Bowling, Ömm och Helgens planer.

Hejsan :)


Idag har jag bowlat gick sisådär. Har kollat på Andra avenyn, som var lika spännande som vanligt. Jag har även klämt mitt pekfinger, jag skulle ta upp mitt bowlingklot då kom det ett annat klot rullandes och mitt finger hamnade emellan dom två klotena. Det gjorde jävligt ont! Det är het tjockt nu och ömmar som fan.

Jag längtar till helgen, på torsdag efter bowlingen ska jag sussa kvar hemma hos Lellan i norrtälje, sen på fredagen kommer frallan och hämtar oss så åker vi ut till vätö en dag tidigare och har en mys kväll med Frallis, på lördagen är det poker på vätö då kommer det massor av folk. Jag och Lellan ska som vanligt skära all sallad. Sen vinna massa pengar och gratis alkohol, inge fel alls!

Nej nu ska jag kolla på 2 fast 2 furious, Skriver vell någon rad imorgon!


Hejsvejs!

Godmorgon

Vaknade för en stund sen av att jag fick ett sms. Min sms signal är så högt ljud så man dör nästan. Har iaf ätit frulle nu och duschat, ska göra mig iordning för att åka till skolan sen på ett möte. Sen får vi vell se vad som händer, åker vell antahligen hem till Marre. Sen blir det bowling match ikväll då jävlar, idag är jag taggad som fan :)

nej nu ska jag klä på mig och lägga på en make, vi hörs.

Hejsvejs!


Fylla, spya och match

Hej.

Gårdagen vart jätte kul, vi vart jätte fulla men det var ju beräknat också. :) Marre vart ju värst som låg och spydde hela dagen idag. :) stackarn.

Nåväl, imorgon vet jag inte om jag ska till skolan. På kvällen ska jag iaf in till norrtälje klockan halv tio så ska jag, Lellan och Roobi spela match, hoppas vi vinner den :) det vore roligt.

Hejsvejs!

Väckarklocka, Klippning och fika.

Tjenis!


Har precis vaknat utav att pappa kom och väckte mig för han ville klippa sig :/ Jag var skapligt trött på grund av att igår när jag dammsög mitt rum så råkade jag komma åt min gammla väckarklocka, så det jäveln började ringa kvart i sex imorse. Jag drömde nämligen att pappas väckarklocka ringde, så vart jag så irriterad på att han aldrig stängde av den, sen vaknade jag till och då var det min egen jävla klocka som pep.

Vid fikatid ska vi åka till Farmor och Farfar, för att fira farfar idag som fyllde år i torsdags. :) Så måste Marre kanske vakna snart så ollie kan gå på bolaget till mig, Jag och Marre tänkte bli jätte fulla för vi ska dricka bacardi apple och sex öl. Då är det typ tack och godnatt.

Nej nu ska jag försöka få tag på Marre och kolla om hon är vaken vilket hon inte lär vara.


Hejsvejs!

Godnatt

Godnatt allihopa nu ska jag sussa. Imorgon blir det partaj då ska jag och Marielle supa oss redlöst.
Hejsvejs!


Tråkig! :D


Så ska det låta ...

HAlloj :D

Japp här är då min ny design, hur snygg är inte den?! Jag som har gjort headern helt själv första gången jag gjorde en. Är man inte hur bra som helst :) Jag och Marre har precis kollat på så ska det låta vi hade en egen tävling hemma i soffan, Marre vann men ett poäng över mig. :'( Nya tag nästa vecka.

Nej nu sitter vi och lyssnar på denna härliga låt så himla bra :D


Hejsvejs!

UNDER OMBYGGNAD!

Bloggen håller på att byggas om. Emma pillar just nu på en header och jag sitter och sköter kodningar. Vi arbetar så fort vi kan! :)

/Marre


UPDATE: Nu ska nog allting vara klart, påpeka om ni ser några fel eller misstag :)


Plåtning, punk och mat.

Tjoho!


Kom precis hem från Marielle, vi har pratat om vi ska göra en plåtning ikväll bara nått vardagligt. Imorgon tänkte vi iaf göra en punk plåtning och Armani ska vara med också han har en punk tröjja så då passar han med på bilderna :) det blir nog häftigt. jag lär ju lägga upp bilder senare när dom är klara :)


Sitter och väntar på att Mamma ska laga mat till mig. Skriver kanske mera ikväll vad som händer.

Hejsvejs!

Dusch, Städat och skola.

HejsanSvejsan!


Här sitter jag har precis duschat och städat och klätt på mig. Sitter och väntar på att Marielle ska vakna så vi kan åka till skolan, behöver ju veta om jag blev godkänd på mitt matteprov jag gjorde förra fredagen. :) Men det blev jag nog med tankte på att jag hade boken brevid men jag fuskade bara ibland inte alla tal, så lite bra e jag iaf!

Så vad händer idag?! Jag vet faktist inte imorgon ska jag nog dricka, Marre sa att hon och jag skulle bli fulla då så då är det bara att haka på lixom :) Jag har världens snällaste lillasyster för hon har åkt iväg på konfirmationsläger eller vad det är och jag har inte pengar, så jag har fått låna hennes kort. :) Det tycker jag om.

Nej nu ska jag göra något vettigt.

Hejsvejs!

Hilton, jobb och Födelsedagskalas!

Hejsan,
jag sitter på jobbet har vart lite dålig med uppdaterandet, igår var jag iaf på kurs i sthlm hela dagen på Hilton hotell det var grymt nice. :) Idag ska jag jobba sen åka hem till Marielle och hoppas på att man blir bjuden på fika. :)




Grattis Marielle 19 år idag!
Grattis Farfar som även han fyller år idag :)







Hejsvejs!

Gävle, Lördagsröra och nyvaken.

Jaha, lite värdelöst vad ska man göra?!.

Igår var jag hos Amanda hela dagen, vi åkte till Gävle och hämtade Evelina. När vi kom hem hade vi bestämmt att Mia skulle laga lördagsröra för det har jag längtat efter. Så då käkade vi sen satte vi oss framför tvn.

Nu har jag typ precis vaknat, vet inte vad jag ska göra idag. Ingenting antagligen, får vell se vad som händer.

Hejsvejs!

Fest, donken och rally :)

Hallo!

Har precis vaknat, Igår va jag på 90 års kalas det var vell trevligt förutom att dom serverade smörgåstårta med fisk och jag som inte tycker om det. Så jag och Malin åkte till donken och käkade :D hehe Vi åkte hem runt sju tiden, då åkte jag hem till Marielle kollade på Robinsson. Sen åkte vi ut och körde hem Malin och sen bara åkte runt runt. Åkte hem och sov vid 12 tiden då va det inge roligt längre. :)

Så vad ska man göra idag då, jag har ingen aning. :(


Hejsvejs!

Fest, bråk och 90års kalas.

Hallo!

Var ute och festade igår med Sanna, Farsans hade bartömning. Ganska mycke folk men mycke bråk vart det efteråt som vanligt i hallsta. Sitter hemma hos Marre nu och har precis ätit en baguett. Senare ska jag åka på 90 års kalas hos min gammelmormor i täby. Så får vell se när man kommer hem ikväll. Nej nu ska jag vara lite social vi hörs.

Hejsvejs!

Bowling, Vinnare och donken.

Hallo!

Faan vad jag är glad :D Har bowlat idag och det gick så jävla bra, har aldrig gått så bra med mitt nya klot. Jocke var så mallig för han sa att han skulle spöa mig på tre serier, men vem vinner jo JAG :D 404 poäng på tre serier, jävligt bra för att vara mig. Första serien va inte så jätte bra men ändå 129 poäng, andra serien höll jag på att slå rekord, gjorde X efter X men klantade till mig på slutet så fick 152. Tredje serien märkte jag i slutet att jag kunde vinna över jocke, då fick jag 123. Åh jag är så nöjd med kvällen :)

Amanda åkte även med tillbaka till hallsta för hon skulle till sin mamma, så vi körde driven på donken innan vi åkte hem, sen hade vi ett motto att köra om 21:45 bussen på vägen hem, men vi han inte ikapp den. :( fast vi körde som dårar. Sånt man får ta.

Nu har jag fått den jätte braiga låten som går på Robinsson reklamen. Den är så jäkla bra :) Nej nu ska jag sussa ska till skolan imorgon och göra ett prov.


 Jippie!



Hejsvejs!

Skjuten, Bränd och ihjälfrusen.

Hejsan!

Glömde helt bort att uppdatera bloggen igår. Jag var iaf hos Marielle och blev sminkad för specialeffekter.


Ja, detta är då en skottskada. Lite äcklligt.



En brännskada.




Och en köldskada, jag försöker spela död men ser bara allmänt cpstörd ut. :D






Nu har jag iaf precis ätit och bytit om, ska åka in på bowlingen om ca en timme, hoppas att det går bra ikväll. Men det lär det inte göra :)

Skriver kanske mera ikväll annars imorgon!


Hejsvejs!

Mästarnas mästare och Andra avenyn.

Hej igen!

Nu ska jag kolla på Mästarnas mästare, det är ganska bra faktist. Sen blir det Andra avenyn :D se hur spännande det är idag då.

jag får skriva mera imorgon..

Hejsvejs!

Tv, Löshår, Dusch.

Hallo!

ja , jag har varit hemma
idag också inte mått någe bra. Har även tagit ur mitt löshår idag, ska sätta i nytt så fort som möjligt fast denna gång ska jag sy in det. :)

har inte så mycke att skriva idag har bara legat hemma framför tvn hela dagen och mått dåligt. Nu har jag piggnat till lite efter en dusch.


Nog pratat om mig.

Hejsvejs!

Sängliggande, Studentklänning och 2½ MEN.

Hejsan!

ja, då var det kväll igen då.
idag har jag inte gjort ett skit, bara legat hemma och tyckt synd om mig själv. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på tv sen får jag vell försöka sova och hoppas på att jag sover till imorgon bitti och inte vaknar inatt.

jag håller även på att leta efter en studentklänning men jag hittar ingen fin, eftersom jag vill ha en rosa klänning ungefär en prinsessklänning kanske men jag vet inte vilken rosa färg jag vill ha, ljus eller mörk? och om denn ska vara som en prinsessklänning eller kort , jag vill nog helst ha en kort klänning tycker om att vara lite trashig. Det är fan inte långt kvar nu så måste hitta mig en klänning snart.

Nej nu ska jag kolla på 2½ men, jag tror att det börjar nu. Annars får jag vell kolla på något annat. Hörs imorgon.


Hejsvejs!

Feber, kurs och döende.

Hallo!

Sjuk sjuk och sjuk!
När ska man bli frisk?! Skulle ha åkt med Marre idag till hennes skola och bli sminkad, men igårkväll hade jag jätte hög feber, vilket slutade med att jag inte kunde åka med, vaknade flera gånger inatt kunde inte sova pga febern. :( Nu har jag inte jätte hög feber utan lite grann bara. Men jag är helt yr i hela huvudet kan knappt resa på mig utan att det känns som att jag ska svimma vilken secund som helst, jäkligt jobbigt.

Imorgon skulle jag ha åkt på Beckers kurs också i Stockholm men det kan jag inte göra nu, jag blir alltid sjuk när det ska hända någonting. :/

Jaja, nu ska jag vell bara slänga mig framför tv:n och dö eller nått känns det som ...


Hejsvejs!

Grinar, snurrig och råttor.

Ja jag mår inte så bra idag, Åkte hem till Marielle tidigare idag, satt och kollade på spårlöst och det är ju så jäkla sorgligt att titta på så jag satt och grinade som ja vet inte vad. Sen fick jag jätte ont i huvudet efter att ha grinat så mycke, nu har jag kommit hem surfade runt lite på internet och började grina igen för att jag tänkte på tjejorna i spårlöst. Vad är det med mig idag?!

Jaja sitter och väntar på om man ska få någon mat idag eller inte, min mamma är nämligen sjuk och orkar inte laga mat så får vell se om pappsen kan hitta på något. Förresten så har vi fått besök av tre jävla råttor under trappan, pappa sköt ihjäl den ena med luftgivär :) så nu är dom bara två. Hoppas dom dör snart också råttor är verkligen det värsta jag vet förutom spindlar och småkryp.

Nej nu ska jag gå upp checka läger hur det blir med maten. Sen kanske jag far till Marielle igen och gör någonting.


Hejsvejs!

Näsblod, Blåtiror och Misshandel

God Morgon snöflingor!


Nu har jag precis vaknat,
eller ja jag har hunnit äta frukost också. När jag vaknade imorse blödde jag näsblod. :/ Vet ej varför menmen, nu mår jag bättre har precis klätt på mig tänkte vell ringa och höra om Marre är vaken snart, kanske åka och leka med henne idag. :) Imorgon ska ju jag med Marre till hennes skola och sitta modell, för specialeffekter det kan t.e.x vara blåtiror m.m. haha får vell se hur det blir om jag kommer se brutalt misshandlad ut kanske. :)  Nathalie skulle iaf kanske stanna kvar inatt också i hallsta så vi kunde åka in tillsammans imorgon med samma buss. För hon ska sitta modell för en annan tjej som går i Marres klass. :)


Nej nu ska jag gå upp och ringa Marre, jag uppdaterar ikväll.


Hejsvejs!


Sjuk?, Melodifestivalen och Utgång.

Hallo!

Mamma är sjuk, Jonas är sjuk och jag börjar känna mig risig.
Hur ska detta sluta jag är så jävla less på denna jävla förskylning som har kommit fram och tillbaka ända sen i augusti, det måste vara något fel på mig. Det ända läkarna säger är sluta rök! Hur fan kan man bli förkyld för att man röker?!? Läkarna på läkarstationen i Hallstavik har fan inget vettigt alls att säga, när dom inte vet var det är för fel så frågar dom om man röker, Ja svarar man, Sluta rök då, säger dom då vilka jävla idioter. Nu är jag iaf hemma trött som fan och lite ont i halsen. Ska vell krypa ner i sängen snart och sova.


Har varit hemma hos Marielle hela kvälla och tittat på melodifestivalen, är lite smågrinig över att Operan vann, jag som hejjade på Sarah dawn finer. Men nej då inte fick hon vinna inte. Drack lite Bacardi och Smirnoff också, sen skulle jag och Marre gå ut, Farsans va stängt folkan va det lite folk på då såg vi en lapp om att GK var öppet så vi gick dit men där såg det helt dött ut så vi ringde Sandra så hon fick hämta oss och köra hem oss, Tänkte först kolla på ett avsnitt av Mia&Klara men känner nu att jag inte orkar det. Så jag får vell skriva mera imorgon.


Hejsvejs!

Morgon, Nagellack och festa?

Hallo!

Vaknade för en liten stund sedan, har hunnit äta frulle och duschat nu sitter jag och målar naglarna, ska åka och lämna sandras bil sen eller om hon kommer och hämtar den får vell se. Försöker få tag på Marre också ifall hon är taggad för att dricka ikväll det är iaf jag, mår mycke bättre idag än vad jag gjorde igår kväll.

Nej nu ska jag måla färdigt naglarna.

Hejsvejs!


Chafför, halsont och tv.

Heej, det gick bra att köra och hämta i grissel. Dom var rätt fulla :) När jag hade kört färdigt åkte jag hem till Marre för att kolla på så ska det låta, sen vart det lets dance. fick skit ont i halsen efter jag hade rökt en cigg, så jag åkte hem nu sitter jag hemma mår inte så värst bra men men, jag ska supa imorgon iaf :) Jag har inte vart full på så länge så nu förtjänar jag det. Sandra skulle komma förbi imorgon och hämta bilen också. Sen får vi vell se om det blir någe festa. :)

Nej nu ska jag gå upp till min familj och kolla på tv. Så jag får skriva mera imorgon.

Hejsvejs!

Prov, Snö och sminkning

Halloj. :)

Idag har jag varit i skolan jobbat matte, skulle göra prov men orkade inte det så får göra det nästa fredag. Jag Marre och Kenta har även ätit på blixtens idag jag åt ju lunch medans det var frukost för dom. :)  När jag och Marre skulle åka från skolan så va Jonas, Rilding och Lardner dryga som fan och kastade snö på oss så vi låste in oss i bilen, haha sen så iaf kom jag tillslut in i min egna bil, men dom hoppade ju självklart in dom med. Så jag fick ju köra runt på fjånen.

Skrev ett sms till Lellan idag och hon överlevt flygresan det är ju trots allt fredag den 13:e. Men jag har inte fått något svar ännu får vell se senare om hon lever eller inte. :)  Tidigare idag så skrev Sandra till mig och frågade ifall jag kunde köra till Grissel för hon och några kompisar skulle åka ålandsbåten, så jag ja körde ska även hämta dom ikväll också när båten kommer in.

Nu har jag städat lite och slängt bort min gammla dator och in med den nya på databordet. :) Slängt i en maskin tvätt har jag också gjort och varit hemma hos marielle en sväng. Jag försökte att måla i Cassandras ögonbryn men det gick inte så bra att få dom jämna, förstår inte riktigt hur Marre står ut med att sminka folk nästan varje dag, plus att hon får sminka mig också, men ibland när jag är snäll så frågar jag bara hur jag ska göra så gör jag det på mig själv.

Nu väntar jag på att mammi ska laga mat till mig sen ska jag vell fara hem till Marre i super peggy'n, Sandras racerbil. hehe nej jag kanske skriver mera senare för nu har jag inte mycke mera vettigt att berätta.

Hejsvejs!

jobb, Kinamat, Bowling.

Tjena. Idag har jag jobbat hela dagen med Toobi, Lellan och Maria kom och bjöd på lunch :) sen stannade Lellan kvar hos oss på jobbet för att sedan åka med in till norrtälje på bowlingen. När vi kom in till norrtälje så käkade vi på kina resturang, Jag Tessan, robin, tobbe, maria och stefan. :) Inte min favorit mat direkt men det var helt okey faktist efterrätten var godast fast då orkade man ju inte så mycke, det blev iaf Glass med friterad banan, mmm. Sen var det dags för bowling då, först körde jag hem Maria och Stefan, sen hämta upp alla andra för att åka och bowla. Bowlingen gick åt helvete som vanligt mitt nya jävla klot är helt jävla värdelöst, hatar det. men det är ju så fint.

Jag fick köra bilen hem också eftersom Toobi tog en bira till maten, massa jävla söndagsåkare som var ute och körde i mörkret då blir man smått irriterad, men vi kom iaf hem levande denna dag också. :)

Imorgon har jag nog inte så mycke planer annat än att jag tänkte städa mitt rum, sen tänkte jag hinna med att sola, eftersom jag skulle ha gjort det igår men då var det fullproppat. Annars vet jag inte vad som händer, På lördag vill jag dricka mig full, får la se om det finns någon som vill supa sönder sig med mig då. Nu orkar jag inte skriva något mera.


Hejsvejs!

...

Halloj allihopa, åter igen så har jag inte skrivit på hur länge som helst. Men då kan jag tala om för er att det är för att min dator inte har velat starta ens. Men nu har jag fått en ny dator så nu kanske det blir mera skrivande kan man ju hoppas. :)


Har vell inte gjort så mycke anorlunda än det vanliga på denna tid, förutom att jag har halkat omkull på jobbet. Jaa det var blött ute och så sprang jag in på jobbet och flög på arslet. Hehe så självklart så tog jag emot mig med handleden men det vart iaf ingenting brutet =)

Har fått hem mitt nya tangentbord idag också, ett rosa jätte fint :)


Nu ligger jag och kollar på halvåttahosmig, sen kommer semestersvenskar :) sen blir det sova. Imorgon ska jag och Tobi äta frulle på jobbet, äta upp Frallans mat eftersom han drar på semester. Så jag ska börja sola så jag är brunare än han när han kommer hem.



hejsvejs!

RSS 2.0