BOKAT!!!

Hejsan!


Nu är Thailands resan bokad och klar, den 26 januari åker vi i två veckor. Det ska bli så himla skönt! Och vi har hyrt ett hus där vi ska bo, 150 m från phukets finaste strand. :D Åh vad jag längtar.

Jag och lellan har varit och gymmat idag, vi måste ju träna lite nu så vi kommer i form till resan. Så vi ska gymma två dagar i veckan. :) Bra bra!

Nej nu ska vi spela lite poker sen laga lite mat. :)

Hejsvejs!


Thailand here we come!

Goddag!

Sitter hemma hos Lelli i Norrtälje, stannade kvar här igår efter bowlingen, ska stanna till torsdag kväll. Vi har suttit och kollat efter resor, eftersom vi ska dra till Thailand i 2 veckor i januari. Nu mera lutar det åt att hyra ett hus i stället för att bo på hotell. Kommer bli grymt nice iaf! Jag lelli, Maria, Robin, Ante, Mia och Jonas i ett stort hus i 2 veckor. :D Fan vad jag längtar.


Hejsvejs!

Torsdag

Hejsan!

Jag sitter och målar mina naglar och gör dom jätte fina. :) Ska snart åka in till norrtälje till Lellan, ska hänga lite sen ska vi äta och spela bowling. Hoppas att det går lika bra idag som det gjorde i tisdags, då spelade jag jätte bra. :)

Nej nu ska jag smycka mina naglar lite ..


Hejsvejs!

trött och seg dag ..

Halloj!!

Idag har jag inte gjort mycke alls, suttit vid datan och kollat på riverside avsnitt, och på Mammas pojkar. Sen slängde jag mig i sängen ist och kollade på Ghost wisper. Sen somnade jag. Vaknade av att Mamma kom in och sa att vi skulle äta. Så nu har jag ätit och kom precis ut ur duschen..

Vet inte vad jag ska göra idag, hem till Marre kanske. Ska iaf bara slappa eftersom att jag ska jobba imorgon. Frallan ringde även mig idag och frågade om jag skulle komma och prova kläderna som vi har beställt hem. Men jag orkade inte så får göra det imorgon istället. Ikväll har Franks färg 1 & 2 match i bowlingen, Jag är inte med på matchen och orkar inte åka in till norrtälje för att hejja på mitt lag. Jag litar på att dom vinner iaf :)

Nej nu ska jag klä på mig sen ska jag nog åka hem till Marielle om hon tillåter det!


Hejsvejs!

Lördaag

Godkväll!


Gårdagen var aldelles galen ..

För det första vill jag ju bara säga att min nya idol sen denna säsong, Nicki Pedersen vann Gpt igår.. 
I Love That Guy!

kvällen började med att jag och Sanna satt hemma hos henne och käkade lite och drack vin, Vid halv åtta så åkte vi upp till parken och kollade på gpt. Det var jätte kul förutom att en person var så jäkla full och lite små jobbig, men men. Vid halv tolv trog vi med oss alla till GK. Där det var jätte mycke folk så det var skitkul. Sanna var jätte full hon hade en massa minnesluckor från gårdddagen. haha. Jag hade även fått med mig Olivia ut också för jag sa att hon kunde sova hemma hos mig, men det vart ju ändrade planer, klockan 2 ringde vi taxi och åkte till älmsta. Badade utomhus jacuzzi (Stavning?) till klockan 4 på morgonen. Då gick vi hem till Davids lägenhet och slocknade direkt. Klockan 11 imorse vart vi väckta av att David skulle iväg och handla och fråga ifall vi skulle ha något. Han åkte iaf väg och handlade och vi gick upp och slängde oss på soffan ist. Han kom tillbaka med Oboy och pizza det var jävligt gott när man var smått bakfull. Låg och kollade på idol tills Marre kom och hämtade mig, för att Tessan fyller 19 år idag så vi skulle ju hem dit på fika.

Var hemma hos tessan i en timme kanske åt smörgåstårta och spelade Wii. Sen så åkte vi hem till Marre och kollade på Björnbröder, älskar den filmen. Sen har vi bara slappat framför tvn, nu kom jag precis hem typ. Ska vell snart sova är helt slut efter denna helg.

Hade gött.

Hejsvejs!

Fredag lördag .

Hejsan!


Igår var jag i Rimbo på Frida och Fricans salong med alla brudarna dom drack lite vin, jag drack läsk. :) Vi hade så mysigt och pratade en massa skit, som tjejer gör..  Frida ville ta hål i örat på mig så då fick hon göra det, dom fick nämligen med en håltagar pistol när dom köpte salongen. Så nu har jag ett nytt hål i örat... Vi åkte därifrån runt tio tiden, ringde till Mamma för hon var på skebopubben med jobbet, så jag hämtade upp henne där och några arbetskompisar.. Juste När jag åkte hem från rimbo så körde jag på en örn eller en ormvråk eller något liknande jävligt stor va den iaf, och den flög så lågt så jag körde på han med mitt tak. Vet inte om han dog eller inte för jag vågade inte stanna det var så mörkt ute.

Imorse skulle jag ha gått upp och jobbat, men Igårkväll kunde jag inte somna så jag låg vaken halva natten fast jag var skittrött. Så när klockan ringde klockan åtta imorse så var jag halft död. Så jag sov kvar i sängen vaknade typ klockan ett ist. Lite mera utvilad.

Sen så ringde jag Sanna och Lellan för jag tänkte höra om dom kunde gå på bolaget eftersom vi ska dricka lite idag, Men Sanna var u uppsala på Ikea och lellan sov som en stock.. Så halv tre fick jag snällt fråga Mammi ifall hon kunde köpa en massa till både mig och Sanna. Så det gjorde hon så nu är det ordnat iaf. :) Nu ska jag bara vänta tills Mamma och Pappa ska ha skjuts hem till Peder och Sally i grandalen, då ska jag köra dom och farfar. För att dom ska äta middag därute i skogen. :) Sen så vänta på att Sanna kommer hem så ska vi vell äta något och dricka oss lite runda om fötterna. :)


Nej nu ska jag kolla på idol fredags final på tv4Play. Missade ju det igår och dom som hade Michael Jacksson tema, min idol!!

Ha en trevlig helg!

Hejsvejs!


tjolahopp

Hejsan!


Nu har jag inte skrivit på sådär länge igen. Jag bara dör ett tag. Det har vell inte hänt så speciellt mycke under tiden har varit sjuk hit och dit, varit på begravning, och bara festat loss..

Idag har jag besiktat min bil, klockan 7 imorse vaknade halv 7 klä på sig och åka till görla, är hemma hos Lellan i norrtälje så det var ju nära att åka.. Men gud vad halt det var på vägen imorse. Snart dags att slänga på vinterdäck. Besiktningen tog typ 14 minuter, vi vart bjudna på kaffe medans vi väntade så det var ju bra :) Och min fina pärla gick igenom utan problem, och det vart man ju glad över så nu är det bara att forts. att tuta och köra .. Nu ligger och sitter vi bara framför datorerna och har spelat lite poker men det gick ju inte så bra så då tänkte jag ju att det var dags för lite bloggning. :) Och det tycker vell ni är kul, för det är ju säkert jätte intressant att veta vad gör i mitt liv.. :D

Så vad ska vi göra idag?!
Jo Jag ska plocka ögonbrynen på Lellan sen får vi vell se vad som händer, ska åka till Hallsta senare Lellan ska hem till Sanna, vet inte när vi ska åka men det märks ju. Ska även vara taxi åt Mammi ikväll för hon skulle ut på ?Skebopubben? haha vad det nu är men ja hon skulle ut med jobbet iaf. :) så får vell se vilken tid man ska hämta henne. :P

Sen ska jag upp och jobba imorgon också...


Hörs

Hejsvejs!


RSS 2.0