man fick dagen att gå iaf. :) Juste jag har även varit med i en tävling idag på HappyHomes.se där man kan vinna en bil :) Tävla du också!

Sen åkte jag hem till Marre och käkade hämtade Peppinos sickade tröja som Mamma ska använda som mall för hon ska sticka en svart och vit glittrig tröja till han som han kan ha i den kalla vintern. :) Hoppas att den blir bra, sen köpte vi även en tyg påse från Lundmyr som mamma ska sy om till en tröja till honom om hon nu lyckas :)




Har kollat på idol och Minnah är ju så grym! Hon kanske blir idol 2010 :D Hejja!
Nu kollar vi på en kass film som går på 3an, ska vara vaken en timme till så i can pay my bill's efter klockan 12 så har man det gjort :)

Imorn blir det jobb igen sen vet jag inte vad som händer after work :)

Nu blir det kvällsfika Te och smörgås !



P.s. Looove!

Tordag

Goddag!


Torsdag idag = jobb! Egentligen min lediga dag men jag böt med Tobbe så jag var ledig igår istället. :)

Så dagens schema jobb sen ikväll fixa naglar på Malin :) Sen måste jag beställa hem nya grejjer börjar sila lite granna...

See you later alligators!




P.s. Looove!

Västervik

Uppe med tuppen!

Var i Västervik igår dom förlorade men det var en spännande match i början.. Fick trevligt sällskap av en tan som bjöd på kaffe m.m. så tråkigt hade jag iaf inte! :D

kom hem vid halv två tiden så jag skulle sova ut idag men vaknade halv tio, ganska så skön ändå. Nu ska vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att få dagen att gå kanske gå en tripp i skogen med Armani och Peppisen kolla efter lite kantareller men det värsta är ju bara att rensa skiten. Så får vell se ...


Btw så är det pokerhelg på vätö nu i helgen sen så är Lellan ensammen hela veckan så jag ska hålla henne sällskap och så drar vi nog på en shoppingrunda på måndag :D Wihoo!


Nej nu ska jag klä på mig och gå ut med världens underbaraste


Peppino

Och


Armani



P.s. Looove!

Helg

Ooops! Glömt att blogga över helgen. Har iaf vart på vätö, jag och Lellan blockade kantareller hur mycke som helst så det var skit jobbigt att rensa allt. Sen klippte jag henne och gjorde nagelförlängning.. fick ingen före och efterbild på håret men naglarna fick jag med inte så bra bild men ändå det kommer vell upp på bloggen när jag har tid och lust...


Imorn då så åker vi till Västervik Jonas skulle åka med den här gången så han kör dit, sen lämnar vi honom där för han ska vidare till England så får jag köra Booby hem. :) Hoppas vi på en vinst för Västervik så att Dackarna åker ut :)


So long!


P.s. Looove!


Vätö idag

Worki worki med Toobi, han tycker jag ska lägga ut en annons på blocket så folk läser min blogg så jag kan tjäna pengar. HAHAHA!

Peppan är lite hängig idag det är säkert för han inte fick någon sovmorgon.. Senare blir det röjj på vätö där iroc och kita är peppan kommer bli köttfärs, Nejdå! Han är så duktig att försvara sig. Bara han inte är så uppkäftig så kommer det bli prima!



Peppan



Iroc



Kita



Oh gud så mysigt det kommer bli!




Igår kollade vi på idol sen nån film den var asbra kommer inte ihåg vad den hette men det var med Adam sandler iaf och han är ju bara med i bra filmer! :) Nu har jag inte tid längre!




P.s. Looove!



Jsm tonight!

Hello Ladies and gentleman!


Jag är öm i mina naglar efter att ha fått utbrott och slet av mig min förlängning för jag skulle måla glitter på dom och tyckte att det skulle bli ascoolt men nej det vart katastrof, sen iaf gjorde jag nya och vart nöjd, inte så himla lätt att göra på sig själv. :)

Hade velat åka till Målilla idag för kolla på SM i speedway, men det vart inte så så jag får följa matchen på internet ist. Ikväll körs JSM där min bror Jonas är med HEJJA HEJJA! Imorgon går RM och stora SM, får se vilka som blir Svenska mästare!

Imorgon så jobbar jag sen åker jag ut till vätö och hänger med Lellan .. Tar vell med mig saxarna och naglarna så jag kan styla Lellan lite ;) Åker vell hem på måndag eller så igen. :)





P.s. Looove!

Naglar

Modell 3; Cassandra!

Före


Efter

Mina Egna Naglar


Naglar

Modell två; Lina!

FÖRE


EFTER

Naglar

Ett intresse som är stort hos mig är; Naglar!

För några veckor sen köpte jag hem ett acrylkit, och här har ni min första modell;

Marre!

Före


EFTER


För att vara min första modell så är jag faktiskt riktigt nöjd :D

Go Go Västervik Go Go

GOOD Morning sunshines!


Uppe med tuppen idag nästan eller nääeej klockan tio :) Har precis ätit frulle var så jäkla hunngrig så jag höll på att döö..

Vet inte vad som händer idag bara chilla i think!

Imorgon åker jag Booby och Limpan Lydin till Motala för SLUTSPEEL! GO GO GO ..  Jag blir en push uppare till Robin och Limpan meckar .. Så då ska vi hejja fram Västervik mot en seger!


Nu sitter jag och kollar på 'Grabben i graven brevid' helt värdelös men men får vell roamig med att leka något skoj med Peppisen kanske ;D





p.s. Looove!

boring sunday

goddag fuckers!


Sov väldigt länge idag peppisen också han sover fortfarande han är så trött av sig den lilla korven ;)

Igår då så satt jag och Peppan och hejjade på Tomasz Gollob och så vann han han är ju kung!

idag vet jag inte vad vi ska göra hänga runt bara och chilla :D



p.s. Looove!

i'm that STAR up in the sky!

Marre Whaina på mig och mitt bloggande så jag får vell skriva en rad!





I'm the GREATEST!





Welcome in to the paradise city where the cheats are clean and the girls are pretty!





p.s. Looove!

RSS 2.0