lucky me

Hallå!


Dåligt tur jag har då, i fredags så vart jag jätte apfull och kunde knappt stå på benen själv. tappade bort min mobil m.m. Idag så ringde Tessan till mig då har hennes Mamma hittat den på balkongen så det har altså legat ute i över ett dygn. Och jag provade att starta telefonen och den funka hur bra som helst :D då vart man ju glad!

Snart är det nyår också då lär man ju inte dricka så mycke så man blir så full igen, inte så roligt!

Hejsvejs!

Ullared resan

Hejsan!

Tänkte dela med mig av våran ullaredsresa :D


Det började kl 00:45 då vi lämnade Hallsta inatt, när vi kom till Edebo så började det snöa, sen kom det bara mera och mer. Tillslut var det snöstorm, hela vägen till södertälje så var det storm. Från södertälje ända till Jönköping var det isbana, så vi låg i 60-70 hela vägen typ. Vi stannade på vart ända ställe som gick att stanna på typ och ta bort alla snökocker som satt fast i hjulhusena,  och handlade kaffe och lite annat gott, allt vi har ätit dom här 24h vill vi hålla för oss själva haha massa onyttigt!

Kl 7 vart vi hungriga och stannade på donken för att få i oss lite frukost, där blev vi bemötta av en jätte sur indisk tjej, man såg på henne hur mycke hon hatade sitt jobb. Mia vart skit irriterad på henne :D haha

Vi forts. vår lilla roadtripp, och hamnade plötsligt i rondellen i Ryd där det stog en gubbe som HANDskottade rondellen, haha det såg lite kul ut. Men han ger vi en GoldStar! :)


Efter att ha suttit, legat och kört bilen i nio timmar så var vi äntligen framme på Gekås, väl där inne varade ju inte länge gick igenom affärn på 2 timmar då hade vi ledsnat, plus att vi var hungriga allihopa.. Sen fick vi springa in på SkoKanonen jag var tvungen att köpa ett par nya skor eftersom att i ullared så var det plus grader ute så snön var inte snö längre utan BLASK, så jag var dyngsur om skor, strumpor och fötter :(

Sen tog vi en lunch på en pizzeria där, maten smakade skit. Gick in på Net on Net jag köpte en mobil laddar till min bil. För jag hade ju batteri torsk. Sen var vi in på porrbutiken, sen nöjde vi oss och åkte hem.

Vi åkte därifrån vid 3 tiden, stannade på vägen i ca 7 olika butiker för att Mia skulle köpa en julgran, tillslut hittade vi en iaf. Handlade på bolaget hann vi göra också för vi kom ju på att det är bra att göra det nu för imorgon är bolaget stängt. Sen racade vi med Fårrden, blev omkörda av en risig bajsbrun Saab 900!!! Så fårrden vart lite arg då och körde om en porshe ist det var ju coolare. :) Sen hände det inte så mycket mera än att vi sjöng allsång hela tiden. :D


Nu är jag skit trött och imorgon är det julafton, skulle nog gå och lägga mig nu om jag var smart så man orkar med morgondagen.


Puss o Kram


Hejsvejs!


Ullared

Goddag!


Snart är det julafton om två dagar.. Kul jul.

Jag ska inatt åka till Ullared mitt i snökaoset med Kronblom och Mia, får vell se hur det ska gå då.

Hörs vell imorgon om jag överlever resan vill säga.


Puss och kram


Hejsvejs!

MINUUSGRADER!

Tjaba!!

Det är fullt med snö ute och typ 10 minus! USCH!

Jag sitter nu hemma hos Sanna, hon Sofia och Mia dricker öl och jag dricker saft. Vi ska vell snart ut på GK hehe... Ska jobba imorgon så jag är chaffis ist. :)

38 DAGAR KVAR TILL THAILAND!!!


Nej nu ska jag sociala lite igen..


Hejsvejs!

Onsdag

Hejsan!!

Sitter hemma hos Sanna nu har druckit lite coffee pratat lite skit. Vi ska åka in till norrtälje nu för Sanna ska handla lite julklappar. :)

Har inte gjort så mycke annat och kommer vell inte göra heller. :D


Puss & Kram

Hejsvejs!

mera snöö

Goodmorniing!


Nu är det massa snö ute, det är vell inte så jätte kul förutom när man kan sladda med bilen :D Igår va vi ute och åkte alla va helt liv rädda. det var kul. Så höll jag på att köra på en pers, plus in i kirrans bil .. HaHAHA KUL VA DET IAF!

Det värsta med detta är att man måste skrapa rutorna på bilen m.m. plus att det är svinkallt. Men det är inte långt kvar till vi drar till thailand och slipper denna kyla. :) Åh vad jag längtar!!

ikväll är det bowling också så jag ska åka in till norrtälje. Men jag har ingen sopa i bilen så jag måste tanka...

nej nu ska jag in i en skitvarm dusch för jag fryser.

Hejsvejs!

Snö

Godmorgon gott folk.

Vaknade tidigt idag, så nu sitter jag hemma hos kronblom, hon står i duschen och jag hänger här. Ska snart åka ner till bolaget och handla gott till kvällen. :) Sen försöker vi få liv i Marielle strömming som bara sover, hon kommer vell inte upp ur sängen stackarn, som har fått ryggskott.

Iaf, när vi har fått liv i henne så skulle vi kolla på Fatboys våran film som vi gjorde när vi gick i nian. Vi ska visa den för kronblom. :D Det ska bli kul...


Juste det snöar ute :'( Det är ju mindre kul..

Hejsvejs!

Ändrade planer!!

HALLÅÅ!!!


JAg kom precis till norrtälje och då får jag veta att det har blivit ändrade planer med thailand...

Ja vi åker om 46 dagar, och bor i vårat hus den första veckan som planerat, den andra veckan däremot så ska vi bo i ett lyxigt penthouse alltså en takvåning med egen pool, jacuzzi, bastu, soldäck, m.m. Nu längtar man ju ännu mera fyfarao :D




LÄNGTAR!!


Hejsvejs!

Penceliiin :(

Hallo!

Imorse blev jag väckt av att Kroon ringde och frågade vilken speedwayförare det var som hade dött inatt?! Och jag hade inte ens hört någonting, så jag ringde till Jonas och frågade, Emil Kramer hade dött i en bilolycka inatt. Rest in peace!

När jag vaknat till liv åkte jag hem och åt frukost och tog en bubbelbad. :) Sen ringde Mamma och ville att jag skulle komma ner till hennes jobb så jag kunde köpa ett dopkort till lilla Minya som döps på lördag. :) Så jag åkte dit hängde lite, sen kom jag på att jag hade glömt att ringa till läkarstationen om mitt provsvar hade kommit. Så då ringde jag dit och ja jag har urinvägsinfektion så nu är det pencelin som gäller i fem dagar. Skönt att bli av med det för det gör ju så ont.

Nu ska jag typ vänta på att Mamma ska laga mat, sen ska jag åka in till Norrtälje senare för bowling ikväll, Frallan skulle komma till bowlingen också och kolla på, får se hur han mår då. :)

Sen ska jag inte göra mycket annat imorgon är det fredag då ska jag bli full det ska bli kul :) Haha!


Nej nu har jag annat att göra måla om mina naglar skulle ju vara en bra idé!


Hejsvejs!

juste

jag glömde en sak i det första inlägget, Vi skulle ju på bio idag men det vart inte så för att Kroon skulle jobba, så nu vet jag inte när jag ska få se den filmen. :(


Hejsvejs!

Onsdag

HalloJ!


Idag har jag varit väldigt duktig kan man säga utan att skryta alltså, Jag har TVÄTTAT :) och städat hur duktig få man bli lixom.

Har varit hos Sanna också imorse och vi hade myspys frukost. Det var trevligt!

Har precis ätit mat och det smakade skit, Mamma hade gjort tunnbrödsrulle, BLÄ! Hon vet lixom att jag HATAR potatismos, så jag fick ju äta tunnbröd med korv gurka och ketchup. Usch det var skit äckligt! Så nu är man ju lite små grinig på Mami.


Nu ska jag göra något vettigt.

Hejsvejs!

Tisdag

Godkväll!

Idag har jag Tapetserat hemma hos Lina, vi tänkte att det skulle vi göra på typ två timmar, men icke då va där från ett till kl fem, Bara en vägg! Men det vart iaf snyggt :) Sen har jag vart och bowlat idag det gick ju åt helvete som vanligt. :D Det är alltid lika kul att spela bowling. Not!

Imorgon kväll hoppas jag på att vi åker in på bio, vi ska se Luftslottet som sprängdes. Skulle ha sett den förra veckan men det blev inte så då, så nu ska vi nog se den imorgon ist.

På fredag ska jag, kronblom och Hellen supa ner oss brutalt och gå på någon Lucia fest. Sen på lördag åker jag till Örebro tidigt på morgonen, då ska nämligen Hannas bebis Minya döpas :)


Nej nu ska jag lalla runt lite.


Hejsvejs!

jaha

Goddag!


Nu har jag inte skrivit på länge igen som vanligt, jag har lixom inte tid att sätta mig och skriva vad jag gör om dagarna, för jag gör ju typ ingenting. Så det kan ju inte vara så intressant att läsa...

Men iaf så har jag gjort det gamla vanliga typ sovit jobbat lite och så. Frallan har hamnat på sjukhus mitt i allt, Nån infektion på en tå som inte ville läka, nu har han snart legat där i en vecka han ska få åka hem imorgon igen trodde han. :) Jag var nämligen där igår och hälsade på och klippte honom. Det var så kul för att det var en annan gubbe där på sjukhuset som Frank pratade med så sa han att jag skulle klippa honom, och då sa den andra gubben - Klippa? Den där ishockeyplanen? ... Hahaha det var ganska kul, man har ju hört helikopterplatta förr men aldrig ishockeyplan. :D

Igår handlade jag också en massa julklappar vilket jag hatar att göra! Men nu är det iaf gjort så man slipper det, ska bara slå in alltihopa...

Nu är det inte långt kvar tills vi drar till Thailand heller, typ 53 dagar kanske :D Åh vad jag längtar!!


Nej nu ska jag iväg på ett hemligt uppdrag!


Hejsvejs!

RSS 2.0