We are the best

Jaha jag får vell blogga då eftersom ni vill läsa om mitt intressanta liv :D haha

Igår spelade vi våran andra match och mötte dom bästa i våran serie, och vi spöade dom ;D wohoo! Vi ska vinna varenda match!

Idag är det träning också men vet inte än om jag ska åka in, skulle behöva träna med tanke på min FLOPP jag gjorde i söndags mer än så vill jag inte ens nämna :/


Någon som vet en billig trea i Hallsta/Häverödal så hojta till! =)







P.s. Looove!

Tjoho

Igår kollade jag på Pretty woman för första gången, fan den var ju asbra! Sen forsatte vi med våran myslördag och kollade på I taket lyser stjärnorna. Det var jätte mysigt :)

Idag ska jag klippa Mia senare när hon är klar i stallet, sen ska jag åka hem när Mamma och Pappa kommer hem för Mammi har köpt någon present till Peppisen.. Nyfiken!

See yaah sunshines!




P.s. Looove!

All the single ladies

mår fortf inge bra degat i sängen mest hela dagen kollat på Alvin och gänget 2 för typ 5 gången, den är alltid lika bra :D






P.s. Looove!

sjuk

mår inge bra alls idag är sjukt förskyld :( Stackars mig!




P.s. Looove!

segsöndag

myspyskvällen spårade vi vart dyng båda två! Efter att ha fixat naglarna på Marre så drog vi hem till Rybing där och förfestade lite jätte trevligt var det. Sen åkte vi taxi till folkan och vi shottade m.m. Sen va man som en kalaspingla. Vi gick på efterfest hos waity det va också skoj, sen gick vi hem till Marre och sov. Imorse åkte jag och Mört och köpte Billys pannkakor till frukost, plus ett tjock lager nutella på sen mådde man prima nästan!

Är sjukt förskyld också så man mår ju ännu värre än bara bakis :( Nu kollar vi på en film på 3an och äter chips muums!



P.s. Looove!


myslördag

Haaj!

IdAG har jag jobbar sen åkte jag och Marre hem till mig för malin fyllde år igår så vi åt tårta :) Idag ska vi ha the last bbqparty innan vintern som lär komma snart :( Så ska vi dricka lite vin och ha myspys!


Juste Peppan är dålig spydde för två dagar sen och håller fortf. på att äta gräs vet inte vad det är med honom, kanske har han fått vinterkräksjukan stackarn :(

Nu sitter FjånMarre och lyssnar på DARIN hahaha!


Igår visade marre mig en bild hon haft på telefonen på Baby, då kom jag på hur jag saknar honom/henne. Haren som jag körde på förut hoppas baby har det bra i himelen. <3


Ikväll är det GP också hejja Gollob!



P.s. Looove!

Home

Nu är jag hemma igen eller ja hemma hos Marre :) När jag var på väg hem så ringe Marre och Lina och sa att dom mötte mig och att dom var på väg till rimbo på marknad så jag åkte med dom dit, det spöregnade och jag handlade ingenting tycker inte om marknad men det är endå mysigt att gå där.

Så nu ska vi gå ut och ta ett bloss



P.s. Looove!

Back on track

Forrden är tillbaka on the road! YEAH! Toppade han på hemvägen också då jag och Lellan hade bråttom hem nytt rekord :D Åkte till västerås till klockan två plockade upp Jonas och åkte till Nyköping, världens drygaste minsta krogigaste väg så Lellan vart åksjuk. :( Plockade upp Forrden sen racade vi hem med Jonas. Kom hem till cirkus sjugo över sex slängde ioss mat gick ut med Peppan and then bowling träning.

Juste vi vann matchen igår fan vad vi är bra!

Imorn jobba så Lellan ska ha Peppis hela dagen :) Sen går vi vell och kollar lite på marknaden kanske imorgon kväll.

Nej nu börjar snart DH!




P.s. Looove!


Forrden is done! :D

Tjoho.

Vart skitfull i fredags skitkul hade vi iaf det jag kommer ihåg. Söndagen låg jag mest bakis åkte till norrtälje vid tre tiden hängde med Lellan kollade på ensam mamma söker boooring vi va så övertrötta. Gick och sov klockan nio haha slocknade på dirr! Sen vakna jag vid nio imorse typ Lellan stekte ägg på macka, sen har vi bara tagit det lungt.

Robin bilmeck ringde vid tolv och sa att forrden är klar och att kalaset går 6300:- KUL! Så jag ringde Jonas och han har bokat fel biljett hem så han landar i västerås så jag måste åka dit imorgon för att sen åka till Nyköping och hämta min bejb!

Ikväll spelar vi match hoppas att vi vinner annars är det inte så kul första matchen och allt.

Nej nu ska vi ta en prommis så vi blir pigga och taggad till matchen plus att Peppan behöver fjöla av sig lite ;)
Tjaaaao!




P.s. Looove!

Miss you Forrden

Jaha det var bränslepumpen som är trasig på forrden :( Den kostar 2900 spänn plus arbete detta kommer inte att bli billigt... Tråkigt men sånt som händer med bilar!

Så länge har jag iaf Jonas bil om jag skulle behöva åka någonstans, han kommer hem på måndag med min bil. Jag ska hem till Lellan på söndag någongång men vet inte hur jag ska ta mig dit riktigt :/ Jag sätter mig ju inte på en buss direkt. Aja det löser sig nog.

Ikväll tänkte jag klippa Farfar, skulle ha gjort det igår men jag fick ju åka till nyköping igår för att få bilen till en verstad.


See you soon Forrden!


Imorgon så ska jag muntra upp mig själv med att parta med Sanna det ska bli jättekul :)



Amor vincit omnia, Et Nos Cedamus Amori = Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken

Finns en fin tapet med denna text på Boråstapet.se checka!
Gå in på provtapetsera och välj kollektion falsterbo.



P.s. Looove!

RSS 2.0