Thailand dag 2 & 3

Halloo!!


Igar fyllde Ante ar, sa vi firade med att aka vattenskoter skitkul va det, sa det ska vi gora om nasta vecka.. :) Vi har solat och badat jag har brant mig och alla andra ocksa.. >) Maria har iaf snyggast branna hennes fingrar pa skulderbladen... HAHAHA!! Idag har vi varit i Kamala och shoppat pa en marknat. :) Akte tuck tuck hem och det var ju en gang och aldrig mera!!! Jag fick sitta i fram brevid chafforen och jag ar ju kort men jag fick knappt plast i den dar javla bilen, det var det vartsa jag varit med om.. Slog i huvudet och knana fick sitta som en packad sill. Sen var ut och at, at pa en svensk restutrang som var jatte bra. Jag at en Hawaii pizza grymt gott!!

Juste vid varat hur ar det fullt med sma odlor pa kvallarna.. HAHA!


Hadet bra i kylan!!

Puss&Kram


Hejsvejs!

Thailand dag 1

TJOHO!!

Flygresan gick bra forutom att det var lite segt da att sitta pa ett plan i 10 timmar. Idag har vi bara solat och badat, Jonas, Ante och Robin har akt vattenskoter idag med. var ju framme kl 8 imorse... Sa vi har vart har hela dagen, jag och Lellan har ocksa shoppat lite och fixat vara naglar. :D Alla andra var sa trotta sa dom lag och sov... Nar vi kom tillbaka sa var Maria vaken sa da vackte vi dom andra och drog ut och kakade... Nu ar vi matta och kl ar halv 8 har :D ska snart ga till huset ta en dopp och sen sova .. :D

Jag och Lellan tankte att vi ska videoblogga sa vi slipper skriva sa mycke men vi har inte hunnit med att gjort det idag. :) Men det kommer nog framover!


Puss&Kram
Saknar er!!!


Hejsvejs!

Haiti hit och Haiti dit ...

Goddag!

Igår hade vi avskedsmiddag hemma, Potatis och hemgjorda pannbiffar det var gott :) Sen åkte jag Marre och Kron in till uppsala för att kolla på bio. Vi såg luftslottet som sprängdes, den var asbra!

Måste ju bara ta upp här att jag skulle köpa cigg på coop, hon frågade mig inte om leg men Marre fick så hon slängde fram legget lite smågrinig, och hon i kassan vart blyg och sa; Förlåt men vi måste fråga alla som ser ut att vara under 30... WHAT?! Jag fick ju inte visa leg, antingen så tyckte hon att jag såg gammal ut eller så vågade hon inte fråga mig. :P HAHA!

Sen har jag vart på dryg humör dom sista dagarna här, I förrigår så drog jag ner rutan och skrek "Negerjävel" åt tre kolsvarta negrer i uppsala. HAHA! Fick bara en tvångstanke, jag har varit så irriterad på Haiti och all det här så nu blir jag irriterad på alla som inte är svenska. Lördagsnatt åkte vi till norrtälje och hämtade folk på Mobergs, när vi stog utanför och väntade kryllade det utav turkar där så jag började poppa rasistmusik i bilen ;D Man var ju lite skraj att dom skulle komma och slå sönder bilen :P Sen igår när vi var på bio så mötte vi en neger när vi går in på bion, Så säger Marre - Emma reagerade du inte på han? Jag - Vaddå svartskallen? Och så får jag en smäll av Kronblom, Och jag kollar upp då står det två turkar och blänger på mig precis brevid mig. HAHAHA! Pinsamt!

Idag jobbar jag, ska åka in till Norrtälje efter jobbet och spela match. Sen hade jag tänkt att stanna där och åka hem imorgon bitti, Men jag har tänkt om jag måste nog åka hem på kvällen sova lite sen upp tidigt imorgonbitti för att Jorre ville klippa sig lite sen måste jag packa klart det sista och blablabla ... Peder kommer och hämtar oss halv tolv han kör oss till Arlanda, så imorgon står vi där och sjunger "Thailand here we c'ome, Thailand here we c'ome" :D

Så Lellan när du läser detta och har vaknat ur din skönhetssömn så kan du ju slå mig en pling! :D Tjing!


Haa't


Hejsvejs!

Stannar en natt till ...

Jaha, ändrade planer. Jag åker inte hem ikväll efter bowlingen, det blir ju så sent. Så jag stannar kvar en natt till, åker hem imorgon istället på dagen. :)

Haa't

Hejsvejs!

5 dagar kvar

Halloj!


Det vart aldig att jag åkte hem igår, åker hem ikväll ist efter bowlingen. För jag kom ju på att det är bowling ikväll och det kan ju vara bra att träna lite eftersom det är match på måndag. :P

Så igår åkte vi hem till Jocke och spelade Rummy, igen! Sen skulle vi ha tv-spels LAN men eftersom jag är sån dålig förlorare så tyckte jag inte att det var kul längre att spela. Så då spelade vi tecken och slå, Jag och Lellan är bäst på det. Vi skulle köra försten till tre poäng, men vi orkade inte spela ett spel till så det vart oavgjort. :) Men vi var ändå mycke bättre än Jocke och Robin.

Idag ska vi laga mat till Maria kommer hem från jobbet, men vi vet inte vad ännu ska ner till Flygis om en stund och kika lite.

Haa't


Hejsvejs!

Godmorgon, 6 dagar kvar.

Hej!


Jag vaknade för en liten stund sen, vi gick i säng sent igår. Kollade på en ny wallander film dödsängeln hette den. Och den var jätte bra som alla andra wallander filmer. :) Juste bowlingen gick bra iaf, höll på att slå nytt rekord men det gjorde jag inte. Jag ska iaf spela match på måndag, Jag robin och Jessica blev det på matchen. :P

Nu ligger jag bara och väntar på att Lellan ska vakna så vi kan äta frulle, jag vill ha äggröra! :D Sen ska vi kolla avsnittet på andra avenyn, sen åker jag hem idag. Vet inte riktigt när men det lär vell bli på dan någon gång :)

Nej nu ska jag kolla på paradise hotel


Haa't


Hejsvejs!


One Week!!

Hello!

Jag är hemma hos Lellan, ikväll har vi uttagning på bowlingen vi har match dagen innan vi åker. Jaa det är 1 vecka kvar till vi drar till Thailand :D WOHO!

igår va vi hemma hos Joakim VON ANKA, och spelade Rummy. jag har blivit besatt av det spelet sen HellenBrellen lärde mig det, Vi började spela typ halv tolv igår kväll va klara kl två. Hehe Lellan vann och jag kom sisst. OVANLIGT!

Vi ska spela det igen ikväll efter bowlingen för Lellan och Jocke tyckte också att det var kul men det var vell bara för att det gick så bra för dom, Nybörjartur!

Haa't

Hejsvejs!

gamla dagböcker

HAHAHAHA!!!

Hittade två gamla dagböcker och måste ju bara dela med mig av det roliga, jag kunde ju inte skriva för fem öre. Vet inte vilket år det är som jag skrivit på alla inlägg men iaf!


3/6 - 98
i dag har jag tittat på min storebror han har upptredit för alla vuksna. Emma

4/6 - 98 Obs 4 är åt fel håll!
i dag har jag ridit på två hästar den ena heter kotakt (ska vara Kontact) och den andra heter lisa.......

7/6 - 98 Obs 7 är åt fel håll!
i dag ska min storebror jonas spela mats (match). jag kanske ska stå i kjosken. Emma

17/11 - 98
i Dag har det varit 2 mös på våran vind och jag blev räd för dom. det lät så här kkkkkkkkkkkkkkkkkk

18/11 - 98
i dag har jag lekt med Marielle. och i dag har jag spelat fiol. för alla i skolan. och nåra fereldrar.

18/11 -98
i Dag har jag o Marielle busat. Marielle la i en banan i en glassbyta och då fick jag o Marielle skratsjukan. Och vi har smelt ballånger det var jete kul.

22/6 - 99
idag skall jag titta spidway det är marts melan Rosspigarna o smedarna borta marts. Och sporten är här o filmar.

14/11 - 99
i dag har jag ingenting at jöra. Nu siter jag i min seng och skriver här i. Jo igår sovde MARIELLE över hos mig. Hejdå

5/5 - 00
Jag ska gå på party. På fredag den 7/5 hos Marika klockan 19:00-22:00. hejdå från Emma. tack o hej leverpastej

andra boken:

29/12 -?
om tre dagar är det nyårsafton. jag har köpt smälare.

15/1 -?
Igår sov jag hos Amela. vi va på disco i folket-hus. Jag var ut kled till en ond fe.

16/1 -?
I dag ska jag till stallet och sköta Bosse. Clara är jette snäll.

29/3 -?
I love you Bosse

25/5 -?
I dag har jag varit i stallet.

6/6 -00
Jag ska fråga chans på Bosse för att han är så gullig. Tack o hej leverpastej. (Bosse är en häst! HAHAHA)

28/9 -00
jag tycker Bosse är söt. jag sköter honom det är kul

21/10 -00
I dag ska jag dela utt jultiningarna med Sofie Edberg. Sen ska jag till stallet sen ska jag cykla till tomas och sofie och sova där.

27/10 -00
i dag har mormor komigt till oss hon ska vara barnvakt till malin jonas och mig hejsvej

1/2 -02
Hej dagbok. Jennie har sålt Bosse :( TRÅKIGT!! jag börja sköta mumma i höstas nu är det vinter jag har nyligen börjat skött yoshi :) Jag hoppade förut på Bosse & Mumma sen vart jag för stor så nu hoppar jag på yoshi det är kul jag har inte tävlat någon gång på yoshi än. men på mumma. Liza säger att jag ska tävla yoshi inte nu på vintern men sen. Det högsta jag hoppat på yoshi e 95cm. På en hoppträning så hadde Liza höjt ett hinder till 105cm men yoshi vegrade hela tiden. Men yoshi e duktig att hoppa!!! MariaK och jag ska dela transport på tävlingarna!! Hejsvej leverpastej

2/2 -02
Hej idag ska jag till stallet och prova min schabrak som jag gjort själv. Det står Emma på en sida på andra sidan står det yoshi. Hejsvej leverpastel

4/2 -02
Hej idag är det skola men jag vill inte gå till skolan för jag har jätte ont i halsen och i huvudet. Jag ska säga att jag har ont för då kan jag vara hemma och sova. jag tycker Yoshi kan få stå idag satt han blir pigg i morgon när jag ska hoppa!!!! Puzz&Kjam skumbanan!! ///Emma

7/2 -02
Hej idag ska jag hoppa yoshi och efter det så ska jag rida barbacka på Mumma det ska bli kul men först ska jag till skolan på slöjden på syslöjden USCH!!!! vad tråkigt. vi har engelskaläxa URSCH!!! vad tråkigt!! Puzz&kjam skumbanan!

26/2 -02
Hej imårgon ska vi åka till vilhelmina Pirrigt! Yoshi har blivit helt galen för han har fått svanskappa! han slängde av mig 2 gånger i lördags sen red jag honom igår men då försökte han kasta av mig men jag ramlade inte av! Jag ska rida han idag i ridhuset kolla om det går bättre! Sen ska jag rida lektion vi ska ha voltige på Geisha LOL tycker jag! Geisha är ju så raff! //Emma

???
Tjenixen pixen Hej hej idag har jag varit i stallet med Tessan hon har Dixie på foder där. jag saknar Bosse jätte mycket. Jag hoppar inte längre yoshi utan jag hoppar på Lukas en fjording. Det går SKIT bra!!!!


Hej. Idag har jag varit med Tessan vi hade jätte kul vi pös luften på Majas cykel hjul. Lite kul det va. Men hon vart juh helt galen och slängde en cykelpump på Robin. då vart vi skit arga på henne. jävla kärring!!!! //Emma



HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Bra roligt att läsa detta :D


Hejsvejs!



Ny tatuerad...

Hejsan!


Ja idag så åkte jag och Hellen hem till Johan Stamland som tatuerade mig, eller ja fyllde i min gamla tatuering. Det rosa i stjärnorna. Det vart jätte bra, så nu ska jag bara hitta på någonting mera jag vill tatuera så ska han få göra den, han är jätte duktig. :)


Det är den gamla bilden när den var klar, men det rosa var så fläckigt så jag var tvungen att fylla i det. :)


Sen vid tre tiden åkte vi och hämtade upp Dennis vi skulle spela ett kortspel. Rummy hette det, jävligt roligt spel men det tog skit lång tid, efter en stund så kom Dennis lillebror DannyBoy och spelade med oss, han fick börja med 300 poäng, medans vi andra låg runt 100, det går ut på att ha så lite poäng som möjligt. Ändå så förlorade jag nästan. Kom näst sist iaf! :) Spelet var slut typ halv sex... Då åkte jag hem och käkade sen har jag bara hängt hemma hos Muriaal. :)

Nu kom jag precis hem, imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag drar ut på något spännande äventyr så det är värt att uppdatera bloggen. :)

Ha't


Hejsvejs!

Grupp på facebook!!

Hallo!


Jag har ju snälla kompisar, som har gjort en grupp om mig på Facebook, Hahaha! Förstå hur cool jag är som får en egen grupp. mohaha.

Jag är i norrtälje hemma hos Lellan, åkte hit igår nämligen det var jätte dimmigt så man såg knappt vägen det var ju bara att chansa på att man var rätt lixom. :)

Idag ska vi nog inte göra så mycke förutom att åka till Intersport där jag ska byta in en tröjja som jag fick av Min kära bror Jonas i julklapp, han hade nämligen köpt den på barnavdelningen så den var ju lite liten. :D haha

Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi sitter on the plain! Wohooo!


hade gött


Hejsvejs!


Onödigt ...

Nu kan man ju säga att jag har städat mitt rum i onödan...
Fast ja det blev ju renare iaf, och en hel sopsäck full med skräp. Haha lite rörigt det var ja visste inte riktigt vart jag skulle börja :P

Mamma hittade mina glasögon i ett skåp uppe, så dom låg alltså inte i mitt rum då letade jag efter någonting som inte fanns..

Ska snart äta sen får vi se vad som händer, ska hem till Sanna när hon slutar jobba iaf.



Hejsvejs!



Måste bara tillägga att jag och tobi tjaffsade lite på jobbet idag, Det spelades en låt på skivan 'In the ghetto' och jag säger
- ååh det är ju Elviis.
Tobi
- Nej det är det inte, på en dansbandsskiva.
Jag
- Men han sjunger iaf den här låten så då säger man att det är Elvis.
Tobi
- neeeej du har fel.
Jag var tvungen att kolla vem det var som sjöng.
Tobi
- det är inte Elvis!
jag
- Nej men det är Christer sjögren och dom låter ju nästan likadant.
Tobi
- NEJ du kan ju inte jämföra Christer sjögren med Elvis, Elvis vänder sig i graven nu när han hör detta.



Mohahahahahhaha :D


Städa


Det var rätt lugnt på jobbet idag, när jag slutade så åkte jag upp till sporthallen för att kolla på bandy, Jonas spelade och han gjorde ett mål. Dom vann iaf! :)

Sen åkte jag hem, nu ska jag nog försöka städa min soptipp, måste försöka hitta mina glajjer det kan ju vara sjönt att ha dom på planet när vi åker till thailand. Och jag har ingen aning om vart dom är någonstans så det blir ju ett mysterium att hitta dom ska jag hitta dom eller inte?!?!

Fortsättning följer .....



Hejsvejs!


kaaallt

Hej!

Idag jobbar jag, det är så himla kallt ute, usch! Vet inte vad jag ska göra idag funderar på att städa min soptipp till rum.. Så kanske man hittar lite roliga prylar :D

Nej nu ska jag forts. jobba

17dagar kvar till thailand

Hörs!

Hejsvejs!

GRATTIS FRALLAN PENSIONÄR!

Hejsan!

Idag fyller Frallan 65år, så vi har varit och stor handlat med honom nu på morgonen på flygis. Jag retade honom hela tiden för att ha är pensionär. :D Nu ska vi fixa hans present sen duscha och göra oss iordning sen drar vi ut till vätö och firar gubben. :)

Hejsvejs!

Hejsan svejsan!

Jag har fått klagomål över att jag inte är så duktig på att uppdatera bloggen, så nu får jag vell göra det. :)

Så det har blivit ett nytt år och allt, det har inte hänt så mycke..

Sitter nu hemma hos Hellenbrellen och fikar med Malin och Marre och brellen.
Det är nu 19 dagar kvar tills vi åker till thailand, jag längtar jätte mycket.

idag vet jag inte vad jag ska göra, hänga här typ med coooola gänget :D


Hejsvejs!

RSS 2.0