Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

ett par leggins en klänning/linne och en bolero och en massa smycken. :)

Dag 13 – Den här veckan.

Inte hänt så mycket roligt alls. :)

Dag 12 – I min handväska.

För tillfället har jag ingen handväska för på vinterjackor finns det så mycket fickor så jag har allt där. Men på höst vår och sommar så brukar jag ha det och då brukar det vanligtvis ligga lite smått och gott där, Tex.

Plånbok
Cigg
Tändare
Tuggumi
Lipsyl
Pennor

+ lite skräp

hehe



P.s. Looove!

HurraayHurraay!

Vad är det för dag? är det en vanlig dag? NEJ det är ingen vanlig dag för det är Peppino's 5 årsdag HURRA HURRA HURRA!









Ps. Looove!

Dag 11 – Mina syskon.

Min storebror Jonas, 21år kör speedway på sommrarna plogar snö på vintrarna bor i hallstavik. Han och jag har inte kommit så bra överens under i stort sett hela livet förens han flyttade hemmifrån då vi kan prata med varandra som vanliga människor.




Min lillasyster Malin, 16år pluggar i uppsala till stylist. Vi kommer inte så bra överns oftast bråkar vi, men sen har vi våra stunder också då vi är bra kompisar. Oftast är det jag som är taskig mot henne men så är vell storasystrar :)





Jag skulle kunna göra vad som helst för dom, och jag älskar dom båda lika mycket!



P.s. Looove!


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

idag har jag bara glidit runt hela dagen i min underbara








P.s. Looove!

Dag 9 – Min tro.

Tro?! Jag tror inte på någonting.. På mig själv bara :)




P.s. Looove!

Dag 8 – Ett ögonblick.

Vet många roliga ögonblick i mitt liv men en som jag aldrig kommer glömma är när vi var i Thailand och skulle åka fyrhjuling....


Vi glider runt lite på byn och får se att man kan hyra fyrhjulingar och åka runt i djungeln och se apor och sånt, Faan vad kul tänkte vi allihopa så vi bokade att åka ut dagen efter. Kommer inte riktigt ihåg när det var men runt 10-11 tiden kanske så åkte vi mot fyrhjulingarna, alla var jätte uppspelta och det skulle bli jätte kul!
Vi fick vänta ungefär en halvtimme där innan fyrhjulingarna kom, sen gasade vi iväg på led.

Började med att vi åkte typ på en landsväg upp till den stora buddah där vi fick gå av och kolla på den, då fick vi tjejer sjalar som vi fick linda in oss i eftersom man inte fick visa knän eller axlar där.. Stannade inte där länge iaf, åkte vidare till djungeln, och då kom det värsta jag varit med om det var STUP uppåt och neråt med stora stenar och bulor på hela "vägen" det var hemskt jag var livrädd satt med bromsen i hela tiden typ..

När vi väl var framme trodde jag efter alla backar och skit då skulle vi vända och köra hela "vägen" tillbaka. Jag var så arg jag ville inte köra mera jag ville lämna den där jävla fyrhjulingen där, men efter mycke om och men så åkte jag iaf, vi gasade iväg då fick Jonas fel på sin fyrhjuling dom stog där 4 st och försökte få igång den igen, vi åkte på sålänge så skulle jonas komma efter. MEN Jonas trodde vi åkte en annan väg så han kom aldrig efter, haha Sen iaf åkte en thailändare och letade upp honom så han kom ikapp oss tillslut.

En thailändare skulle köra brevid mig på vägen hem för han såg hur arg jag var att jag inte ville åka mer, han åkte på en gammal moppe och så kom det ett gupp och jag orkade inte hålla i fyrhjulingen så den flög åt sidan så thailändaren höll på att köra ut för ett stup men han hann tvärnita.. HAHA! Jag var så arg på allting, tycker synd om dom som var med mig då :)


Det är en grej jag aldrig kommer göra om iaf! HAHA!



P.s. Looove!

Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har många bra vänner, men min bästaste bästa vän är ju då Marielle strömming :) hon är bäst hon ställer upp i vått och torrt, tycker lite synd om henne så mycket som hon gör kör mig på fyllan m.m hon är altid så snäll. Vi har varit vänner i ca 10 år nu och har alltid varit "bästisar" :)
The worlds greatest helt enkelt!

 

 

p.s. Looove!


Dag 6 – Min dag.

Dagen före julafton...
Åkte från vätö vid två tiden, kom hem då jag Lellan mamma och Malin åt en familjepizza till middag. Sen kom Lotta och Anette och så spelade vi bingolotto uppesittarkväll, jag va den ändå som vann, en ny lott :D haha

sen gick vi och sov! :)



P.s. Looove!

Dag 5 – Vad är kärlek.

Jaa vad är kärlek?!

För mig är kärlek en hel del. Det är rött, rosa, mjukt, fluffigt, stort, ljud, ja för mig är det typ allt. Något man inte vill vara utan, en drog nästan.

När man tycker om någon så mycket så man kan göra vad som helst för den personen, som tex mina vänner min mamma min pappa mina syskon och all min släkt! Och självklart min lilla vovve Peppis!

Det är kärlek ...





P.s. Looove!

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Frukost = 2 rostade mackor, ett kokt ägg och ett glas juice.

Lunch = Litet julbord, snustorra köttbullar, prinskorv, potatis, kantarellomelett och lite jansson men den var äcklig, och ett glas mjölk.

Fika = Digestive kex med brie ost och en kopp kaffe.

Middag = Pommes och bränt kycklingspätt + lite sallad och en cola.

kvällsfika = troligtvis en kvällsmacka :)



P.s. Looove!


Dag 3 – Mina föräldrar.

Min Mamma
Heter Carina jobbar som mattant och hon är alltid så snäll, hon säger nästan aldrig nej till mig. Världens bästa mamma helt enkelt!

Min Pappa
Heter Micke jobbar på holmens och är lagledare för Västervik Speedway. Världens bästa pappa som köpte en bil till mig i födelsedagspresent, Det var den bästa present jag någonsin fått :)








P.s. Looove!

Dag 2 – Min första kärlek.

Jaha det är ju då B, vi var tillsammans lite till ochfrån när jag var 14år, jag va jätte kär. Mycket bråk var det så det tog slut efter ett halvår/år kanske, efter det har jag inte riktigt kunna blivit kär igen. Vet inte om jag kan ha sånna känslor för en kille som jag hade för honom, isf ska han vara jävligt perfekt!





P.s. Looove!


Dag 1. Presentera mig själv!

Morsning!

Jag heter då Emma Messing som ni redan vet är 20 bast :) Jag bor i häverödal med min mamma, pappa, lillasyster och min hund Peppino. Letar efter lägenhet så jag kan flytta! Jobbar på en HappyHomes butik Franks Färg i Hallstavik och har gjort det sen jag tog studenten, där jag gick inom handel!

På fritiden hänger jag runt lite här och där med mina vänner, plus att jag säljer inredningsprylar från .Innerum på homepartyn som lite extraknäck ;)

Jag är oftast glad av mig, älskar att festa och göra roliga grejjer. Har väldigt dåligt morgonhumör så då ska man inte prata med mig för då skulle jag kunna döda någon! :)







Missa inte imorgon Dag 2. Min första kärlek!

P.s. Looove!

30 Dagar - Med start Idag!

Jag följer trenden och bloggar i 30 dagar så kanske jag håller detta med att blogga, har ju inget att skriva om annars :)



Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0