Tradera, bilresa 46 mil kvar!

Godmorgon!

Nu sitter vi i bilen åkte klockan tio imorse, så har åkt i två timmar nu, jag har sovit nästan hela vägen. Vi stannade nyss och tankade och köpte lite snacks. Ska stanna och äta om en stund också, men nu är det vell ca 4-5 timmar kvar innan vi är hemma. Det ska bli så skönt att komma hem. 36 mil är det till stockholm nu, plus tio mil hem till Hallstavik så ja 4 timmar typ. :)

Har vunnit lite tradera auktioner också. Plus att jag väntar på att en ska ta slut en ny plånbok så Marre kan få tillbaka sin som jag har haft i några år nu. Så jag kände att det var dags att köpa mig en egen :) En Louis Vitton jätte fin är den så jag hoppas att jag vinner den. Van även ett par nya Chanel örhängen mina är ju trasiga så jag fick köpa nya. Plus att jag har köpt två linne/klänningar från Ed hardy :)

Nej nu ska jag nog sova lite till.

Hejsvejs!

Lördag

Hallo!

Idag har vi inte gjort så mycket eller iaf inte jag, dom andra har varit och kollat på Zlatans hus. haha Jag har tyå legat framför tvn hela dagen. Har precis kollat klart på Gpt, och det vart svensk seger :) Andreas Jonsson etta, Rune Holta tvåa och Kennet Bjerre trea. Synd att det inte gick någe bra för greg, men men det kommer nys försök!

Just nu sitter jag och budar på lite grejer på tradera snart ska jag vell sova vi ska åka klockan tio imorgon bitti så vi kommer hem i skaplig tid. :) det är bra, sen är jag ledig måndag också det är skönt. På tisdag är det sista hemma matchen då Rospiggarna möter Dackarna det vill säga Andreas Jonsson, då tror jag att det kommer att komma väldigt mycke publik så hoppas att vi kan slå rekord pålott försäljningen. :)

Nej nu ska jag kolla mina auktioner på tradera!

Hejsvejs!

Danmark, Bakken & The hangover!

Godkväll!

Imorse fick jag sovmorgon fan vad skönt det var! Men ändå så vaknade jag kvart över tio och var utvilad. :) Vi åkte över till Danmark vid ett tiden tog ca en timme att komma fram till Bakken tivoli. Vi stannade även på en spritbutik i Danmark, det var som en ikea affär med bara sprit :D Skit häftigt! Dom hade Smirnoff Ice i 70cl flaskor så pappa köpte en till mig, sånna borde finnas i sverige. På Bakken åkte jag mest bara barn karuseller med Markus, det var kul dom hade några stycken "läskiga" karuseller men dom vågade jag inte att åka. :) Dom hade en berg&dalbana i trä, den var helt möglig så den vågade man ju inte åka plus att den var så gammal så längst bak i vagnen så satt det en som bromsade vagnen, hahaha där va det inga moderna grejjer. Vi spelade lite också jag vann en rosa gris, jätte söt. Så åt vi på en resturang där inne det var jätte god mat. Helt plötsligt började det spö regna och vi satt ute och skulle äta, men sån tur var så va det ett jätte stort parasoll över oss men det var några andra som vart dyngsura plus deras mat. Haha!

Vi åkte hem vid sju tiden, Kollade på The hangover, Baksmällan på svenska. FyFan vilken rolig film den var riktigt bra! Nu är jag så trött så ska vell kanske sova snart. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra kanske åker ut med Anki och Carstens båt om det är fint väder. Annars får vi vell se vad som händer.

Nej nu har jag inte tid längre.

Hejsvejs!

malmö.

Hello!

Kom fram till Malmö klockan fyra, vi har ätit mat packat upp allting och hunnit duscha, vi har även spelat fotboll Jag och Markus va tillsammans i ett lag men vi förlorade :P haha Nu sitter vi bara och snackar en massa, Malin olivia och markus är ute och åker el sparkcykel. :)

nej vi hörs vell imorgon.

Hejsvejs!

I bilen på väg till Malmö!

Godmorgon!

NU åkte vi hemmifrån för ca 10 minuter sedan, jag tog med mig laptoppen så jag skulle ha något att göra i bilen. :) Såå har jag lånat mamma och pappas trådlösa nät. Så att jag kan surfa. :) Alltså, Jag är på väg till malmö till er som inte visste det :) Ska hälsa på Mammas kompis. Gå på Bakken (tivoli) m.m. Nu är vi på rimbo skogen så får vell se om mn mottagning håller sig. :)

Hejsvejs!

En uppdatering!

Goddag!

Woho tänker ni nu Emma har uppdaterat sin blogg. Och då tänker ni aldelles RÄTT! Jag skriver blogg, har inte gjort det på jätte länge nu. Men ibland får man vell offra sig, Jag lovar inte att det blir en vanesak men man kan ju alltid hoppas.

Jag sitter på jobbet och väntar på att lunchen ska bli klar, Ikväll ska jag till Marielle och färga hennes hår för hon ska till GBG i helgen och då måste man ju vara fin. :) Själv drar jag iväg till Malmö imorgon, Vi ska åka och hälsa på Mammas barndoms kompis, på freda ska vi åka till danmark och gå på något tivoli det ska bli skojj!

Nej nu ska jag kolla maten innan det blir bränt alltihop.


Hejsvejs!

HIPP HIPP HURRA

HIPP HIPP HURRA PÅ EMMAS FÖDELSEDAG IDAG!


Hanna, bil, kamera & mobil

Nu trodde ni att det var Emma här va? Och nej, inte är det Lellaan heller. Utan det är Marres. Emmas one and only BFF ;) Emma jobbar och sliter varje dag, och när hon inte jobbar och sliter så befinner hon sig hemma hos mig, slappandes, eller spelandes av GalenPanna eller Alfapet. Jag vet. Vi har blivit pensionärer.

I helgen fyller Emma år. 19 år. Men hon kommer att befinna sig i Målilla, något speedwayskit som vanligt ;) Hon och Sanna drar i alla fall dit och campar, vilket Emma kommer bli proffs på nu efter Frallans present :)

Annars så har Emma varit en tur till Hanna i Örebro och hälsat på henne, Henrik och lilla bebisen Minya. Emma har också köpt sig en bil, eller vänta nu ljög jag - hon har fått en bil av sina snälla föräldrar. En ford focus, som det står Emma på. Emmas bror kallars oss för Ronny & Ragge, vet inte men det kanske är så ;)

Sen har hon ju köpt en kamera också, och hör och häpna: en rosa! En Nikon coolpix. Funkar bra och duger perfekt till henne. Så nu kanske ni kan få lite bilder i bloggen också, när hon nu ska börja uppdatera den själv..

Emma har förresten köpt ny mobil också, en LG Prada, rosa med diamanter, men nu har det tyvärr ramlat av tre stycken, så nu har hon köpt en ny igen, och den kom idag. En rosa (självklart liksom) Samsung touchwiz. Får se hur länge hon har den kvar nu då ;)

Nej nu ska jag sluta babbla, ska tvinga Emma att uppdatera sin egen blogg.

RSS 2.0